Vind: Silkekjole og gavekort fra Proem Parades

I forsommeren blev jeg inviteret til såkaldt Parade hos et nyt tøjmærke: Proem ParadesEt tøjmærke der gerne vil gøre tingene anderledes. Bedre. Mere bæredygtigt. Og sidstnævnte ikke blot som floskel eller marketing-stunt. Nej, de mener det vitterligt. Her er nemlig tale om tøj lavet af restmetervarer, der som udgangspunkt er certificerede og i naturmaterialer. Men det allerfineste er deres on-demand bestillingsvarer og hele idéologioen omkring dem.

Som (potentiel) kunde melder man sig til en af Paraderne, hvor man kan se, mærke på og prøve tøjet fra den pågældende kollektion. Og så bestiller man det, man har lyst til og synes om. Først derefter bliver det sat i produktion og kun i det antal styles, der er bestilt. Det vil sige, at der gøres alt for at minimere spild og overproduktion. Det er et vildt, ambitiøst projekt og så sejt. Fordi det bestemt ikke er at springe over hvor gærdet er lavest. Tvært imod. Det er at sætte barren for hvordan vi tænker og forbruger tøj højt. Meget inspirerende.

Jeg endte med at købe en helt vidunderlig strik. Håndstrikket i Danmark! Går blot og venter på, at det bliver koldt nok, til at jeg kan lufte den. Jeg købte også et bordeaux sæt, som kan bruges samlet eller hver for sig og overdelen er både smart som bluse eller som en lille jakke. Den har jeg allerede brugt en masse. Så skal mine fødehofter bare lige kunne være i bukserne igen tsk tsk, men det er en anden snak, hehe. De håndstrikkede trøjer kan eksklusivt bestilles til paraderne, skal jeg i øvrigt lige huske at sige.

Man får selvsagt ikke tøjet med hjem efter arrangementet, men skal så vente på at det bliver syet (eller strikket) og man køber således på ‘forskud’ til den kommende sæson. Ret old school og anderledes i disse fast fashion-tider og jeg nåede virkelig at gå og glæde mig til mit tøj. Og samtidig også tænke grundigt over, om det var noget, jeg for alvor ville have i min garderobe, da jeg bestilte. Kan ikke helt sætte en finger på hvorfor, men det er som om, det blev mere velovervejet af, at det ikke var noget, jeg fik med, med det samme.

Og det er også tanken med Proem Parades. At man opbygger en garderobe over tid og med lang levetid. Derfor er der også fokus på gode, holdbare kvaliteter såvel som klassiske designs fremfor hurtige trends. Det er i øvrigt også et pels- og læderfrit brand.

Hvis du gerne vil med til en parade – det står en helt frit for, om man vil bestille noget, når først man er der – så har jeg lovet at fortælle, at næste gang, der er en fremvisning af Collection 3, finder sted fra d. 9/11 til d. 15/11 i både København (Skagerak), Aarhus (Reform) og Aalborg (Utzon Center). Man kan melde sig til lige her.

 

Deltag i konkurrencen om en silkekjole OG et gavekort til Proem Parades

Det er den smukke Adda silkekjole med grønt blomsterprint (billedet ovenfor) OG et gavekort på 1.700 kr. til Proem Parades, der er på højkant denne gang.  Det stribede sæt på første billede er bestillings-styles. Men de søde Proem-piger har lagt et par til side af den stribede silkebluse, så det er også en mulighed at få den med i sit køb. Den kan dog først leveres midt i november, må jeg hellere nævne.

For at deltage i konkurrencen, skal du et smut ind forbi Proem Parades webshop og finde den favorit, du ville bruge gavekortet på, hvis du vandt, og linke til den i en kommentar her til indlægget.

Præmien har en samlet værdi à 4.000 kr.

Konkurrencen slutter på søndag d. 27. oktober kl. 12.00 og jeg trækker vinderen umiddelbart derefter. Vinderen får direkte besked på mail.

(Visited 4.522 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

345 Kommentarer

 1. Nøøøj, hvor ser det tøj bare lækkert og eksklusivt ud! Ville elske at kunne smyge mig i det til efteråret. Hvis jeg bliver den enormt heldige vinder, ville jeg klikke denne hjem – flot klassisk sort kjole:
  https://proem-parades.com/products/bobby-dress

  Krydser fingrene! Tak for en fed og inspirerende blog, som jeg nyder at følge :-)
  Hilsen Louise

 2. Sikke et vigtigt koncept! Jeg har forelsket mig i det stribede silkebluse på øverste billede. Jeg har ikke noget imod at vente på god kvalitet. Så er der noget at glæde sig til!

 3. Super smart koncept! Jeg har i løbet af de sidste par år ændret mine shoppevaner og tænker nu mere over, hvad jeg køber – og jeg køber mindre. Det er meget længe siden, jeg har gjort et uovervejet impulskøb, og jeg kan godt lide Proem Parades’ koncept med, at man køber med omtanke. Så kan man også gå og glæde sig, til tøjet kommer!

  Jeg ville bruge gavekortet på bl.a. Inga Blouse. Jeg har en svaghed for højhalsede overdele og pufærmer: https://proem-parades.com/products/inga-blouse

 4. Sikke en fantastisk konkurrence! Lige i min ånd. Hvis jeg vandt, skulle min mor have den smukke kjole (hun er selv klima entusiast og så fortjener hun at blive forkælet. Min dejlige, stærke og kloge mor)
  Jeg selv ville have denne skjorte, som ville passe til alt jeg ejer ?
  Klem

  https://proem-parades.com/products/vibe-blouse

 5. Jeg elsker deres koncept!
  I øjeblikket skriver jeg min bachelor i konstruktion om den og har i den forbindelse haft fornøjelsen af at nærstudere deres produkter.

  Jeg håber at kunderne vil tage godt imod konceptet og at det kan hjælpe brugerne til at opbygge en garderobe i lækre kvaliteter og gennemarbejdede produkter.

  Jeg er helt vild med denne bluse

  https://proem-parades.com/products/dagny-shirt?variant=29891007742030

 6. Årh det kunne være fantatisk at vinde https://proem-parades.com/products/bobby-dress
  Den er så smuk og ville passe til min gravide krop nu. Og til når jeg har født til foråret. Håber at jeg vinder denne fantastiske præmie.
  Og tak for at du giver lov til at man kan følge med i dit liv!
  Mvh
  Narissa

 7. WOW! Bare wow, for nogle skønne items de har, for slet ikke at tale om en skøn måde at tænke mode og bæredygtighed. Jeg er vild med det! Jeg har svært ved at vælge, men jeg tror, jeg ville ende med at bruge gavekortet på de smukke Selma Trousers https://proem-parades.com/products/selma-trousers Der slet ikke er til at stå for… og muligvis også den tilhørende Selma Blouse ?

 8. Jeg har drømt om den smukke Adda kjole siden jeg så en pige med den på, på gentofte loppemarked i sommers. Desværre fik jeg ikke noteret mig navnet rigtigt, så “gensyns” glæden er stor ved at se den her. Har ellers ledt Instagram tynd efter den – uden held!
  Hvis jeg skulle være så heldigt at vinde ville jeg også tilføje Selma shirt (https://proem-parades.com/products/adda-silk-mini-tote) til gaderoben, da det måske er i overkanten at vælge en mere af den smukke kjole ;-)
  Fantastisk initiativ – og tak for at lede min vej til brandet!

 9. Proem Parades er simpelhen for seje! Hatten af for at kreere smuk tøj, der samtidig er bæredygtigt, eksklusivt og holdbart. Håber på mere af dette i fremtiden!

  Jeg har længe kigget på denne smukke silkebluse: https://proem-parades.com/products/elin-silk-blouse-black, vil være perfekt til de kommende julefrokoster og andet, der hastigt nærmer sig.

  Tillykke endnu en gang!
  Knus Mie

 10. Proem Parades er simpelhen for seje! Hatten af for at kreere smuk tøj, der samtidig er bæredygtigt, eksklusivt og holdbart. Håber på mere af dette i fremtiden!

  Jeg har længe kigget på denne smukke silkebluse: https://proem-parades.com/products/elin-silk-blouse-black, vil være perfekt til de kommende julefrokoster og andet, der hastigt nærmer sig.

  Tillykke endnu en gang!
  Hav et dejligt efterår:)
  Knus Mie

 11. Wow, hvor laver de bare noget smukt tøj!
  Hvis jeg kunne ville jeg købe den smukke Bobby dress og matche den med Yoko silk skarf om håret eller halsen – det ville være et sindsygt smukt og classic outfit. Og så lækker detalje at det er silke og ikke skal stryges #livingwithkids

 12. https://proem-parades.com/products/bobby-dress

  Jeg har drømt om den smukke silkekjole i et godt stykke tid nu, og ønsker så meget at den kan blive min, det vil gøre mig så glad ?

  Udover drømmekjolen vil jeg bruge gavekortet på denne smukke kjole, hvis jeg skulle være så ekstremt heldig at vinde ???

  Iih jeg krydser fingre! ?

 13. De laver det fineste tøj! Jeg har allerede tilmeldt mig deresnæste parade. Glæder mig ?. Kunne være skønt at vinde!

 14. Jeg har allerede været til en parade og synes konceptet er enorm spændende og givende. Jeg har allerede en skjorte og en kjole, og jeg har fået er helt nyt syn på mine tøjvaner – jeg skærer ned og køber af bedre kvalitet.

  Jeg tænker, at jeg ville bruge gavekortet på bobby shirt og et silketørklæde. https://proem-parades.com/products/bobby-shirt Men jeg tænker også, at der kommer flere spændende stykker tøj til deres kommende parade. Jeg krydser fingre!

  Vh. Anne

 15. Hov, min tidligere kommentar smuttede vist, så jeg prøver lige igen :-)

  Jeg har allerede været til en parade. Og konceptet er simpelthen så fint og godt. Jeg har allerede en skjorte og en kjole, og det er virkelig fint og god kvalitet.

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på Bobby shirt og et silketørklæde https://proem-parades.com/products/bobby-shirt. Derudover er der nok lidt spændende til de kommende parader også. Og deres kjole er jo så fin. Jeg krydser fingre.

  Knus Anne

 16. Hvor er det her dog et fint koncept! Sådan en god ide- og modigt at turde skibsætte et projekt der insisterer på en omlægning af den eksisterende modebranche – ejj men er helt på røven over det – mega fed konkurrence! Og det hele er jo SÅ flot?! Jeg tror, skulle jeg være så heldig at vinde, at jeg ville vælge Elin silk blouse – gad faktisk godt være smart i luksussilke, genbrugt fra en tidligere produktion. Optur, optur, optur :))
  Jeg krydser fingre!
  https://proem-parades.com/products/elin-silk-blouse-black

 17. Sikke en smart ide. Så er det heller ikke noget tøj, men ikke står og mangler, som man kommer til at købe. Så kan det være vi komme i bugt med alt det forbruger ræs ( som jeg dog selv hyppigt falder i :D )

  Men gavekortet vil uden tvivl gå til Bobby kjolen, den er da for cool. Det er tilpas afslappende og man vil nemt kunne dress den op. Intet mindre end perfekt! :D

  https://proem-parades.com/products/bobby-dress

  Vh Julia

 18. Fantastisk og sjovt koncept! Det får en meget luksuriøs vibe samtidig med, at det jo er enormt besparende for naturen. Flot tænkt! Jeg synes, at denne bluse er fantastisk smuk og ville elske at bruge den både på kontoret og til fest!
  https://proem-parades.com/products/elin-stripe-blouse
  (Ps. Jeg kom måske til at poste to kommentarer – den første kun med link – det er ikke for at snyde, men rent og skær uheld!)

 19. Jeg er virkelig vild med Proem Parades! Jeg opdagede dem først, lige da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, så var ikke med til den første parade, men satser på at tage med den her kommende gang. Maven forsvinder jo på et tidspunkt ☺️

  Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet til de her smukke! bukser: https://proem-parades.com/products/selma-trousers

 20. Hvor er det skægt, jeg har netop selv opdaget det her mærke, og det er sådan nogle fine ting, de laver og et godt koncept. Jeg har haft kig på den her skjorte: https://proem-parades.com/products/inga-blouse. Den er så pæn til arbejdsbrug blandt andet, og så deler den navn med min datter (det sidste må faktisk være argument nok i sig selv for at eje den…)

 21. Det er et virkelig godt og inspirerende koncept som får en til at tænke en ekstra gang inden man køber noget. Jeg ejer allerede et par eksemplarer af deres tøj, og kvaliteten er helt i top. Jeg ville elske at tage kjolen på til julefrokost med både arbejde og pigerne, og så ville jeg bruge gavekortet på denne fantastiske silkeskjorte som jeg ville give min mor i gave fordi hun også fortjener at eje noget så lækkert: https://proem-parades.com/products/elin-silk-blouse-black.

 22. Hvor du dog bliver ved med at forkæle os, kære Emily ☺️ Sikke en fantastisk konkurrence og præmie! Det er simpelthen så skønt at se, hvordan der dukker mærker op, som rent faktisk tager miljø, bæredygtighed og etisk produktion seriøst og innoverer området. Slow fashion på den bedste måde. Og hvor er alt deres tøj dog vidunderligt smukt ❤️ Kunne snildt købe hele kollektionen. Hvis jeg skulle vælge (udover den gudesmukke kjole, deri forvejen er en del af præmien) ville valget ende på den så fine Dagny Shirt: https://proem-parades.com/products/dagny-shirt. Jeg tænker, at den kunne bo i mit skab i rigtig mange år (hvis jeg formår at holde den ren ;) ) Så krydser fingre!

  Kram og tak for så generøse konkurrencer

 23. Hvor lyder det spændende og godt! Dejligt med mode, der tager reelt ansvar og ikke bare greenwasher sit brand!
  Hvis jeg er så heldig ar vinde, vil jeg bestille
  Vibe Blouse (da jeg mangler sådan en flot, ensfarvet skjorte) og så måske den lækre strikkede vest.

 24. Hvor er det et fantastisk koncept. Synes det er så synd at det “nu til dags,” sjældent bliver grundigt overvejet hvad man tilføjer til sin garderobe.. alt kan jo bare udskiftes hvis det ikke lige var dét. Er selv godt igang med at arbejde mig hen imod vores bedstemødres tilgang til garderoben – få, men gode klassikere, som man ejer hele livet.

  Hvis jeg er så heldig at vinde, falder mit valg på denne skønne strikvest; https://proem-parades.com/products/petra-knit-vest – den er i mine øjne en klassiker jeg altid vil kunne bruge.

 25. Dejligt med endnu et bæredygtigt brand, der som du selv skriver “ikke blot gør det som floskel eller marketing-stunt” – Hurra for det! Hvis jeg vandt ville jeg elske at rende rundt i deres Erika blouse (SÅ fin altså https://proem-parades.com/products/elin-blouse) eller hvis jeg kan overbevise husbonden om at jeg selv hoster lidt ekstra op, så er Nomi Silk Dress altså også virkelig skøn <3

 26. Elsker konceptet og håber på det bliver en mega succes på den lange bane!
  Jeg ville bruge gavekortet på Petra Knit Vest ????

 27. Fineste og vigtigt koncept. Hvis jeg er den heldige skulle det være en elin stripe blouse ?

 28. Elin-blusen ville jeg gerne eje – dog er “Bobby” dress også højt på listen af ønsker. Har slet ikke set til mærket tidligere, men det skal der da ændres på nu. :-) https://proem-parades.com/products/elin-stripe-blouse
  P.S. hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skal “Yoko” scarf være en julegave til min mor. <33
  Kh. Louise.

 29. Sikke et brand! Endelig nogen der gør det helhjertet – det der med at tænke nyt ind i bæredygtigt og ikke bare bruger de smarte floskler i flæng fordi det er snart lige nu. Helt klart et mærke jeg skal have in mente. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder af et gavekort skal det bruges på denne lækre sag: https://proem-parades.com/products/petra-knit-vest

 30. Nøj, hvor gode principper – tak for det bekendtskab, Emily. Og tak til Proem for at skubbe til dogmerne i modebranchen. Jeg ville vælge Vibe-blusen.

 31. Tak til Proem for at skubbe til dogmerne i modebranchen. Jeg ville vælge Vibe-skjorten i flot lyseblå.

 32. Et genialt koncept! Det man kan da kun støtte op om!
  I første omgang ved at deltage i konkurrencen;)
  hvis jeg vandt gavekortet, ville jeg uden tvivl vælge denne fint skjorte.

 33. Jeg kan ikke bare li men elsker den flotte sorte Bobby dress ..
  som enlig mor til 3 drenge er jeg bestemt nederst på listen når der skal købes nyt tøj .. kjolen vil kunne pifte mig op både til hverdag og fest og med den klasstisk stil vil den kunne bruges i maaaaaange år ?

  https://proem-parades.com/products/bobby-dress

 34. Åh mega flotte sager! Jeg ville klart købe Elin den Sorte klassiske men rå skjorte/bluse https://proem-parades.com/products/elin-silk-blouse-black?variant=28680413413454, jeg har svært ved at finde fine skjorter pga brede skuldre og rimeligt store bryster ( som om lidt bliver giga pga amning af tredje barn), og der ligner denne skjorte, at den er helt perfekt! Så kan den både få mig til at føle mig smuk på barsel (hvilket er tiltrængt) og sej på arbejdet, når jeg skal tilbage til det. Jeg krydser fingre ????

 35. Nej hvor er de seje de damer! Hvor er det skønt med et brand som i den grad har taget stilling til miljø og bæredygtighed – dejlige værdier!
  Tak til dig Emily for at vise den slags brands frem – jeg kendte dem ikke i forvejen <3

  Hvis jeg vandt skulle det være Bobby dress – klassisk og smuk – lige til at blive en favorit som bare holder år efter år.
  https://proem-parades.com/products/bobby-dress

 36. Nej, hvor er det et fint koncept og super klædeligt tøj. Jeg krydser fingre for at heldet er med mig. I så fald skulle gavekortet bruges på Elin Stripe Blouse

 37. Sikke en fantastisk konkurrence!

  Og et helt vidunderligt mærke. Hvor er tøjet dog gudesmukt, og hvor er det bare rart, at der dukker flere og flere oprigtigt bæredygtige og innovative koncepter, initiativer og brands op. Det er der virkelig brug for – indtil vi helt holder op med at købe nyt. Det er virkelig slow fashion på verdens bedste måde.

  Det er svært at vælge mellem alle de flotte styles, men når man nu skal være selektiv, så ville jeg elske at kunne iklæde mig den underskønne, klassiske og elegante, men stadigt lidt skæve og unikke Dagny Shirt i hvid i størrelse 2: https://proem-parades.com/products/dagny-shirt. Den ville helt sikkert blive en fast inventar i garderoben mange, mange år frem (såfremt jeg kan undgå at spilde på den…). Og så er jeg helt vild med den grønne Adda Silk Dress, der i forvejen er en del af præmien.

  Ville blive meget, meget glad og taknemmelig skulle jeg være så heldig at vinde.

 38. Hold da op en konkurrence!
  Du forkæler os virkeligt, kære, skønne Emily ❤️
  Det er en meget gavmild præmie. Og selv hvis jeg (ganske sandsynligt) ikke er så heldig at vinde, er jeg meget glad for at have stiftet kendskab med Proem Parades, for sikke et mærke! Jeg har selv den sidste håndfuld år fuldstændigt undergået fast fashion (inklusiv manipulerende “Conscious” og “Green”-kollektioner”) og generelt tøjkøb så vidt muligt. Både for miljøet og også arbejdernes skyld.

  Og selvfølgelig vil intet forbrug altid være bedst. Men Rom
  blev jo ikke bygget på én dag. Og når man nu er æstetiker og materialist, er det fantastisk med reelt bæredygtige og etiske mærker som Proem Parades. Og sikke noget smukt tøj!

  Udover Adda kjolen (?) har jeg forelsket mig hovedkulds i den – ligeledes i lækkert silke – flotte Elin Stripe Blouse. Den ville jeg helt sikkert bruge mit gavekort på, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Så ville julen i sandheden være kommet tidligt (hvilket supermarkedernes slikudvalg nu tyder på uanset hvad…)

  Krydser fingre og sender kram og klem til dig og familien ❤️

 39. Sikke en skøn konkurrence! ? Jeg synes proem parades er sådant et fint nyt koncept, og så laver de vanvittigt smukt tøj.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg vælge erika blouse https://proem-parades.com/products/elin-blouse

  Og bruge resten af gavekortet, som et tilskud til en af deres smukke umastrikke, wauw ??