Barselsmandag

Dynejakkevejr. Har aldrig helt været en dynejakkepige, men må vist overgive mig, så rart og varmt. Som at gå rundt med en sovepose på.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men mandag er klart blevet min nye yndlingsdag. Eller jeg har egentlig aldrig decideret hadet mandage, men efter Kurt er kommet til, er de vitterligt blevet favorit. Og vi har klart vores bedste tid om mandagen. Jeg føler mig frisk, klar og fuld af overskud ovenpå weekenden. Torsdag og fredag er det en anden sag, haha. Der er jeg kørt helt i sænk og tæller timer ned til det er fredag aften og Nikolaj kommer hjem. Det er skægt med det her forældreskab. På mange måder er det meget lettere, end jeg havde forestillet mig. Og på andre er det langt sværere. Det er også kommet bag på mig, hvor lidt statisk det er. Altså vidste jo godt, at der var mange faser og sådan, men det overrasker mig, hvor meget jeg bliver påvirket af en dårlig eller ked dag. Hvordan det sidder i mig også i dagene efter. Og ligeså med de gode dage. De sidste to dage har vi haft en mere end sød og glad baby og han tog tilmed vintertidsskiftet i stiv arm (håber ikke jeg jinxer det nu, 7-9-13) og så stiger energien i takt. Jeg tror egentlig Kurt er sådan en helt standard baby. Hverken specielt nem eller svær. Men I kan tro, at jeg har sendt mangen en kærlig tanke til forældre med kolikbørn, solomødre, flerbørnsforældre eller tvillingeforældre, når vi har haft en dum dag. Jeg er fuld af beundring for, hvordan I får det til at hænge sammen ♥

I dag er jeg taget ud til mine forældre, så min mor kunne trille en tur med Kurt, mens jeg arbejder og så vi kan hænge lidt ud med verdens bedste Penny. Ser hende mindre end jeg plejer for tiden og savner min gode, blide hundepige. Hun er stadig stor fan af Kurt og jeg GLÆDER mig så umådeligt til at se dem sammen, når han bliver ældre. Spår at de får stor glæde af hinanden. Jeg synes det er sådan en gave, at børn vokser op med dyr og når det nu ikke kan være hjemme hos os, så er jeg glad for, at det er en mulighed hos bedsteforældrene. Og så ender jeg nok også som hende den skøre mor, der stopper folk på gaden, og spørger om vi må klappe deres hund. Ok, hende var jeg også, inden Kurt kom til verden. Hvem prøver jeg at narre…

Senere i dag skal jeg sortere og rydde op i mit tøjskab med videre. Vi holder Loppe Ladies igen på søndag og jeg sælger lidt ud af gemmerne. Håber, at se en masse af jer :) Jeg tager også bøger med foruden tøj og sko. Skal lige finde ud af, hvordan jeg får det til at gå op ift. logistik med baby, men det løser sig forhåbentlig. Må alliere mig med en ven. Jeg donerer i øvrigt halvdelen, af alt jeg tjener på dagen til Mødrehjælpen. Jeg kendte ikke stort til Mødrehjælpen og det kæmpe arbejde de gør for udsatte børnefamilier og gravide, inden jeg læste bogen Moderskab og Mødrehjælp (som jeg skrev om her), men nu har jeg en stor lyst til at bruge mit talerør til at gøre opmærksom på dem og ikke mindst støtte dem økonomisk, når jeg holder loppemarkeder med videre. De har i øvrigt også helt geniale genbrugsbutikker i hele landet. Min mor har netop købt det fineste brugte tøj og legetøj til Kurt til rørende priser i deres butik i Valby. Overskuddet fra genbrugsbutikkerne går selvfølgelig også til deres velgørende arbejde.

Håber I får en dejlig mandag aften. Vi skal spise chickpea tikka massala og se Handmaids Tale som jeg har et geniunt had/kærlighedsforhold til. Synes det er så god, spændende og flot en serie, men jeg får også ondt i maven og mareridt af den. Så vi ser et par afsnit og så slår jeg op med den for en uges tid. Men altså, når først man er startet, er det svært for alvor at stoppe igen…


Tidligere i dag i Frederiksberg Have. Åh altså dejlige oktober.

(Visited 2.592 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hvor dejligt, at der også er andre, som har mandag som favoritdag:-)
  Skønt foto af barnevognen i Frederiksberg Have – savner helt tiden (for 30 år siden) hvor jeg selv gik med barnevogn x 3.
  Skøn aften!

  1. Åh 30 år siden. Det føles garanteret ikke som så lang tid? God aften lige tilbage. Kram E

 2. Åh den brune drøm af en dyne omkring dig :-) Kan ikke spotte hvor den er fra?
  Knus fra Aarhus

 3. Hej! Tak fordi vi må følge med i jeres liv og tillykke med jeres nuttede søn! Jeg tror, der er noget, jeg har misset – er Penny flyttet ud til dine forældre?? Med venlig hilsen Den Mest Hunde-Skrukke Person I Hele Verden