Lørdagsliv

Har lige fundet det her halvspiste æble, jeg åbenbart havde glemt, da jeg puttede Kurt tidligere i dag. Der var noget meget sigende (fandt en halv knækbrød med hummus i entréen forleden) og egentlig også kønt over det scenarie.

Jeg bliver ved med at vende tilbage til, at jeg gerne vil blogge lidt mere ‘som i gamle dage’. Altså sådan lidt mere dagbogsagtigt eller nok snarere en log. Altså præcis som mediet her jo også startede og som navnet antyder: Web-log -> Blog. Og jeg får også gjort det af og til (omend sjældent), men kommer siden fra det igen. Men nu prøver vi. Både fordi det er et format, jeg vitterligt nyder hos andre, men også fordi jeg bilder mig ind, at det er til at have med at gøre i disse tider, hvor majoriteten af min opmærksomhed går til Kurte-pølsen. Så i anledning af bloggens 10-års jubilæum tester jeg af, at det bliver lidt mere back to basics. Af og til.

For tanken er ikke, at det skal erstatte andre, længere, mere gennemarbejdede indlæg (men det er nok dem, jeg har sværest ved at nå for tiden, ret skal være ret), men snarere som supplement. Lad os prøve. Så ser vi, hvad mit overskud for slet ikke at tale om jeres engagement taler for. Det er jo det, der (også) er dejligt ved at blogge. Man kan opfinde nyt, vende tilbage til gammelt, sløjfe noget for en tid osv. osv. Alt efter hvad dagsformen og interessen hos skribent såvel som følgere rækker til ♥

Ovenpå et par lidt hårde babydage (måske 12-ugers tigerspring?), skal vi fejre weekend med stort W. Tage den helt med ro og nyde, vi er to. Eller tre ret beset, men altså to voksne. Og Kurt er allerede i gang med at tage forskud på glæderne. Efter morgenmad i mælkebaren, hygge og leg i halvanden time, blev han træt og puttet til lur og har siden boblet sødt og sovet den længste formiddagslur, siden han var et par uger gammel. Næsten tre timer. Altså wtf? Lidt typisk, at han gør det, når faren er hjemme. Men rart uanset hvad.

Jeg passede på at hygge med morgenmad imens. Skramlede æg, den gode, grønne juice fra Lagkagebageren, grapefrugt og toast med appelsinmarmelade (det er min ting for tiden, er ved at blive en gammel dame for alvor). Og avislæsning og blogging. Og hjemmetræning på stuegulvet og et bad. Altså huhej. Hvis mine hverdage var sådan, ville jeg jo både kunne nå at skrive en bog OG passe nærværende blog lidt bedre, end det er tilfældet. De fleste dage sover han omkring 45 minutter om formiddagen, af og til en time til halvanden. Og så er det svært at nå ret meget mere end morgenmad og/eller bad og et par mails. Men sådan er det og egentlig fungerer vores hverdage ret godt efterhånden. Altså i går og i forgårs undtaget. Der var alt oppe i luften og jeg fik (bogstaveligt talt) lange tasker (og arme) af at trøste, amme, bære og kramme.

Senere i dag får vi barselsbesøg og ellers skal vi vist bare ud at gå en tur. Og i aften skal vi spise marrokansk simreret og se Den Store Bagedyst. Må også finde et eller andet lækkert, vi kan spise foran flimmeren. Er jeg den eneste, der bliver monstrøst lækkersulten til Den Store Bagedyst? Får sådan ca. lyst til al slags kage og gode sager i verden. Og måske der også skal et glas vin til. Det tror jeg. Kurt sover et langt stræk fra han bliver ammet om aftenen og til han spiser første gang om natten, så i den periode under jeg mig af og til et glas i weekenden. Med chance for at lyde halvalkoholiseret, så har et glas rosé aldrig smagt bedre.

I morgen er dagens store begivenhed babysvømning. Vi har været afsted en gang før og det var altså noget af det mest nuttede, jeg nogensinde har set. Lille, tykke Kurt (også kendt som Kutteren), der lå og plaskede i badeble og -buks. Desværre/heldigvis må man ikke tage billeder i svømmehallen, men det var alt, alt, alt for sødt ♥

(Visited 3.499 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. I hear ya. Da jeg fik et glimt af træstamme-rulningen hos en af beboerne på job, der tilfældigvis så det da jeg skulle give en hånd med noget, tænkte jeg hvertfald ikke på andet end sådan en, den følgende uge ?. Elsker altså den kage.

  Og i øvrigt elsker jeg de gamle, hverdagstanke-dagbogsindlæg; den vibe fra de “gamle” dage, er jeg stadig stor tilhænger af og da vi faldt over sådan en blog for nylig, anbefalede vi den også i vores faste søndagstip-indlæg, netop fordi de er ret sjældne efterhånden ??.

  1. Træstammer for president! Kan man være forelsket i en kage? Så er jeg det i den.
   Ja, ikke? Og det er altså lidt hyggeligt. Glad for at du har det lige sådan <3

 2. Liiige en vigtig kommentar om vin… Har reddet en barsel eller to for mig at der faktisk ligger et større seriøst studie, der viser at mængden af alkohol i modermælk ikke er den samme som i blodet. Noget med fordelingsvolumen og fedtopløseligt Vs. Vandopløseligt. Summa summarum er at man kan drikke op til 3 genstande og der er stadig forsvindende lidt i mælken…..??
  Ikke at man bare skal bælle løs synes jeg, har heller ikke selv haft lyst til det, man skal jo være frisk nok til at tage vare på barnet. Men man kan drikke et glas vin eller to med god samvittighed ????
  God barsel

  1. Åh det synes jeg også, men bliver helt morstolt, når andre også siger det ;) Stort klem E

 3. Jeg fik lidt lyst til det der marrokansk simreret..Hvad kan anbefales at putte i? Tror jeg smutter i tøjet og afsted på indkøb med det samme :-)

 4. Hvis han vågner fast efter 45 min, kan det være noget med søvnfaseskift. Min den yngste måtte jeg lære at sove videre, da han konsekvent vågende når søvnfaserne skiftede , men han var langt fra udhvilet. Men børn er jo forskellige, så ved ikke, men måske værd at undersøge.

  1. Hvordan fik du ham til at sove videre? Min søn gør det også. Vågner efter 30-45 min de fleste lure i løbet af dagen og jeg har godt læst om det med søvnfaserne. Men 90% af gangene kan jeg død og pine ikke få ham til at sove videre :( hvilket nogle gange resulterer i en træt og trist baby….

   1. Jeg stod “klar” , minutterne inden jeg vidste han ville vågne (satte en alarm) og så snart han begyndte at røre det mindste på sig, svøbte jeg ham mere ind dynen, gav ham sutten, gik lidt /vuggede lidt med barnevognen. På den måde sov han ofte 1-1 1/2 time mere.

  2. Tusind tak for tippet Tanja, når jeg tænker over det, er det vist faktisk det, jeg gør, når det lykkes at få ham til at sove lure i længere stræk. Kram E

  1. De har sådan noget ‘foto-session’ hvor man betaler en hund for at få et billede af dem næste gang. Synes egentlig det er lidt åndssvagt men samtidig MÅ jeg jo have et billede af Kutteren i aktion <3 Kram E