Vind: 12 smukke neglelakker


Pyha, her har det været lidt af en dum weekend med sygdom og høj feber for mit vedkommende. Det er aldrig skægt, at være syg, men det er vitterligt ikke til at spøge med, når man også skal tage sig af et lille barn. Det skal jeg ikke kede jer med her, men blot for at forklare radiotavsheden. Håber jeres weekend, har været bedre og ikke mindst, at I måske er heldige at holde efterårsferie denne uge. I så fald synes jeg, I skal slå et smut forbi dette indlæg, hvis I er i bagehumør og har brug for inspiration.

Nu skal det til gengæld handle om noget langt sjovere end min kedelige weekend. Vi er nemlig nået til den tredje blogfødselsdagsfejringskonkurrence (altså man kan da kun elske det danske sprog, når det kommer til mulighederne for sammensatte navneord hva?) og denne gang trækker jeg hele 4 vindere.

Der er nemlig 4 æsker à 12 neglelakker fra Kure Bazaar. Mine favoritlakker i den grønnere ende af neglelakskalaen. For jeg kan ikke rende fra, at jeg holder af neglelak og altid har gjort det. Men i takt med, at jeg er blevet mere og mere bevidst om, hvad jeg hælder i mig og smører på hud, hår og negle, så har jeg altså mere eller mindre slået op med mine gamle neglelakker. Og i den sammenhæng lærte jeg bl.a. Kure Bazaar at kende, der er et virkeligt godt alternativ. Holdbare og i smukke farver, så det slet ikke føles som at nøjes. Tværtimod. Kure Bazaar er lavet af op til 90% naturlige ingredienser heriblandt majs, træ, kartofler og hvede. Der er altså næsten tale om neglelak, der kan spises. De er såkaldt 10-free og altså fri for bl.a. formaldehyd, parabener, toluene, bly og seks andre kemikalier, du ikke har lyst til at have fingrene i.

Jeg har selv udvalgt farverne, der er i gaveæskerne og er gået efter lækre, dybe efterårsfarver i følgeskab med ‘den perfekte røde’ og en køn lys lak til helt naturlige negle. Og en sort. Det er også altid et hit i min bog. Foruden de 10 farvede lakker, er der også en base- og en top coat i æsken. Så man kan sikre at lakkerne ligger flot og holder godt.

Deltag i konkurrencen om 12 neglelakker fra Kure Bazaar

Der er 4 gaveæsker à 12 lakker på højkant og for at blive en af de heldige vindere, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken farve du bruger mest på neglene. Altså ikke et specifikt mærke, men blot selve nuancen. Svaret kunne således være ‘svagt rosa’, ‘klar rød’, ‘bordeaux’, ‘sort’, ‘midnatsblå’, ‘gennemsigtig med glitter’ osv. osv.

Hver æske har en værdi à 1.500 kr.

Konkurrencen slutter på søndag d. 20. oktober kl. 12.00 og jeg trækker de 4 vindere umiddelbart derefter. Vinderne får direkte besked på mail.

Ps. Skulle du ikke blive en af de heldige vindere, men vil du alligevel gerne have fingrene i Kure Bazaar-lakkerne, så kan de bl.a. fås hos Bahne, Naturskøn, Greenskin, Tina Lykkegaard og I Love Beauty.

 

(Visited 5.192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1082 Kommentarer

 1. Skøn konkurrence! Jeg bruger mest lyse, rosa nuancer her om vinteren, men om sommeren får den fuld skrald med farverne.

 2. Ville elske at vinde. Min datter på 9 år ville også elske at dele med mor da hun også elsker neglelak. ?jeg har Altid rød lak på. Evig klassiker og evigt smukt både sommer og vinter. Synes jeg. Knus fra Tanja

 3. Ej en dejlig præmie! Jeg bruger primært nude på mine negle her til efteråret. Jeg tror at jeg skal have fat i noget terracotta agtigt også ;) Eller en varm orange.
  Om sommeren er jeg mere modig og der var min farveskala mere fra sart gul til pang lilla :)

 4. SÅ flotte farver hold da op!
  Efter at jeg er blevet mor, mangler jeg lidt overskud til at ordne, male og beundre mine negle. Men jeg tænker helt sikkert motivationen vil komme med sådan en flot pakke. Når jeg endelig får lakeret neglene er det næsten altid “bordeaux” :-)

 5. SÅ fine! Jeg bruger primært nude med rosa touch i. Eller pink! Fordi, pink er altid fantastisk ;)

 6. Jeg ELSKER Essies farve: Wicked, som jeg stadig bruget efter at du anbefalede den. For den farve er den smukkeste! Måske den er tæt på den mørkeste røde af dem du har med?!????

 7. Chanel 159 Fire -lige siden jeg købte den i Rom for første gang for 12 år siden! Så flot rød

 8. Jeg bruger oftest caffe latte-brun eller helt lys og let transparent neglelak. Begge er ret diskrete, men de set lækre ud på og komplimenterer hænderne på fin underspillet vis til hverdag.

 9. Alt for lækker præmie! Jeg bruger oftest bourdeaux – elsker den mørkerøde nuance.

 10. Så fine neglelakker! Jeg falder for alle nuancer af rød (åbenbart) uanset sæson og begivenhed.

 11. Fra venstre nummer 7 farve er en favorit nyance, som jeg synes passer til namnet ” efterårsröd???”

 12. Jeg prøver ofte en rød farve, det kan være mørkerød eller rosa. Men det ender næsten altid med en nuance af rød ❤️

 13. Åhh kunne være så fantastisk,, vil elske at forkæle mine piger og mif selv med de flotte farver❤️??

 14. Smukke farver ? jeg bruger mest mørke rosafarver, men er også blevet mægtig forfalden til brun ???

 15. Jeg bruger mange forskellige farver, men jeg vender altid tilbage til min favorit farve: bordeaux ??

 16. Bordeaux, jeg bruger enormt meget bordeaux og synes at den farve passer til ALT!? Men det er også nogle sindsygt dejlige farver, du har udvalgt?

 17. Ej de er så fine, alle de farver!
  Sart rosa farvet/nude, synes jeg er så fin. Ens fingrer kommer på en måde til at se helt rene og sunde ud :D

 18. Mørk syren lilla eller mørk bordeaux. Men den er mere til tærrene.

  Men jeg kunne virkeligt godt opdatere neglelak skuffen. Jeg har længe kigget på dette mærke, men er altid i tvivl om hvor holdbar lakken er. Dette gælder også andre mærker med færre kemikalier.

 19. Jeg er klart mest til de rødlige nuancer..?? ..og rosa og brune..? Måske skulle jeg prøve de grønlige også..???

 20. Jeg har som oftest en nude lak på, men elsker at lege lidt med farverne engang imellem – så det ville være en kærkommen pakke med så fine og naturlige lakker!

 21. Skøn konkurrence – ville elske at prøve nogle lidt mere grønne neglelakker end mine sædvanlige go to! :) Jeg bruger mest den helt klassiske røde neglelak, men varierer også nogle gange med nogle lidt mere rosa (daredevil i know! ;)).

 22. Jeg elsker neglelakker i alskens farver – men min evige vinder er og bliver bordeaux! Efterår, vinter, forår og sommer – den fungerer altid. Jeg ville elske at kaste mig ud i den flotte palette, du har sammensat. Og endda med helt god samvittighed – måske min datter faktisk for første gang i sit få år lange liv skal få lov at prøve en af de fine lakker:)

 23. I vinterhalvåret bruger jeg mest neglelak i mørkerøde farver, gerne med et anstrøg af brun. I sommerhalvåret foretrækker jeg en klarere rød.

 24. JAA, jeg elsker også deres lakker og jeg (og den 4-årige) ville blive så glad for flere farver ? Jeg går med rødlige og lyserøde farver men er også glad for fx en støvet blå eller sennepsfarvet.

 25. Jeg bruger mest en lys lilla/beige neglelak nu, men ville elske at vinde en masse nye farver! :-)

 26. Dejlig konkurrence! Jeg bruger allermest en dyb rød/bordeaux på neglene, som passer til alle årstider :)

 27. Jeg elsker alskens farver, når det kommer til neglelak. Men bordeaux er og bliver mit favorit – på tværs af alle fire årstider. Jeg ville elske at give mig i kast med den flotte palette, du har sammensat. Og så oveni købet med ren samvittighed – måske det var anledningen til at min lille pynteglade datter for gang i sit få år lange liv skulle få lov at prøve.

 28. Dejlig, dejlig konkurrence ? Jeg bruger i hverdagen mest nuancer som svag lyserød eller beige. Men skal jeg til middag, fest o.lign. ender jeg som ofte med en rød neglelak. Jeg vil gerne prøve flere farver af, så som flaskegrøn og karrygul.

 29. Pink, lyserød og koral er mine yndlingsfarver. Den farve, jeg har brugt flere flasker af, og som er min helt klare yndlingsfarve, er Grenadine fra Essie. Den er fantastisk på sommerbrune fødder.

 30. Wauw, de er fine. Jeg bruger mest de lyse farver som sart rosa, men synes også det er sjovt en gang imellem med mere knald på farverne.

 31. Jeg er blevet rigtig glad for neglelak i beige-farver, fordi jeg føler, de kan bæres i længere tid uden at slid og afskalninger kan ses :-)

 32. Sikke smukke farver! Jeg plejer at ty til de mere sarte rosa farver, mens jeg i efterårstiden elsker bordeaux.

 33. Ihh håber jeg bliver en af de heldige vindere af denne fine konkurrence ?jeg bruger mest jordfarver.

 34. Jeg kan bedst lide blå og turkis farver, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve nogle nye farver?

 35. Hvor er de smukke! Jeg bruger mest nude/rosa nuancer på neglene, men her på det sidste er jeg blevet lidt mere modig med et par gule og blå neglelakker i blandt, ville derfor elske at udvide repertoiret :-)

 36. Hold op nogle smukke nuancer <3 Jeg bruger selv et hav af forskellige farver, men hindbærrød (endnu et godt sammensat navneord) må være favoritten :)

 37. Tænk at der findes neglelak, der er laver af 90 % naturlige ingredienser. Det var en god information at få – tak for det. Jeg bruger mest en dyb, varm rød lak. Men elsker også lidt spræl indimellem – har f.eks. lige nu en dueblå lak på fingerneglene.

 38. Åh, men altså, det er så fine! Min favorit-nuance er rød – præcis som nummer seks fra venstre.
  Jeg krydser fingre for, at jeg er heldig. <3 :)

 39. Ej, en lækker præmie! Det er mest pink, lys rosa og koral, jeg bruger – og så en gang imellem en lækker dyb rød ?

 40. Wow – sikke en lækker æske, som jeg ville være meget taknemmelig over at vinde.
  Min favoritfarve er mørkerød/bordeaux, som jeg synes passer til alt. Jeg er også glad for de mere diskrete farver.
  Jeg krydser alt, hvad der kan krydses i håb om at blive den heldige vinder! :-)

 41. Elsker neglelak…. Og jeg kan virkelig godt lide at skifte mellem forskellige farver. I mit skab står flest røde nuancer ligefra dyb bordeaux til lyserød med perlemor. Jeg har endnu ikke prøvet Kure neglelak, da jeg har besluttet at jeg skal bruge de lakker jeg har
  ? ? Gitte

 42. Ej hvor lækkert!
  Jeg bruger gerne dybere nuancer i efteråret, som dyb rød eller blommefarvet.

 43. Jeg bruger allermest en plejende gennemsigtig lak, som dog har et rosa skær. Til fester mv. får den fuld farve på og her elsker jeg pink og rød :)

 44. Jeg elsker alskens farver, når det kommer til neglelakker. Men en evig favorit, på tværs af de fire årstider, er og bliver bordeaux. Jeg ville elske at kaste mig ud i den nøje sammensatte palette af fine farver, og endda med ganske ren samvittighed. Måske det skulle være første gang med lille pyntesyge datter i sit få år lange liv skal have glæden af fin neglelak på de små fingre:)

 45. Lækreste konkurrence! Til hverdag bruger jeg oftest en ‘svag rosa’ neglelak, da jeg godt kan lide det rene udtryk farven giver mine negle. Til fest stepper jeg gerne op med en helt klassisk ‘mørk rød’ neglelak, da det giver mig følelsen af at gøre lidt ekstra ud af mig selv :-)

 46. Jeg bruger mest neglelak om sommeren på tæerne og der er det næsten altid en form for koral.

 47. Jeg er mest henne i de grønne/grønbrune nuancer for tiden, gerne altid med én enkelt negl med sølvglimmer <3

 48. Bordeaux er min all time favorite – ligegyldig årstid:) … Men jeg ville elske at kaste mig ud i din nøje sammensatte palette af fine farver!

 49. Efter en neglelaks-fri graviditet glæder jeg mig vildt til at få grå-brune ‘mulvarpe’ farvede negle igen, som plejede at være favoritfarven i efteråret

 50. Alt fra gråblå til mørk rød. Om sommeren mere i pastel-kategorierne, men samme princip.

 51. Jeg elsker alskens farver, men når det kommer til neglelak tyr jeg gang på gang til bordeaux. For mig er den det sikre valg – og det gælder året rundt. Jeg ville dog elske st give mig i kast med den nøje sammensatte palette og endda med ren samvittighed. Måske min lille pyntesyge datter for første gang i få år korte liv skulle have lov at prøve en neglelak?

 52. Den klassiske røde vender jeg altid tilbage til ?❤️ jeg ville elske at vinde, da jeg også ammer og derfor kan vil bruge neglelak med lidt mindre kemi ?

 53. Ihh hvor skønt! Før brugte jeg altid Chanels rouge noir, men fordi jeg forsøger at blive gravid, er jeg stoppet med alt sådan noget. De her ville derfor være kærkomne her på matriklen ?

 54. Dejlig konkurrence! Åh, elsker deres grønne mission. Jeg bruger selv mest efterårsfarver ala rustrød. Elsker alt i den farve!

 55. Gul! :-) Men den helt store neglelakbruger i familien er min datter på 10 og det ville være skønt at kunnegive hende det på med god samvittighed :-)

 56. Jeg har generelt mest lyserøde/røde nuancer på neglene – gerne i en kombination!
  Er dog også glad for de lidt mere nude nuancer som svag rosa, beige osv. <3

 57. Øj nogle fine farver! Bliver helt *ralle-agtig af at kigge på dem. Har også lyst til at slå op med alle mine gamle lakker (måske med undtagelse af et par enkelte yndlings!) og erstatte med noget, der er mere mildt mod mig og omgivelserne.

  Jeg vender altid tilbage til mørkerøde nuancer!

 58. Jeg bruger mest en terracottafarvet lak, som er så smuk.
  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige ejer af de flotte lakker du har valgt!

 59. Jeg ville bruge de røde nuancer mest, men wauw hvor er de flotte alle farverne :) Og tillykke til din meget hyggelig blog.. kh Anne

 60. Wow, hvor flot en samling neglelakker!
  Jeg bruger næsten altid en rød eller en sart lyselilla, som er lidt over i beige – det passer til det meste ?

 61. Min yndlingsfarve ligger klart omkring de coralfarvede nuancer. Men en mørk rød er også altid et hit ? krydser fingre for kunne så godt tænke mig at prøve dem ???

 62. Om vinteren bruger jeg mest lidt mørkere røde toner, men om sommeren sværger jeg til pink, lilla og orange.

 63. Jeg bruger mest lys rosa/nude, dyb vinrød og coralrød alt efter årstid, humør og lejlighed

 64. Hvor er de flotte! Jeg ender altid med neglelak i grålige nuancer fordi det passer til alting og bare er super pænt synes jeg. Og så sværger jeg til Essie. Og i den sammenhæng har jeg faktisk tænkt på dig fordi jeg ved du også har gjort det i større eller mindre grad. Men i forhold til det med at skifte ud til det bedre, som også er noget jeg forsøger. For jeg ved ikke om Essie er noget skidt der? I hvert fald kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve disse hvis de et godt bud inden for det, så jeg krydser fingre!

 65. Koral er den farve jeg oftest vender tilbage til og så har jeg kun neglelak på tæerne. Elsker at sidde med bare fødder og nyde farven

 66. Avra for nogle flotte farver! Det er jo nærmest umuligt at vælge én farve som den mest brugte – lige nu tror jeg, det er en lækker dybrød bordeaux (det er i hvert fald det, jeg har på lige nu, hah!), men i morgen er det sikkert en helt anden :D

 67. Jeg bruger oftest en bordeaux eller en svag lyserød, der altid kan peppe en kedelig mandag op :)

 68. Flotte farver❣️ Jeg vil gerne blive bedre til at bære neglelak, det er så klædeligt!! Når jeg en sjælendt gang har neglelak på, er den i en rosa eller nude nuance. ?

 69. Jeg elsker at lege med farver, når jeg lægger neglelak – men jeg vender altid tilbage til en bordeaux. Den er feminin og sofistikeret og klæder de fleste stykker tøj.

 70. Ender som regel altid med sart lyserød/tenderende til nude. Det er ikke så tydeligt, hvis der er en lille afskalning i enden, som med den klassiske mørkerøde, som jeg også elsker!
  Håber på at vinde – det er perfekt timing her i 8. måned, så jeg kan bruge neglelak med god samvittighed mens jeg (forhåbentlig) ammer.

 71. Åhhh, sikke en skøn konkurrence! Elsker farverige negle! Holder allermest af en rigtig fræk rød farve på fingerneglene, og så en mørkere nuance rød på tåneglene.
  Tak for en fed og inspirerende blog, som jeg nyder at følge!
  Hilsen Louise

 72. Sikke en skøn konkurrence.. Jeg har været på udkig efter et mere grønt alternativ til de klassiske neglelakker.
  Til hverdag bruger jeg oftest en svagt rosa nuance, mens jeg til fester eller om sommeren er rigtig glad for en klar rød med et svagt orange skær.

 73. Lækker præmie :-)

  Jeg bruger oftest en “svagt lilla over i en brunlig tone” neglelak (okay, den er langt pænere, end jeg formår at beskrive). Den er klassisk, uden at være pangfarvet, og ubetinget den neglelak jeg får allermest ros for.

 74. Uh “svag rose” og “mørkerød” kæmper om yndlingsstatus. En uge til hver? til gengæld kunne jeg godt ønske mig lidt større farvevariation??

 75. Min go-to farve på neglene er klart en mørk-nude! Den kan gå til alt og er nem at “dresse up” med et lag glimmer, hvis man skal til noget festligt ✨

 76. Jeg har haft en lang periode, hvor jeg enten har brugt røde/pink/orange nuancer eller en helt simpel nude. Hold nu op nogle smukke farver man kan vinde, jeg krydser fingre ?

 77. Jeg er VILD med neglelak! Og specielt dem, der er fri for mange af de farligere kemikalier. Jeg går tit med en nude med underfarver af pink eller lilla. Men jeg er vild med alle farverne. Specielt de støvede fra Kure-æsken er fantastiske!

 78. Sikke en skøn samling af farver! Jeg ender oftest med nude, men har altid en “klassisk” rød i samlingen til når der skal lidt mere farve på.

 79. Kære Emilie, sikke en fin konkurrence… hvis jeg havde sådan en fin samling, ville jeg lave pastel regnbue negle ;-) lige noget til god efterårshumør. Keep fingers crossed. VH. A.

 80. Ej, hvor er de flotte? Jeg bruger altid lyse farver, lys pink, lys blå osv, så det ikke virker for prangende i hverdagen. Til fest kan den så få gas???

 81. Jeg ender oftest med en mørk dyb rød lak. Den går til det meste og giver mig en følelse af klassisk skønhed :)

 82. Jeg er mest til varme farver på mine negle -mørk rosa, rød med et tvist af varm orange osv

 83. Hvilken én farve? Når jeg endelig kan have neglelak på ( må ikke have noget på neglene på arbejdet) så har jeg tit svært ved at vælge, men yndling lige nu er Terre rose fra Kure. Den er så varm og blød i farven.

 84. Jeg bruger mest lyse grå/rosa farver på neglene i hverdagen. Til fester kan jeg godt lide at putte en glimmer-lak ovenpå ✨

 85. Jeg er vild med at køre kontraster, f.eks. sart rosa på størstedelen af neglene og sort på et par stykker.

 86. Sikke smukke farver du har samlet, Emily! ?
  Jeg er for tiden skærkt glad for karamel farver til neglene ☺?
  Kh. Mette

 87. Jeg er en sucker for hvid neglelak, men kunne være fantastisk at udvide repertoiret med en masse lækre farver!

 88. Super fin konkurrence! Jeg er vild med neglelakkerne fra Kure Bazaar, og jeg foretrækker en lak i en rødlig nuance :-)

 89. Jeg bruger primært lyserøde eller rosa farver. Men jeg øver mig i at prøve flere farver af, og det vil denne præmie helt sikkert hjælpe mig med!

 90. Jeg er så glad for at efteråret er over os, for så skal jeg bruge en helt mørk bordeaux/lille, måske helt frem til påske ☺️??

 91. Jeg elsker lyserød og nude på neglene eller klassisk rød hvis der skal lidt feststemning til ?

 92. Hm… den er svær. Tænke tænke. Jeg går nok mest med gule/orange/brunlige farver på neglene. Men synes også altid at rød er mega flot og elegant. Anede ikke at de her var skabt af 90 % naturlige ingredienser. Men det lyder da utrolig skønt

 93. Sikke en herlig konkurrence. Jeg har de sidste par måneder næsten udelukkende gået med en solgul neglelak der passede til sæsonen og de lange sommerdage. ☀️ Nu er det dog tid til at skifte til dybe efterårsfarver, så derfor krydser jeg fingre for at vinde dette skønne sæt!

 94. Jeg bruger mest grålige og beige nuancer på mine negle – de passer til det meste! Selvom jeg godt kan lide vilde farvers som dyb pink og rød! Sådan en gaveæske kunne være så perfekt hjemme hos mig, så jeg krydser fingre!

 95. Wauw, hvor ser de fine ud ??✨ Vi deler vist smag, hvad angår nuancer til neglene. Og den her konkurrence er virkelig kærkommen. Jeg ejer nemlig en lille minimalistisk samling af Essie neglelakker i forskellige røde nuancer, brun, sort og nude. Og har længe tænkt at jeg gerne ville have dem udskiftet til noget mere “grønt”. Så jeg krydser mine poter for, at jeg bliver én ad de heldige vindere ??P.S. De nævnte farver kører i fast rotation på mine negle, men skal jeg vælge én må det være helt mørk rød ?

 96. Er fan af klar neglelak til daglig og den helt rette røde til fest ????. Men skal absolut i gang med at blande farverne lidt mere ?.

 97. Jeg bruger mest beige og grålige nuancer, og ellers elsker jeg en dyb pink eller rød! Jeg er helt vilde med efterårsfarverne i gaveæsken, så jeg krydser fingre!!

 98. Jeg bruger for det meste røde nuancer, men jeg vil gerne blive bedre til at vove mig ud i nogle andre farver?

 99. Jeg ville forære æsken til min datter på 16 der elsker neglelak i alle farver, men hvor hendes værelse ofte lugter længe efter af neglelak.. mon disse er mindre skrappe i lugten ?

 100. Skøn præmie ?
  Jeg bruger for det meste nude med svag rosa og skal der være fest er det den røde i flere nuancer der kommer på.

 101. Lyserød er min favorit. Om vinteren bruger jeg svage nuancer, hvor om sommeren farven er mere frisk.

 102. Meget lækker præmier!! Jeg bruger mest en rosa naturlig farve ? men ville bestemt kunne bruge alle de flotte farver i gaveæsken ????

 103. Jeg elsker flaskegrøn og den farve gør sig også særdeles godt på neglene synes jeg ☺️☺️

 104. Det kommer lidt an på sæson. Forår/ sommer bruger jeg en sart lyserød. Efter/ vinter skifter jeg til en bordeaux rød lak :’)

 105. Øj, det ville være en lækker luksus! Jeg er halvvejs gennem min graviditet og tør heller ikke bruge nogen af de lakker, jeg har stående, men jeg savner sådan lidt farve på neglene ? Før graviditeten lagde jeg til hverdag en helt klar eller lys rosa, men min yndlingsnuance er klart en dyb rød, som jeg heldigvis også kan se repræsenteret i det flotte udvalg!

 106. Orangerød! Så ikke just samme palette som den her flotte fejringsgave, men kunne omvendt godt trænge til forandring, for ender ALTID med den samme!

 107. Jeg bruger mest lyserøde/nude nuancer, men jeg elsker også at bruge glimmer i alle farver på neglene.

 108. Jeg elsker at bruge en klar rød neglelak – man bliver i så godt humør af den farve på neglene ?

 109. Jeg bruger oftest en mørk rød på mine tæer ?? Det er, hvad der lige er tid til, da jeg for nyligt er blevet mor ?? Derfor ville det være lækkert at vinde alle disse, så jeg igen kan forkæle mig selv lidt ?

 110. Sikke en skøn præmie.. Jeg bruger næsten altid 2 farver på neglene… Bare med et par nuancer i forskel… Lige nu er det støvet rosa.. Gammel rosa.

 111. Jeg er vild med røde nuancer på alle tider om året. Nogle dage er jeg mere kedelig og holder mig til de mere nude. Jeg er bare pjattet med neglelak, faktisk føler jeg mig nøgen uden, så denne give away er helt fantastisk. De 12 farver måtte godt flytte ind i min samling.

 112. Til hverdag bruger jeg “milkshake”. Den er smuk og meget diskret, hvilket er vigtigt for mig i mit arbejde som psykolog. Men jeg nyder nu også at slå mig løs i de mere rød-brune nuancer. Åh… hvor jeg krydser fingre for at vinde sådan en æske.

 113. Jeg bruger forskellige farver på neglene afhængig af årstid :) Lige for tiden er det armygrøn, men også bourdaux, mørkelille og mørkegrå er en favorit her i efteråret. En fornyelse af farver ville være en dejlig gave :) Jeg krydser fingre.

 114. nude/sart rosa eller postkasserød og okay koral om sommeren – ville gerne vove mig over i noget army eller safran ?

 115. Har egentlig aldrig gået meget med neglelak – købte så den smukkeste dybe mørkerosa fra Chanel og nu er jeg fan! Så en farvepalet ville være en skøn luksusgave!

 116. Efter er år på barsel med tvillinger er mine negle i dén grad blevet forsømt! Så det ville være skønt at vinde de smukke lakker. Dengang jeg sidst havde tid til neglelak, brugte jeg mest dybrøde, brune og mørke nuancer.

 117. Åh, jeg længes efter malede negle her midt i babyræs. Jeg synes, mørkerøde negle er det flotteste!

 118. Fantastisk konkurrence! Jeg elsker den gode nude til hverdag, men er vild med rødlige nuancer til festligheder. God aften til dig :-)

 119. Mine yndlingsfarver afhænger meget af sæsonen – her om efteråret er bordeaux altid et hit hit hos mig. Ellers bruger jeg meget nude og laksefarvet. Det ser så feminint og friskt ud ?

 120. Efter jeg er blevet mor bliver det mest til klar lak så man ikke kan se, at jeg ikke har tid til at lægge det ordentligt på? Men sådan en fin præmie kunne godt motivere til at gøre en ekstra indsats?

 121. Jeg har ALTID en klar lak på neglene. Ind imellem har jeg en farve ovenpå. Farven kan variere, men det er altid en varm farve.

 122. Ej en fed præmie her op til den mørke tid! Jeg bruger mest enten en nude farve eller en mørkerød, men er lidt lun på de mere orange nuancer denne sæson. Måske man skulle kaste sig ud i noget nyt ! ?

 123. Klar rød. Og har altid gjort. Selv i min blå bog er mine røde lakerede negle nævnt. Hvis jeg vinder vil jeg glæde mig til at prøve andre nuancer ??

 124. Elsker lakker med “jordfarver” eller farver der er lidt “pudret”. Og en klassisk rød tager man aldrig fejl med ♥️

 125. Super fantastisk konkurrence ?
  Jeg bruger som regel en rosa-tone – det ser velplejet ud, og så går farven fint til, hvad end jeg finder på at tage på?
  Jeg ???

 126. Jeg veksler mellem en lidt tyggegummi-agtig lyserød og en mørkerød. Mine to klare farvoritter!

 127. Wauw hvor lækkert! Siden du har introduceret mig for mærket, har jeg virkelig været solgt!
  Elsker neglelak og elsker deres koncept! ??????

 128. Dejlig konkurrence og sikke nogle smukke farver! Jeg bruger mest neutrale, jord nuancer, men om sommeren er jeg lidt mere modig med en masse farver.

 129. Bruger ofte lysebrun eller anden diskret farve. Men ville elske nogle varme gyldne farver. ?

 130. Hvor er de flotte ? Jeg bruger lige nu mest nude, så skifter jeg ofte til en meget mørk rød om vinteren og om sommeren er jeg på en koralrød én. Kan ikke vælge én ?

 131. Sikke en masse fine farver ? !!
  Jeg bruger neglelak hver dag, så kunne rigtig godt bruge sådan en lækker æske! Jeg bruger primært en sart rosa eller mørkerød ?

 132. Jeg elsker neglelakker og har altid en farve på faktisk! For det meste i den rød/brunlige ende af farve skalaen. Den ultimative favorit må være en helt klassisk postkasse rød

 133. Ej en skøn konkurrence. Har selv været stort tilhænger af Kure Bazaar neglelakkerne længe. Jeg bruger ofres en sart lyserød som giver lidt farve men ikke for meget.

 134. Er pjattet med den røde farve, som både er pæn til de brune hænder om sommeren, men også om vinteren til jul?

 135. Jeg er vild med lyse og rødlige farver, men en sart grøn er også en favorit i efterårsmånederne ❤️

 136. Skøn konkurrence! Jeg elsker neglelak og lige for tiden bruger jeg en pastel lilla, som bare er vildt fin !

 137. Ih, en dejlig konkurrence ? min all time favorite er en mørk dyb rød, men jeg er også svært glad for rødorange nuancer ???

 138. Ej jeg ville elske at vinde! Jeg er helt holdt op med at bruge neglelak efter jeg fik konstateret en masse allergier! Det var ellers noget jeg brugte meget. Jeg elsker en klassisk rød neglelak, eller en simpel lys tone til bare at gøre lidt ekstra ud af neglene. ?

 139. Skønneste præmie jo ??
  Hmmm er ret glad for pangfarver på brune sommerhæ der og går over i de mere mørke (ofte rød/lilla) nuancer her om efteråret og vinteren.

 140. Skøn konkurrence. Jeg elsker også neglelakker og har en datter på fire som er ligeså vild med det som mig. Men jeg har os valgt gift fra, så dette ville være en skøn før julegave ?? Jeg bruger mest rød, eller lyserøde nuancer. Men karrygul er så smuk i efteråret. Så jeg har svært ved ah vælge ?

 141. Uh, det kunne være lækkert at vinde nogle gode lakker, nu hvor ammehåret er sat ind (apropos dit forrige indlæg) og alt er lidt gylpet og pøllet her på matriklen! Jeg foretrækker ofte en lækker nude eller en smuk mørk rød til vinterens fester ❤️

 142. Jeg er helt tosset med PANGfarver og er særligt forelsket i min gule neglelak i efterårstiden…. Men det er fristende at begynde på de blå nuancer snart, nu hvor vinteren står for døren ?❄️?

 143. Generelt bare lyse nuancer, men drømme om at blive mere modig på den front. præmien vil derfor være helt perfekt ?

 144. Åh den er svær! Jeg ELSKER neglelak og i mange år har det nærmest været mit varemærke, men jeg stoppede faktisk med at bruge det, netop fordi der var så meget dårligt stads i det og har derfor ikke brugt neglelak i snart et halvt år.. Derfor ville jeg elske at vinde nogle neglelakker der er lidt mere “grønne”.
  Hvis jeg SKULLE vælge en go-to farve, som altid dur, så skulle det nok være nude. Den passer jo til alt, men rød er nu også altid flot!

 145. De er jo SÅ smukke! ? Jeg holder meget af syrenlilla og karry- og sennepsgule neglelakker ??

 146. På tæerne er det næsten altid bordeaux eller mørk lilla mens det på fingrene mere er lidt neutrale lyse farver som nude eller rosa ? Men sikke en smuk palet ?

 147. Fed konkurrence! Lige hvad jeg har brug for!! Jeg bruger primært nude nuancer og engang i mellem har jeg bare brug for at “gå amok” og så skal det være skrig-grøn eller lignende ??

 148. Jeg bruger mest helt lys rosa. En farve der ikke skriger højt, men bare gør neglene enormt fine og feminine til hverdag.

 149. Jeg bruger mest “blommefarvet” (lilla-rødlig-brunlig nuance) eller en næsten nude med grålige undertoner :-)

  /
  Line

 150. Jeg vil meget gerne vinde ! Min datter og mig er glad for lyse farver . Jeg bruger nude ellers svag Rosa . Pink elsker jeg også ! Arbejder med børn så det passer til det :)

 151. Jeg bruger oftes røde farver. Så kunne være skønt at vinde og dermed prøve nogle andre farver ?

 152. Øj nogle flotte farver og en dejlig gevinst?
  Jeg går altid med negleak og gerne forskellige farver, men jeg vender altid tilbage til den klassiske røde lak – den går bare til det meste ?

 153. Det må være den klassiske røde, der oftest kommer i brug herhjemme – Eller kom det, før graviditet og amning. Nu er jeg blevet mere opmærmsom og savner neglelak uden en masse skrammel i sig! ?

 154. Sikke en lækker konkurrence ?? Jeg elsker alle farver og kan knap nok vælge en ynglingsfarve når det kommer til neglelak ☺️ Men hvis jeg skal vælge er det klart de røde nuancer jeg bruger mest ?

 155. Wauw en fin gave??? Jeg går oftest med en rød-orange farve. På tæerne kan jeg dog godt finde på at være mere farverig?? Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg dele præmien med min skønne neglelak-glade veninde??

 156. Det er svært at sige hvad jeg bruger mest for det kommer an på humøret , men lige nu med efteråret er det nok i den lilla eller mørkerøde Nuance jeg hælder mest til!???

 157. Jeg har dsv kun 3 at vælge imellem pt. Men jeg har næsten altid en dyb rød på neglene. Klassisk og på en eller anden måde naturligt synes jeg. Kunne være fedt at prøve ne ny farve indimellem.

 158. Sikke en skøn konkurrence! Lige noget for mig! Jeg bruger neglelak hele tiden – primært bordeaux farver her om efteråret :)

 159. Jeg bruger oftest en svag rosa til hverdag, men synes det er fantastisk at kunne gøre noget ekstra til weekend og fest. Jeg håber at vinde ????

 160. Jeg ender altid med en klassisk mørkerød nuance. Så jeg kunne virkelig godt bruge lidt inspiration til andre farver ?

 161. Blå er min absolutte yndlingsfarve, så alle nuancer af den farve, fra babyblå til midnatsblå, lander ofte på mine negle

 162. Fineste præmie altså! Har længe drømt om at eje nogle af de smukke Kure lakker ?✨ Min favorit nuance på neglene er uden tvivl en fin, naturlig rosa – og en klassisk rød til dage hvor der skal lidt mere knald på!

 163. Jeg elsker at skifte mellem forskellige farver og nuancer alt efter årstid og humør. Jeg føler dog aldrig jeg går galt i byen, når jeg bruger dyb rød eller brun.

 164. Smukke farver!! Elsker også det pift neglelak giver ??? Jeg bruger røde og Orange farver om sommeren og bordeaux om vinteren ☺️ Krydser fingre ??

 165. For bare få måneder siden, ville svaret have været sort, men efter at jeg netop er blevet mor for 2. Gang finder jeg pludselig mig selv vælge “rigtige” farver og svaret er derfor nu pink for mit vedkommende?

 166. Wow de ser så lækre ud! Elsker at skifte neglelak efter både sæson og humør, men vender altid tilbage til en helt klassisk sart rosa. Det er altid så flot og elegant.

 167. Når jeg ikke er gravid, som jeg har været de sidste ni måneder, har jeg svagt lyserøde fingernegle, og pink eller klassisk røde tånegle – og savner neglelak!

 168. Til hverdag arbejder jeg som sygeplejerske, så jeg må ikke gå med neglelak på hænderne. Derfor bruger jeg rødlige toner i min neglelak på træerne som man kan se da jeg har Birkenstock på! I weekenderne og på fridage, har jeg også knald på neglene. Lyse/rosa toner og glimmer om sommeren og dybe farver såsom rust rød om vinteren!

 169. Årh jeg går altid efter beige, brunlige og brændte nuancer, hvilket har resulteret i at jeg har 8 af de samme farver man ikke kan se forskel på :-))) de er så flotte, de farver du har sammensat Emily!

 170. Min absolutte yndlingsfarve til neglene er en varm nude/beige farve, altid et hit! Og hvor er det en flot præmie altså ?

 171. Alt i nude toner! Det snyder hænderne og neglene til at synes længere og slankere og derudover går det godt til næsten alt og alle ⭐️
  En klassisk rød er dog heller aldrig dumt ♥️

 172. Jeg bruger mest brune nuancer. Beige er en klart favorit. Det skal helst ikke være for voldsomt for mit vedkommende

 173. Elsker deres lakker og super fed konkurrence. Bruger altid neglelak i de rødlige nuancer, pink, rød, bordeaux ❣️ Ville absolut elske at vinde. #fingerscrossed

  PS. God bedring!

 174. Sikke en fantastisk konkurrence! Selv er jeg helt vild med farven bordeaux og bruger den ofte på mine negle. Ellers er jeg også helt vildt med alt glimmer neglelak

 175. Ej, jeg holder mest af svag rosa – klassisk og feminint. Men en glimmer kan også noget, særligt på grå dage ☺️

 176. rosa i en kold tone er favorit farven, leder stadig efter den perfekte tone heraf, ved når jeg finder den ?

 177. Ihh nogle smukke farver jeg håber at vinde ?
  Jeg bruger mest pastelfarver om foråret, og hele farvepaletten kommer i brug sommeren over, hvorfor denne her æske ville være perfekt til den tid, vi er gået i møde ☔️??

 178. Drømmepræmie! Jeg elsker også farver på neglene – men forærede hele samlingen væk, da jeg blev gravid i foråret! Nu har jeg lige præcis én – fra Kure Bazaar for at det ikke skal være løgn, netop fordi jeg alle steder hørte det var blandt de bedre alternativer. Men det er jo liiiidt dyrt at forny en hel samling, så det blev bare til en enkelt ;) Farven er dyb mørkerød, som nok er min all-time-favorit, på tværs af sæsoner, humør og lejligheder – den dur bare altid!. Jeg synes helt seriøst at de nuancer du har udvalgt er helt igennem perfekte, så jeg tror ikke jeg nogensinde har krydset så meget fingre for en præmie :) :)

 179. Så smukke neglelakker! ✨

  Min egen signatur må nok være den røde farve – i forskellige nuancer alt efter årstiden ? Tror yndlings er ‘postkasserød’
  Men jeg elsker også rosa og nude nuancer – og især de varme, lidt brune nuancer her fra Kure Bazaar ville jeg elske i min samling!
  (Og dejligt med naturlige ingredienser!)

 180. Mit valg af farver afhænger til tider af humør og årstid, men i det hele taget er der dog ikke nogle regler, og jeg kan godt lide at mikse farver og nuancer, bare tonerne nogenlunde er ens. Bedst kan jeg lide de lys grå/rosa/brune og beige nuancer

 181. Jeg bruger helst noget med glitter. “Glimmer på” gælder hos mig både i bogstavelig og overført forstand – bogstaveligt især på negle og strømper. Jeg havde således klar lak med guldglimmer på neglene og en skinnende guld hæl på skoene til mit bryllup sidste år. ✨

 182. Jeg er her i efterårsperioden rigtig glad for de brune og nude farver lidt ala sæsonen ??? Det ville være skønt at vinde dette kit, da jeg pt er i uge 38 og har faktisk holdt mig fra neglelak igennem det meste af graviditen pga kemikalier der er i dem, jeg har ??

 183. Sikke en lækker konkurrence. Jeg er selv mest til de jord- og neutrale farver som grå og brun

 184. Jeg går oftest efter det sikre valg – en klassisk rød. Så det ville være fantastisk at kunne udvide sortimentet lidt. Hvor er det dog nogle fantastisk smukke farver ❤️

 185. Jeg går nok mest med en mørkerød/bordeaux. Men mørkegrøn er faktisk en af mine yndlingsfarver!

 186. Jeg går mest med rosa og dyb bordeaux, kunne være sjovt at udfordre mig selv lidt og prøve nogle helt andre farver.

 187. Jeg bruger mest muldvarpeagtige nuancer ? Og her er der virkelig nogle flotte, der i min optik passer lige ned i muldvarpe-kategorien!

 188. Ej hvor er det en vild og dejlig konkurrence! Jeg ender altid med at vælge lyserøde neglelakker med shine og glimmer ??✨ Men jeg ville elske at udvide min collection med disse skønne farver!

 189. Jeg har ikke gået med neglelak de sidste 5-6 år, men er nu nået til et punkt, hvor jeg gerne vil igang igen. Det vil være SÅ dejligt at vinde den fine gaveæske, fordi jeg så rent faktisk kan finde en yndlingsfarve – oven i købet ved at bruge en neglelak uden alt for mange mærkelige sager :-)

 190. Jeg er pt. vild med beige og brune farve. nogle rigtige efterårsfarver. Dejlig konkurrence :)

 191. Det kommer lidt an på årstiden, om efteråret og vinteren bruger jeg mest rød og bordeaux, hvor jeg om foråret og sommeren er svært glad for lilla og blå ?✨

 192. Mine negle lakkes for det meste, med en ‘lakse’ nuance eller en støvet grøn. Men forandring fryder, så jeg ville elske at pryde neglene i nye og flere (naturlige) nuancer?????

 193. Fine farver! ? Jeg bruger mest lyse røde farver på hænderne, men går all in på tæerne … hvor jeg er vild med klar rød, bordeaux, dybe lilla nuancer og farver der er næsten sorte med et tvist! ?

 194. Lækker æske – super flotte farver ?
  Jeg bruger mest pudder/beige og rosa nuancer, men elsker også at gå all in på en pangfarve eller en gang i mellem ??

 195. Bruger nok mest de røde nuancer og en bordeaux om vinteren. Er også ret begejstret for Kure neglelak!

 196. Jeg farvelægger mine negle i forskellige farver – lige nu har jeg blommefarvet, lyselilla og gul på neglene <3

 197. Fantastisk konkurrence! Jeg ville gerne være bedre til at bruge andet end mørkerød og koral, så det ville være en oplagt mulighed, hvis jeg vandt. ???

 198. Hey du…

  Hvor er de bare smukke, og et stort plus, de ikke er fyldt med en masse kemi…
  Jeg er til de brændte, orange, røde, og naturlooket…

  Tænk hvis jeg vinder, pft…

 199. Så smukke farver! ? Jeg foretrækker brunlige og røde nuancer. Lige nu er orange/brun en klar favorit ??

 200. Feeedt!!! Så er der chance for at få fine negle igen. Jeg har ikke rigtig turde købe neglelak efter at jeg har fået børn, fordi jeg synes der er så mange på markedet og det er fuldstændig uoverskueligt, hvad man skal vælge og netop også hvad der er i?
  Jeg kan allerbedst lide at gå med grøn neglelak, der passer til min øjenfarve eller en bourdeau, der bare er superflot?

 201. Jeg er meget glad for dyb-røde negle og generelt også glad for pangfarver, der lyser godt op ?

 202. Kommer faktisk lidt an på årstiden. Om sommeren er det mest lysefarver og her til efteråret og vinteren er det stort set altid mørkerød ?

 203. hej søde emily ?
  jeg vil nok mene, at jeg mest bruger lyse farver på mine negle – jeg er helt vild med svag rosa ??

 204. Jeg er for virkelig glad for støvet rosa – og de der smukke farver taler godt ind i den skala!

 205. Jeg bruger mest glimmer på neglene! Eller jeg elsker at skifte mellem forskellige farver og har ofte forskellige på på en gang. Der er dog altid er par glimmernegle imellem! Skøn konkurrence!

 206. Jeg er mest til de klassiske nude eller rød/mørkerød om sommeren, hvorfor dit udvalg her i æsken er genialt valgt! Også er jeg selv vild med mærket Kure ?

 207. Hej Emily dejlig konkurrence! Jeg er helt sikkert mest til de røde og lyserøde nuancer? men jeg vil så gerne blive bedre til at eksperimenter lidt med farverne på neglene og en æske med 12 lakker ville virkelig være en god start ?

 208. Skøn konkurrence ??min favorit farve er Bordeaux om vinteren og orange rød om sommeren ??

 209. Den perfekte røde, som svinger i nuancen alt efter årstid. Om sommeren synes jeg koral er perfekt, efterår og forår en mere almindelig rød, vinter går den over i en dybere, næsten bordeaux, rød. Jeg er ellers på ingen måde til rød i hverken tøj eller indretning, men med lige netop neglelak elsker jeg rød. ??

 210. Det er meget årstidsbaseret ?? Således er det i tiden de brune og beige nuancer, mens det lige som snart går amok i røde/bordeaux farveskalaer ?

 211. Super fin konkurrence ?

  Her til efterår og vinter går jeg meget i grønne- og naturfarver. Og om sommeren får den fuld gas med farver til solkysset hud ?

 212. Jeg bruger gerne en lys grå eller en helt nude, så jeg kunne nok godt trænge til lidt ny inspiration ? Og nu hvor jeg er gravid, er det jo helt oplagt at få prøvet de fine lakker.
  Kh Line

 213. Jeg elsker grønne og blå nuancer.
  Men er også helt vild med alle de fine efterårs farver ? brun, orange, gul mm.

 214. Ej sikke en fantastisk konkurrence! ❤️ Har lige født pg ikke brugt neglelak under hele graviditeten, så er mere end klar til at få farve på alle neglene igen. Elsker især farver i naturlige nuancer som beige, mocca osv ?

 215. Jeg vælger altid en svag rosa eller en “blød” brændt orange – de er klart mine favoritter, og får mig til at føle mig lidt mere feminin ?

 216. Vildt flotte farver! Jeg bruger som regel en mørk bordeaux, men desværre for sjældent (da jeg arbejder som sygeplejerske og kun kan bruge neglelak i fritiden). Krydser fingre for at jeg bliver en af de heldige:)

 217. Hej Emily
  Mit navn er August ?? jeg er 6 uger gammel, og ved at min mor elsker farven midnatsblå, men fordi min mor ikke vil bruge “normale” lakker, for min skyld, så har hun ikke pyntet sine negle længe ? Så hvis min mor vandt denne lækre konkurrence ville hun blive meget glad ???? og hun ville se så sej ud med de flotte farver ??

  Grin og smil fra August ( alias baby A )?

 218. Jeg bruger mest neutrale nuancer, klar rød samt bordeaux. Jeg er sygeplejerske, så jeg bruger det normalt kun i weekenden, men her under min barsel er det fast på :) :)

 219. For tiden er det hovedsageligt en pastel gul- det minder mig om sommer og solskin, lige til at blive glad i låget af ?☀️

 220. Jeg er først lige, i en alder af 46 år, begyndt at gå med neglelak.. Så mit umiddelbare svar er gennemsigtig. Men jeg er kommet i gang med de svage nuancer, er ikke helt modig nok til at bruge den røde endnu. Men jeg vil gerne:-)

 221. Ejjj lige en konkurrence for mig! Jeg eeeelsker neglelakker, men bruger det alt for sjældent pga. mit arbejde som sygeplejerske. Men når neglene endelig kan blive shinet op, bliver det som regel med en klar rød farve. Dog er jeg på det seneste blevet fan af de mere nude nuancer ❤️

 222. Varme røde nuancer er min favorit- det vil være skønt med ny inspiration til neglene ved at vinde så mange flotte forskellige nuancer?

 223. Jeg skifter mellem en mørk rosa eller en helt klassisk rød? ville elske at vinde så mit overforbrug af neglelak kan blive lidt grønnere?

 224. Skøn konkurrence! ? Jeg bruger mest lyse eller røde nuancer, men ville da gerne prøve noget nyt.

 225. Vildt flotte farver! Jeg bruger oftest bordeaux i efteråret og vinter, og koral til forår/sommer:) Har luret lidt på den gule fra Kure så gad virkelig godt vinde sådan en hel stribe med lækre farver:)

 226. Farven på mine negle skifter gerne med årstiden. Lige nu er det ofte sart rosa eller brunlige nuancer, men lige om lidt er det tid til en flot mørke rød. ???

 227. Årh ville elske at vinde luksus neglelak. Mine ynglings farver er bordeaux, svag pink og grå ?

 228. Jeg vælger næsten altid en form for rød – om det så er en postkasserød eller en mere mørkerød nuance, for jeg eeelsker rødt på neglene! Jeg føler mig så godt tilpas med det! ?

 229. For det meste er det de rødlige nuancer, der kommer på neglene ❤️ Ville elske at starte min barsel med sådan et fantastisk sæt at krudte neglene op med, imens jeg færdigbager min lille livlige pige ??

 230. Jeg vil elske at vinde, jeg har altid neglelak på. Mine farver er mørk rød, boudeux, brune nuancer
  Jette

 231. Jeg bruger mest klar rød/postkasserød, men skajer også ud engang imellem med rock ‘n roll dyb blå/midnatsblå, næsten sort. Wauw, hvor kunne det være lækkert at vinde den fine gaveæske.
  Kram herfra.

 232. Jeg bruger mest gennemsigtig neglelak, men vil rigtig gerne være lidt mere modig og prøve lidt farve :-) så denne konkurrence ville ikke være dårlig at være en heldig vinder af??

 233. Jeg bruger mest rød – og min lille datter er mest til lyserød ☺️ så jeg er sikker på at vi begge kan finde en favorit inden flotte æske ??

 234. Åh wow! ? Jeg ELSKER neglelak, men har nu i lang tid gået uden, da jeg grundet fertilitetsbehandling prøver at leve så kemikaliefrit som muligt. Jeg føler mig helt nøgen… ?

  Det ville være fantastiskt att vinde dette set, med farver lige i min smag, og få lidt farve tilbage i den her grå fertilitetsverden. ????

  Nu om efteråret er jeg vild med en luksuriøs dyb rød, en som har den samme farve som en rigtigt fyldig rødvin. ☺️ Ah men altså, hvor jeg savner naglelak (og rødvin)! ?

  Jeg krydser mine umalede negle, og venter spændt. ❤️?

 235. Krydser fingre! Har ikke brugt neglelak i laaaaaang tid på grund af graviditet og amning – så kunne godt tænke mig at vinde disse flotte og mere naturlige lakker ????

 236. Jeg bed negle som barn og start teenager, hvilke har sat tydelige spor på mine negle, derfor bruger jeg altid neglelak som dækker, for det meste rød :).

 237. Så er efteråret kommet. Det ses tydeligt af farvevalget og de er alle flotte hver isæt. Jeg har i mange år brugt farven bordeaux. Prøver også andre farver men bordeaux er den jeg bruger mest :-)

 238. Jeg bruger mest blommefarvet, men også en del klar rød. Jeg vil så gerne vinde de lækre lakker – de vil gøre lykke i barselsboblen ?????

 239. Årh, mine yndlingsneglelakker – de har reddet både graviditet og barsel. ?? Jeg bruger pt “So vintage”, som er mørk rosa. Men nu, hvor efteråret er kommet, skal jeg have fat i en bordeaux eller flaskegrøn?

 240. Jeg bruger oftest nude/rosa nuancer, men til en festlig lejlighed er jeg vild med en dyb rød farve.

 241. Fantastisk konkurrence! ? Jeg bruger oftest en smuk vinrød farve om vinteren og en mere orange nuance om sommeren ?

 242. Mega lækker konkurrence. Jeg bruger mest nude eller røde nuancer om vinteren, men om sommeren er det gerne alle verdens farver ?

 243. – Jeg bruger næsten altid en rød med undertone af orange, og det er helt sikkert tid til at prøve noget nyt ?

 244. Jeg eeeeelskeer særligt bordeaux neglelak! For mig er det bare sådan en smuk og sofistikeret farve, samtidig med at den bare er drønhyggelig og efterårsagtig! Jeg var i maj måned til Spice Girls koncert med en veninde og der gav vi den fuld gas med glimmersten og alting på neglene og det er nu heller ikke at kimse af :D

 245. Sikke en lækker præmie ? om sommeren bruger jeg mest svag rosa, hvor imod om vinteren kan jeg godt lide at bruge bordeaux.

 246. Hvor er de dog fine! Tror min favoritfarve på neglerne må være en neutral rosa eller en flot dyb rød farve :)

 247. Jeg plejede at bruge nude-nuancer men jeg har fået en søn tre uger efter dig og har været for dårlig til at få lagt det på ??

 248. Fantastisk giveaway. ? Jeg elsker farverne Bordeaux og en lys neutral. De er ofte på hele året rundt. ??

 249. Så fin en æske! Jeg er vild med lakkerne fra kure bazaar, de er super lækre! Om efteråret og vinteren elsker jeg de mørke, røde nuancer. Om foråret og sommeren må der gerne være lidt mere knald på farverne – men stadig gerne i røde nuancer, som peach og pink.

 250. Jeg bruger mest svag rosa og sådan en dyb rød ?Det er nogle virkelig flotte farver, der er med i konkurrencen!

 251. Ej en dejlig præmie ? Jeg bruger som regel lyse, mere neutrale farver, men kastede mig for nylig ud i en helt dyb flaskegrøn med et lille hint af glimmer, og den er jeg virkelig blevet vild med!

 252. Jeg går lige nu mest med en lækker burgundy eller en mørk rosa, sidstnævnte gerne med en mat topcoat.
  Har to graviditeter og ammeforløb bag mig, og da smed jeg nærmest alle mine neglelakker ud, da jeg blev bevidst om det skadelige indhold. Vil elske at prøve dette mærke, men håber de er hurtigttørrende, for med småbørn synes jeg ærlig talt, at det kan være svært at finde tid til at lægge lak, tørre og hærde ?????

 253. Sikke nogle skønne farver ? jeg er ret glad for koral om sommeren og Bordeaux i vintermånederne

 254. Sikke en skøn konkurrence! Jeg falder altid tilbage til neglelakker i fine rosa nuancer :-)

 255. Lækker konkurrence ?
  Jeg bruger hyppigt pink og røde farver men det er nok også fordi min datter altid er med ude og købe neglelak samt er med når det skal lægges på ?

 256. Jeg bruger selv lyse nuancer som svag rosa og “ballet slippers”, men vil utrolig gerne springe ud i nogle mere spændende og dybe farver så jeg er klar til efteråret!

 257. Nude eller rosa normalt! Men de farver ser så fine ud og ville elske at prøve dem både på mine og mine døtres negle! Fik faktisk lidt dårligt samvittighed da jeg læste dit indlæg.. næsten alt andet som jeg smører på huden eller putter i munden er grønt og øko. Men min neglelaks-hylde trænger til en grøn opfriskning :)

 258. Jeg elsker farven Bordeaux! Og generelt dybe røde nuancer. Jeg håber så meget på at vinde, da jeg selv lige er blevet mor og sådan ønsker mig pæne lakker uden kemi!

 259. Jeg bruger primært mørke farver, da det var det der var in, sidst jeg havde råd til den slags ??
  Helt midnatsblå lak. Smukt iøvrigt. Min røde lak er brugt op.
  Hav den dejligste dag, og tillykke med fødselsdagen.
  Knus.

 260. Har lige lavet skiftet fra lyse koralfarvede sommernuancer til de dybe røde efterårsvarianter :)

 261. Jeg er oftest forfalden til en fin beige. Men der er altid en negl eller to med glimmer eller en anden kontrastfarve ?

 262. Jeg har næsten altid den bordeaux-farvede neglelak på. Men ville så gerne pynte neglene med andre smukke farver også, og det er denne jo en fremragende mulighed for at begynde på ????

 263. Sikke en dejlig konkurrence. Jeg bruger mest bordeaux, hvis der kommer farve på neglene ^_^

 264. Jeg ELSKER neglelak (især fordi det er det eneste som stopper mig i at bide negle). På denne årstid bruger jeg oftes en hel mørk rød, som har en brunlig tone ?

 265. Uh en lækker konkurrence! Jeg bruger altid rød, når min træt-mor-look skal piftes lidt op

 266. Prøver at holde lakken i pastelfarver om sommeren, men vender altid tilbage til rouge noir, når det er blevet koldere :)

 267. Jeg ELSKER neglelakker og mine to piger på 2 og 4 år ville elske dem endnu mere – vi bruger mest de rødlige nuancer, men med to så små børn, så er det lidt afhængig af dagen ?
  – og endnu mere elsker, at de er til den grønnere side, så både mine piger og jeg kan passe på os selv ??

 268. Jeg bruger særligt bordeaux eller mørk orange om efteråret og vinteren. Om sommeren en lidt mere skarp rød eller en frisk farve som gul. det veksler meget ?

 269. Sikke en dejlig konkurrence!
  Jeg elsker alt neglelak, men i øjeblikket er jeg særligt pjattet med sart rosa ?

 270. Jeg har to favoritter – en klar rød fra CND og en mørkerød fra Kure Bazaar. Ville elske at vinde gaveæsken med de 12 neglelakker – perfekt til efterårsoutfittet?

 271. Min yndlingsfarve er bordeaux. Jeg synes, at den både går til hverdag og fest, og jeg føler mig fin og sofistikeret, når jeg har den på ? På de lidt mere “stille” dage holder jeg også af at have en lyserød, på grænsen til gennemsigtig, på. Så ligner det næsten en manicure.

 272. Jeg bruger oftest en dyb rød, som jeg synes er klassisk og går til det meste. Men ærligt, så sker “neglelak-tid” alt for lidt hos mig og er heller ikke så modig med farver. Ville elske at lave om på det med så flotte – og naturlige – farver ?✨

 273. Jeg har længe været på udkig efter neglelak med naturlige ingredienser. Skulle jeg være heldig at vinde, vil jeg dele med mine to skønne piger ❤❤

 274. Jeg elsker at have bordeaux eller rød på neglene. Jeg synes dog hurtigt at rødlige nuancer kan blive matte og så lidt slidt ud. Jeg har derfor til tider fået shellak på neglene, men jeg er fornyeligt begyndt at få en allergisk reaktion af nogle af de limstoffer i shellak. Jeg må derfor ny ty til helt normal neglelak og så kunne denne pakke være en rigtig lækker begyndelse ?

 275. Jeg er nok mest til lidt mørke farver – sort, mørk grå eller bordeaux. Måske synes jeg det klæder mine altid blege hænder bedst:-)

 276. Lækre lakker? Jeg går også gerne udenom den værste kemi . . . Elsker de brændte farver . . Og dybblå ❤️?

 277. Sikke en fin samling! Jeg bruger oftest mørkerøde nuancer på neglene, synes de er klassiske uden at være kedelige, og så passer de til det meste af mit tøj ??

 278. Jaa en lækker konkurrence! Jeg har netop Kure på min ønskeliste og ville elske at få fingrene i nogle af de smukke farver ❤️ Jeg bruger mest en turkis eller Bordeaux.

 279. Jeg bruger en gennemsigtig med med rosa glimmer – den gør mig altid i godt humør! Jeg ville gå med den altid, hvis mit arbejde tillod det.

 280. Bordeaux, sort eller beige – glitter på en accent-negl, hvis det skal være rigtig festligt ??

 281. Jeg bruger oftest en dyb rød farve, da jeg synes, den tilføjer noget elegance og sexy-ness til ens outfit!

 282. Jeg bruger beige, dyb rød eller nude. Syntes jeg kan spotte en “okker” farve i æsken?
  Det ville være skønt med nye lakker, jeg har efterhånden droppet at bruge mine (dårlig) kemi-fyldte lakker & har savnet et renere alternativ.. Tak❤️

 283. Hvor er det en dejlig konkurrence med de flotteste farver nu til efteråret!
  Min go-to er altid en flot lyserød/nude, men elsker dog allermest en klar rød/orange! Flot hele året rundt! ?

 284. Det er på ALLE måder en lækker giveaway ? Elsker deres neglelakker. Farven “Vinyl” har været en af mine favoritter. En blanding af klassisk rød/koral. Så flot. Krydser fingre ????

 285. Lyder mega fedt! Elsker neglelak! Jeg bruger rigtig mange forskellige farver, men kan især godt lide brændte farver og blå.

 286. Pa haenderne bruger jeg en gennemsigtig eller nude, men pä födderne er det naesten altid röd. Nogle gange mörkeröd andre gange lidt lysere. Super konkurrence?

 287. Sikke nogle flotte farver! Jeg bruger oftest en bordeux neglelak, men lige nu er jeg løbet tør, og så er det sommerens lyselilla, der ender på neglene i stedet – den er også godt til at pifte det mørke efterårstøj lidt op :)

 288. Jeg elsker farver, men når det kommer til mine egne negle, er jeg desværre lidt kedelig. Ha! Favoritten er helt klart rosa. Den kan bruges til alt. Måske jeg kan kaste mig ud i nogle lidt dristigere farver på et tidspunkt… Hvis jeg vinder en æske med alle de flotte farver vil jeg i hvert fald have mulighed for at udvide min horisont ;-)

 289. Hej Emily

  Mit navn er August og jeg er 6 uger gammel ??? Min mor elsker farven midnatsblå, men da hun blev gravid gik hun ikke med “almindelige” lakker, og nu giver hun mig lækker nærende mælk, så nu bruger hun heller ikke de der farver på neglene ?? så det ville være ret sejt, hvis jeg kunne vinde denne her æske til min mor, så hun kan pynte sig uden dårlig samvittighed ??⭐️

  Grin og smil
  August (alias baby A )

 290. Det er forskelligt alt efter årstid, hvilken farve jeg bruger mest. Men mine yndlings neglelakfarver er en mørk sand og en lidt støvet lyserød ?

 291. Fantastisk konkurrence ? jeg bruger i øjeblikket mest en rosa – nude farve fra kure bazaar.

 292. Åh, de er fine. Jeg er alt for dårlig til at huske at lægge neglelak, men når jeg gør er det gerne i nuancer der passer til årstiden. Lige nu er det gerne nude, orange, mørkegrøn og brune nuancer. Krydser fingre :)

 293. Jeg kan godt lide de mørkere brune rødlige farver her om vinteren. Om sommeren bliver det alle farver ???

 294. Åh jeg elsker Kure-lakker. De eneste, jeg bruger og ville elske denne smukke farveskala. Efterårsfarver er mine yndlings. Terrakotta, beige, cafe latte, dyb orange, visengrøn, brændt gul. Og så mangler jeg en sort – det skal man have lige nu. Vælg mig, så bliver jeg så utrolig glad. ♥️

 295. Jeg har ALTID orange på tåneglene, på fingerneglene holder jeg af pink, klassisk rød og lige nu rust-rød

 296. Sikke en fin samling skønne farver! Mine favoritter er oftest sart rosa eller nude, men en dyb rød farve er også et hit.

 297. Jeg bruger oftest en mørk-beige og typisk lidt glimmer på en negl på hver hånd :-) Til fest er det tit en knald-rød!

 298. Elsker neglelakkerne fra Kure Bazaar? Stødte også på dem da jeg var gravid og ønskede et grønnere alternativ.

  Jeg har 3 af deres farver og jeg vender altid tilbage til den grå. Det er min efterår/vinter farve ☺️

 299. Jeg er mest til de lyserøde/nyde farver, men elsker at spice op til festlige lejligheder ?

 300. Det er jo den lækreste giveaway med de lækreste farver! Jeg bruger ofte en nude – men har været på jagt efter den perfekte grønne ?

 301. Jeg er blevet ret glad for de grålige farver. Og nogle gange en flot gammel rosa ?

 302. Nude og afdæmpede farver er et hit herhjemme. Men der er også plads til et par flotte røde negle og mere mørke og douchede farver her i efteråret…

 303. Altid efterårsfarver – året rundt! Gammel rosa, mørkegrøn, mørkebrun, beige, mørkerød og lignende :-) Og der er så mange flotte i kassen!

 304. Jeg lander oftest på ‘lady like’ fra essie. Den er en smuk grå/Rosa/brun-farve. I mine graviditeter (plus den nuværende) er jeg dog stoppet med at bruge, men krydser fingre for denne fine præmie, så jeg kan starte med farve på fingrene igen?

 305. Sikke en skøn komkurrence. Om sommeren kan jeg godt lide lidt farve, som en lys lilla eller karrygul. Hvor om vinteren er det enten sart lyserød eller mørk rød ?

 306. Sikke en lækker konkurrence ? ?
  Jeg bruger altid en helt sart lyserød på hænderne og en beige på fødderne ??

 307. Ammen altså en lækker konkurrence ?? jeg bruger meget brune og grå farver og kan til tider bruge farver – mest som sommeren ????❤️

 308. Sikke en fin konkurrence! Jeg er ikke selv god til at anvende neglelak til forskel fra min mor, så tænker at det ville være en perfekt gave til hende

 309. Wow, hvor er de lakker bare pæne (og fedt at man kan bære dem med god samvittighed!). Om foråret/sommeren bruger jeg lyse rosa nuancer, men om efteråret/vinteren kan jeg godt lide lidt mørkere nuancer, såsom dyb rød, grålige og brunlige nuancer ❤️

 310. Ej hvor er det bare en super lækker præmie! Jeg bruger mest en svag lyserød til hverdag og så kan jeg godt lide en rød til fest. :)

 311. Det bliver som regel en lækker, dyb bordeaux. Men jeg har skåret ned for at spare lidt på kemikalierne, så de her lakker ville være velkomne herhjemme :-)

 312. Elsker neglelak ? Min farvoritfarve til nærmest alt er orange også på neglene -gerne i den rødligeorange, men når det er sagt tager jeg gerne mere end én farve ad gangen – gerne 10. Så jeg mangler selvfølgelig to fingre for at kunne bruge alle 12 ?

 313. Sikke nogle dejlige farver. Jeg bruger selv mest dyb rød, og har faktisk altid den farve på tæerne. Mærkerne variere, men jeg er også begyndt at bruge mere krops og natur venlige mærker. Så det ville være super fedt at vinde. Så kan min datter også få lov at låne dem når de er fri for det alt for slemme tilsætningsstoffer.

 314. Jeg bruger helst de mere diskrete farver på neglene.. og jeg er her efter sommeren kommet igang med at bruge neglelakken igen – det har været på pause lidt for længe.. du ved ikke overskud pga børn mv ?

 315. Mine farvoritfarver er nude eller cafe-latte-brun. Kan bedst li’, at farverne ikke larmer for meget ?

 316. Rød med et tvist af orange ?- har selv været fan af Kure Bazaar siden jeg ventede mit første barn.

 317. Mine farvoritfarver er nude eller cafe-latte-brun. Kan bedst li’, at farverne ikke larmer for meget ?

 318. Jeg bruger mest bordeaux-nuancer. Jeg ville rigtig gerne prøve de her neglelakker og har kigget på den flere gange

 319. Uhh en lækker gave! Er fan af det mærke. Jeg har brugt sort på tåneglene siden jeg var 12 år. Og på fingerneglene har jeg de sidste 11 år sværget til gråbrune samt støvede røde nuancer, en nude, blågrå med glimmer, en klar med meget fine glimmerkorn samt den ufravigelige juleglimmerrøde til julefrokost/julefester/juleaften :-)

 320. Jeg har altid mest brugt rolige, rosa og matte pastelnuancer. Så det kunne da være sjovt at blive udfordret lidt på farverne ?

 321. Jeg bruger tit nude farver. Jeg er åben overfor at bruge andre smukke farver, som vil gøre min mørkere efterårs-garderobe godt!? Den æske ønsker jeg mig til min fødselsdag på søndag. Hilsen Anne Mette

 322. Lækker konkurrence!
  Min yndlingsfarve er en bærsymfoni – alt rød/Bordeaux med bær- foran :-)

 323. Ej, det vil være en skøn fødselsdagsgave til mig selv ? Lige i tiden bruger jeg brune og rosa nuancer.

 324. Sorte & grønne farver lige pt
  Men ELSKER lakker og må eje alle farver ????
  Kender desværre ikke mærket så perfekt konkurrence ?

 325. For mit vedkommende har min favorit altid været helt klassisk dyb rød. Men om efteråret holder jeg at bruge mere nedtonede og mørke farver. Helt mørk rød, kamelfarve eller chokoladebrun.

 326. Elsker det mærke❤️
  Jeg bruger mest lys Rosa på fingrene og pariser rød på tæerne.
  Kunne godt tænke mig at prøve nogle brune og grønne nuancer som jeg ikke plejer at gå med????

 327. Ej hvor lækkert??

  Jeg vælger oftes en helt klar rød altså sådan en rigtig julerød❤️

 328. Uh lækkert!
  Jeg bruger (lige for tiden) mest en mørk rosa lidt hen i brun nuance… meget efterårsagtigt!

 329. For tiden bruger jeg mest sart rosa, jeg ville elske at eksperimentere med nye smukke farver!

 330. Jeg må indrømme, at jeg fra tid til anden forsøger at forny mig i farvevalget, men alligevel altid vender tilbage til den rolige, feminine og lidt sikre mørke bordeaux/lilla fra hm, som laver nogle ret gode lakker. Dog bruger jeg det sjældent, da jeg har erstattet vatrondeller med hjemmehæklede, som jeg ikke vil byde neglelak.
  Men – hvis jeg nærmest med disse må spise lakken af neglene, så giver det jo uanede muligheder. Måske også til så endelig at kaste sig ud i nye nuancer.

 331. Rød er en evig vinder, når selvtilliden skal boostes. Men en brunlig nuance er fin til det meste ?

 332. Det ville være så skønt at få fyldt hylden op med de lækre lakker fra Kure Bazaar. Jeg bruger klar rød året rundt, og om vinteren grå og mørkere nuancer af pink og rød. Lige nu bruger jeg den røde fra Kure Bazaar og håber at jeg kan få afprøvet en masse nye farver hvis jeg vinder ?

 333. En dyb rød!
  Som stewardesse skal farven være en smuk rød farve af god kvalitet.
  Men når arbejdet ikke kalder, så elsker jeg at eksperimentere med farverne ☺️✨??

 334. Wau virkelig flotte farver du har valgt:-)) jeg bruger mest nude eller helt lyse farver som pastel gul, rosa og blå. Ville elske denne æske for og prøve nye farver.

 335. Bruger mest sart lyserød eller gennemsigtig – men vil vildt gerne blive bedre til at gå med flere farver!

 336. De er så fantastisk fine alle deres neglelakker. Jeg bruger oftest nude farver på neglene :-)

 337. Det ville være fantastisk at vinde? Har altid neglelak på, og rød går man aldrig galt i byen med!

 338. Jeg bruger mest neglelak i de rødlige nuancer, men de blålige er også så fine! og jeg elsker at have neglelak på! ?

 339. Altid nude nuancer eller rødlige! Hvis jeg skal ud tager jeg min yndlings lyserøde på, som går til alt:))

 340. Uhhh, det er en FANTASTISK konkurrence! En farve jeg altid falder tilbage til, imellem andre spændende farver, er de dybe og mørke røde/rosa farver. Men er så klar på at prøve alle disse skønne farver du har valgt.

 341. Min yndlingsfarve til neglene og den der passer til alt og alle årstider, er en slags sart lyserød med det noget så fine navn som Eternal Optimist ?

 342. Er vild med den dyb røde – hvis jeg vinder; vil jeg dele med min søde datter, der er på studie ophold i Holland ❤️

 343. Jeg bruger lyse og mørkere lyngfarvede nuancer for tiden. Jeg håber at vinde de fine lakker sammen med mine døtre ??

 344. Bruger som oftest en helt klassisk rød, men ville elske at udvide mit farvevalg med denne lækre æske… ???

 345. Juhu, en fin præmie! Har godt luret på de fine neglelakker før. Jeg bruger helt klart mest den klassiske røde. Den passer bare til det meste, og så kan den også pifte et (kedeligt) outfit op ;) men jeg ville da elske lidt mere at vælge imellem!

 346. Så fine farver du har valgt!

  Min go-to farve er en dyb rød – jeg elsker at have neglelak på, det er hverdagsglamour for mig :)

 347. Det er sjældent jeg bruger neglelak. Og sker det er det ofte meget neutral, som feks gennemsigtig. Tilgengæld eeelsker mine piger alle nuancer af neglelak. Så de ville blive ovenud begejstrede hvis jeg vandt ❤️??

 348. Så flotte farver! ?? Min yndlingsfarve (specielt på denne årstid) er helt klart bordeaux ??

 349. Nude i forskellige nuancer – fra sart lyserød til en varmere beige. Synes det giver en illusion af længere og slanke fingre.

 350. Jeg har altid orangerød neglelak på tåneglene. På fingrene er jeg ikke modig, bruger kun rosa farve, hvis jeg overhovedet bruger noget. Men vil gerne øve mig i at være mere modig ?

 351. Jeg bruger altid en sart rosa, elsker fine negle! Lakker i rød og ‘rouge noir’-skala er også et hit, men de er sværere at holde pæne, synes jeg.

 352. Det er virkelig de smukkeste farver, der er i den æske ? Jeg foretrækker, at min neglelak har en gylden tone og holder mig helst i de helt klassiske som rød, beige, rose osv. ☺️

 353. Jeg bruger som oftest en nude farve, grundet mit arbejde, men ellers er jeg glad for de røde :)

 354. Ender altid i en variation af rød/bordeaux, selvom jeg tit sætter mig for at jeg skal prøve noget mere sprælsk ?

 355. Jeg bruger i tiden en sart lyserød. Den er snart Tom, så trænger til nye. Håber, du er frisk igen. Sådan en gang brystbetændelse er ikke at spøge med.

 356. Skøn skøn skøn konkurrence!

  Wine-red er en yndlingsfarve til neglene her!? (måske også kaldet Bordeaux hos nogle..)

 357. Jeg bruger oftest kun neglelak når jeg skal til en stor fest eller fejre at sommeren er kommet.
  Derfor er der heller ikke en bestemt farve jeg bruger mere end andre, men jeg har en svaghed for varme farver. En varm orange, grøn eller rød ☺️

 358. Tak for nogle skønne fødselsdagskonkurrencer og altid dejlig læsning på bloggen✨
  Jeg bruger mest svage lyserøde/nude farver, men prøver ihærdigt at få gang i nogle mørkere, nu når vinteren er på vej ☺️??

 359. Sikke en skøn konkurrence! Jeg bruger mest en grå/lilla lak i øjeblikket, også meget efterårsagtig :-)

 360. Jeg har lige fundet min nye yndlingsefterårsfarve – det er en noget mørk rosa eller moderat red (kan den vist kaldes). Den er superfin og meget classy til de farver tøj, jeg bedst kan lide – nuancer af beige, grå – og sort. Og så er den fin og varm i farven, og klæder selv grisefarvede vinterhænder som mine???

 361. Sikke nogle skønne nuancer – perfekte til efterår og vinter! Jeg elsker at bruge en dyb rød farve på neglene i denne tid <3

 362. Det ville være helt perfekt til jobstart. Bruger mest sart grøn ??? eller lys rosa ???

 363. Åh, hvor ser det ud til at være en skøn æske og helt vidunderlige farver. Den ville jeg elske. Jeg kan bruge de fleste farver. Smukke røde og brændte nuancer er altid flotte – men er nu også til pastelfarver og lyse nuancer. Tak for denne mulighed?Kh. Mette Marie

 364. Fantastisk konkurrence! Jeg elsker de brunlige og orange nuancer her om efteråret og vinteren, hvor jeg ikke har samme glød i huden?

 365. Sikke en fin præmie. Jeg er helt vild med de farver, du har valgt! Jeg er selv en ‘alt eller intet’-pige, når det kommer til neglelak. Enten kører jeg den helt naturel med en klar lak, eller også går jeg all in på sort eller mørk bordeauxrød. Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at eksperimentere med andre og lysere farver. Det må jeg forsøge mig udi – måske med nye lakker fra Kure Bazaar ?

 366. Jeg bruger mest bordeaux eller violet neglelak. Det er nogle smukke farver på lakkerne i sættet :-)

 367. Så fine neglelakker. Er mest til de bordeaux om efteråret, til foråret kunne de nude nuancer virkeligt pynte ?♥️

 368. Jeg er vild med det mærke! Favoritten hos mig er rosa med en beige undertone. Brunrød? ? Kunne være skønt at tilføje nye favoritter. ?

 369. Jeg bruger klart mest en brunlig eller beige nuance her om efteråret og vinteren, og sikke fine farver!

 370. Jeg har oftest en fin lys nude på mine negle, men når der en gang imellem skrues lidt op for negleforkælelsen, elsker jeg at slutte af med en mere farverig lak samt masser af glimmer ? ?

 371. Skøn konkurrence! ??
  Jeg går for det meste uden neglelak, men når jeg endelig gør er det enten en knaldrød, hvis jeg skal ud om aftenen, eller en mosgrøn farve, som passer perfekt til et hverdagsoutfit.

 372. Ihh en flot præmie!
  Jeg er pt. gravid med nr. 2 (termin start december) og har under denne graviditet undet mig en Kure-neglelal i en sart fin rosa, som jeg har været virkelig glad for. Den farve jeg oftest vender tilbage til er bordeaux, men elsker stortset alle farver på neglene?.
  Kh. Lærke

 373. Jeg ELSKER konboltblå – endda til mit eget bryllup havde jeg koboltblåneglelak på :-)

 374. Hold da op – det er nogle smukke farver! Jeg E L S K E R neglelak og synes det er sådan et lækkert pift til alle outfits. Jeg går personligt mest med de røde nuancer – gerne lidt brændte. Jeg krydser og håber på at vinde denne smukke æske ??

 375. Lækker præmie! Jeg bruger mest forskellige rosa nuancer, men jeg elsker neglelak i alle mulige farver.

 376. Nude med et strejf af rosa – og her har Kure flere flotte muligheder at vælge imellem ❤️

 377. Sikken fin konkurrence. Jeg bruger mest bordeaux, men er selvfølgelig glad for alskens farver
  ??❤️

 378. Flot præmie.
  Jeg er stadig i processen – lær at lægge neglelak – og synes det er drønsvært. Men denne præmie ville da hjælpe ufatteligt meget. Sikke nogle smukke farver. Indtil nu har min favoritfarve været rød med et strejf af orange i. Men jeg håber da på at vinde så jeg kan udfordre mig selv med nye flotte farver. Og under alle omstændigheder er mærket nu på listen, for hvem vil ikke gerne have grønnere fingre ?

 379. Lyse, rosa nuancer eller klar med lidt perlemorsskær på fingrene og rød i forskellig nuancer på tæerne ??

 380. For et års tid siden lykkedes det mig endelig at få pæne negle…. og beholde dem.
  Så jeg er ret ny i det med neglelak og eksperimenterer stadigvæk med alle de fantastiske farver jeg kommer i nærheden af ?.

 381. Jeg bruger oftest de lysere nude farver, rosa og brunlige. Andre farver er for mig mest til fest ?

 382. Jeg elsker at have neglelak på og ca. 75% af tiden er de lakeret med en klassisk rød lak, da det passer til det meste og er super lækkert.

 383. Så fine farver, håber jeg er heldig! Jeg bruger forskellige farver alt efter humør, gerne pink om sommeren og mørke farver om vinteren.

 384. Fantastisk konkurrence, og tak for heads up omkring en mere naturlig neglelak! Min favorit farve skifter alt efter årstid, men man går aldrig af vejen med en god mørk bordeaux farve ?

 385. Jeg er selv begyndt at gå væk fra de traditionelle lakker til fordel for de grønne, så jeg synes, at det er en helt fantastisk konkurrence!
  Min yndlingsfarve er en mørk rød/ bordeaux – især her i efteråret og vinteren.
  Kæmpe stort tillykke med bloggen – det er godt gået :)

 386. Tænker den klare røde helt sikkert ville kunne hive humøret gevaldigt op de dage hvor søvnen udebliver på grund af min yngste bandit, som stadig ammer ?

 387. Jeg elsker alle rødlige nuancer – fra bordeaux til pink. Bortset fra Essies “Wicked” (tak for anbefalingen :) ) bruger jeg kun Kure-lakker af præcis de årsager, du nævner i dit indlæg! Jeg køber alle mine produkter hos My Favorite Things på Jægersborggade, som har de lækreste håndplukkede øko-ting – kæmpeanbefaling her fra!

 388. Jeg elsker røde lakker og både den postkasse røde og mere dybe røde er favoritter. Så den her pakke er perfekt til mig – masser af røde nuancer ?

 389. Skøn konkurrence – og et stort tillykke til bloggen, det føltes så privilegeret at være en del af dit univers, og er så opløftende på nogle lange dage!

  Jeg bruger altid neglelak, som i altid. – jeg tænker det er en vane. Farven på mine negle afspejler meget mit humør (samt tøj ;-) ) Men ikke rigtig sæsonen. I øjeblikket er jeg forelsket i en dyb rouge noir farve, fordi den giver dybde til et hvert efterårs outfit – også afspejler den det grå men dejlige efterårs humør! Ellers er jeg stor tilhænger af en god orange – som får ens hud til at fremstå lidt mere tan end bare blej :-)

 390. Skøn konkurrence. Jeg elsker neglelakker, men som læge kan jeg desværre ikke bruge det i hverdagene. Når jeg en gang i mellem bruger neglelak, er det oftest rødlige nuancer, gerne bordeaux.

 391. Farven på mine negle er for det meste sæson bestemt. Forår/sommer er det en Rosa og efterår/vinter er det Bordeaux :D

 392. Svag Rosa og nude er mine favoritter, men vil ønske at kunne eksperimentere med alle de skønne farver ?

 393. Jeg bruger næsten altid glitter. Pink med glitter, blå med glitter, Rosa med glitter, bordeaux med glitter. Det tilføjer lige liiidt ekstra til hverdagen (og til fest er det altid godt!) ;-)

 394. Ej en lækker præmie! Jeg elsker neglelak, så vil elske at prøve et bedre alternativ ? Jeg har næsten altid en lyserød neglelak på ??

 395. Jeg går mest med postkasserød, men det efterlader et svagt rødt skær på neglene efter, at det er fjernet, så jeg vil gerne eksperimentere med lysere nuancer ?

 396. Jeg er nok en “fifty shades of rød” kind of girl – jeg kan bedst lide lakker i den røde skala- fra bordeaux til klassisk rød til en mere lillaagtig blommefarve ??

 397. Det skifter meget alt efter sæson, om sommeren er det mest turkisblå farver men efterår/vinter er det klart mest rødlige farver :-)

 398. I løbet af sommeren har jeg mest brugt en kraftig pink. Men ellers er jeg mest til de lidt mere sarte rosa nuancer. Ville være super skønt at udvide farveskalaen med denne fine præmie :-)

 399. Jeg vil SÅ gerne være bedre til at få brugt neglelak. Er god til det på tæerne, da det på en eller anden måde er mindre tidskrævende.
  Når jeg endelig får på hænderne, er det mest rødlige nuancer – gerne mørke.
  Kærlige efterårshilsner Rikke

 400. Hejsa. Super konkurrence ?. Jeg kunne nemt bruge den æske, da jeg er ved at prøve mig frem med at lave forskellige mønstre med flere farver på neglene. Men mest af alt bruger jeg Dyb Rød og Chok Pink ?☺️?

 401. Lækker konkurrence! Jeg elsker røde nuancer, og jeg har primært bordeaux negle, men jeg er også helt vild med grå – og glitter selvfølgelig ?✨

 402. Tillykke med bloggen ? og wauw en lækker gave! Jeg bruger nok mest rosa toner, men fra nude til vinrød . Alt efter humør og årstid ??

 403. En semi lys mat grøn lak er favoritten. men et lille tilbageblik på de sidste par uger har jeg båret mat grøn, lyserød, rød, brun og lige nu mat lillalyserød. Man kan aldrig få for mange farver.

 404. Skøn konkurrence :). Jeg holder (i øjeblikket) mest af bourdoux farvet neglelak, så smuk og efteråsagtig :)

 405. Skøn konkurrence :). Jeg holder (i øjeblikket) mest af bourdoux farvet neglelak, så smuk og efteråsagtig :).

 406. Jeg bruger mest forskellige nuancer af mørkerød i løbet af efteråret. Eller brugte – for har efter jeg har besluttet mig for at passe mere på hvad jeg kommer på min krop har jeg stort set ikke brugt neglelak. Så fantastisk at der er et lidt sundere alternativ ???

 407. Vi deler samme neglelaksmag kan jeg se, for det er lige præcis disse nuancer, der er blandt mine favoritter ✨Jeg går for det meste i en nude farve, men elsker også at pifte det op med en dyb rød eller en god beige. Brun er virkelig smukt til andre, måske man selv skulle kaste sig ud i det? Tak for en god konkurrence ????

 408. Jeg elsker en varm rød eller brændt orange på hænderne, og en helt kedelig lys lak på fusserne ??

 409. Uhh – er vild med farverige negle uden (for meget) kemi??? Jeg bruger oftest rød eller orangerød på neglene! Lækkert og klassisk!

 410. Sikke en herlig konkurrence ?
  Jeg bruger mest nude eller mørkerød, men jeg kunne godt tænke mig at være lidt mere modig og prøve andre farver.

 411. Har næsten altid mørkerød på, men ville være skønt at prøve lidt andet! Og især de her grønne neglelakker ?

 412. Elsker neglelak i fine farver og blander gerne, men favoritten må være lyserød i alle nuancer <3

 413. Jeg har termin lige om hjørnet og har ikke haft neglelak på siden jeg blev gravid. Men jeg glæder mig helt tosset til at tilføre farver på neglene igen. Jeg kan næsten ikke vælge en yndlingsfarve: Måske jeg skulle fejre tronarvingens fødsel med at lakere en negl i hver sin farve ;D

 414. Er normalt enormt dårlig til at gå med neglelak på hænderne… Men på fødderne er det som oftest en farve i en brunlig nuance :-)

 415. Er phd-studerende og bruger ca. 8 timer om dagen foran en computer med fingrene rullende henover tastaturet, så jeg har altid neglelak på for at gøre arbejdet lidt pænere :) De sidste par måneder har det mest været nude nuancer, men kunne klart godt bruge en opdatering på den front!

 416. Wauw! Så fine farver.
  Jeg bruger mest bourdeaux – i så mange lag at farven tangerer sort.
  Efterårsfarverne ser fantastiske ud på billedet???

 417. Virkelig flotte farver! Jeg bruger ofte meget lyse farver, lys rosa/beige/gennemsigtig farve – men kunne være man skulle prøve en kraftigere farve hvis jeg bliver den heldige vinder. ❤️

 418. Jeg bruger som regel neglelakker i de lyserøde/rosa toner til hverdag. Jeg synes, det er feminimt, klassisk og underspillet. Og så passer det godt til stort set alt, jeg har i min garderobe.

 419. Da jeg lige er stoppet med neglebidning efter 40 år er jeg helt “grøn” i neglelak verdenen på mine fingre. Så nu skal der eksperimenteres med farver, og glæder mig til både at have diskrete svage lyse farver på men også fuldende et look i en pangfarve med matchende negle.
  På mine tæer bruger jeg altid bordeaux

 420. Øj, det ville være lækkert at vinde! Min yndlingsfarve er enten helt mørk rød eller grøn.

 421. Jeg bruger altid forskellige røde nuancer. Jeg har fire, jeg skifter imellem. Men jeg kunne godt bruge nogle nye :D

 422. Wow, nogle smukke farver ? Jeg bruger mest klar rød, når der skal farve på de små poter ?

 423. Det lyder som nogle skønne neglelakker, og så fine farver du har valgt! En svag rosa er min ‘go too’. Så er jeg i nogle perioder til en rød farve og andre til noget tredje. Men den svage rosa vinder, hvis jeg bare ønsker en smuk og mere neutral farve ✨

 424. Jeg elsker at have en smuk dyb mørkerød farve på negle – passer til alt og især fin her i efteråret <3

 425. Næsten altid bordeaux. :D
  Skøn konkurrence. Alle mine lakker er ved at tørre ud, så jeg ville elske at vinde en æske med de perfekte farver.

 426. Dyb vinrød på tæerne (det ser så fint ud i mørke sandaler).
  På fingrene alle jordfarver. Undtagelsen er nytår, hvor neglene er blå nederst, med et lag sølvglitter ovenpå – så frost-farvet ;-)

 427. Jeg er klart mest til en klassisk mørk rød – ville dog gerne være mere modig, og der ville det jo være luksus med sådan en samling til at skubbe mig i gang!

 428. Sikke nogle fine farver der er i gaveæsken ????. Jeg har tit gået med bordeaux, men er begyndt at kombinere to farver på en gang – det giver et flot spil.

 429. Smukt med et renere alternativ <3 Jeg holder meget af at prøve nye farver, men vender nok oftest tilbage til brun og aubergine. Lige nu har jeg lysegul på neglene, fordi jeg bare ikke kunne lade være :D

 430. Jeg bruger mest de røde nuancer – de pang-røde om sommeren og de dybe, mørke røde efterår/vinter. Når det ikke er rød, er det de nude – kaffe-latte – brune toner, når jeg skal have noget mere neutralt end de røde :)

 431. Jeg bruger mest grønlige nuancer, men der er også altid plads til en smuk rød farve :)

 432. Jeg bruger gerne mørkerød, meget ala nr. 4 i æsken her <3 Jeg ville elske et mere 'rent' alternativ til de mærker jeg hidtil har brugt. Så ville jeg heller ikke tøve så meget, når min 3-årige datter gerne vil være 'fin som dig moar' med neglelak :-)

 433. Jeg bruger klart mest “postkasse-rød“, men kunne vildt godt tænke mig at komme ud af min comfortzone og prøve nogle nye farver!

 434. Altid gennemsigtig med glimmer, fordi den holder forevigt og det ikke kan ses, når den begynder at skalle af.

 435. Uhh.. de ville passe perfekt til min kommende graviditet ???
  Her er i hvertfald nok flotte farver til at kunne pynte igennem hele graviditeten ?
  Tak for en fantastisk og inspirerende blog og stort tillykke med blogfødselsdagen ?

 436. Jeg er en sucker for ‘nude’ negle i forskellige nuancer, men med sådan en smukt sammensat æske er der god mulighed for at bevæge mig ud af min safe zone – eller at dele lidt ud til veninder ❤ God bedring.

 437. Jeg er også blevet ret glad for lakkerne fra Kure Bazzar i jagten på gode lakker uden for meget kemi. Hos mig er “muldvarpfarvet” lak en favorit hele året ☺️

 438. Jeg elsker den helt klassiske røde. Den er altid tidssvarende og passer til alt.
  Tak for dig og din skønne blog
  Klem Tina

 439. Jeg bruger mest blå, grå og brune nuancer. Men efter jeg har prøvet Tom Fords Black sugar, som er brun med rød undertone er jeg blevet mere modig. Jeg vil elske at vinde Kure Bazaars lakker, som både er super smukke men også uden alt den kemi, der er i andre gængse lakker.

 440. Jeg kan godt lide de mørke nuancer (mørkegrøn, mørkebrun osv.) men favoritten er nok alligevel den røde?.

 441. Uhh.. de ville passe perfekt til min kommende graviditet ???
  Her er i hvertfald nok flotte farver til at kunne pynte igennem hele graviditeten ? Jeg er mest til de nude farver, som jeg mangler i endnu flere nuancer og især uden alle de skadelige stoffer.
  Tak for en fantastisk og inspirerende blog og stort tillykke med blogfødselsdagen ?

 442. Ej hvor fedt! Vidste ikke, at der var kommet mere bæredytige neglelakker på markedet!!
  Jeg har som oftest en dyb rød på tåneglene, hvor jeg er blevet vildt med pastelfarver på fingreneglene <3

 443. Ihh skøn konkurrence??
  Jeg bruger primært naturfarver, fortiden er jeg mest til en lys brun ♥️