My Amourette

Indlægget er udgivet i samarbejde med Triumph
Emily Salomon i My Amourette undertøj Triumph

IN MY AMOURETTE

Kan I huske, at jeg for nogle uger siden var til et fotoshoot, som jeg fandt en lille smule grænseoverskridende inden? Det endte med slet ikke at være slemt, ja tilmed ret så skægt. Her så resultatet og det er jeg altså noget så glad for, hvis ellers man må sige sådan, når nu det handler om en selv ;)

Vi havde simpelthen den hyggeligste dag, da vi skød billederne i verdens måske pæneste hus på Frederiksberg (man kan se lidt af det her). Men dagens hovedperson var hverken det smukke hus eller mig for den sags skyld. Næ, det var en ganske særlig dame ved navn Amourette. Også kendt som Triumphs mest populære bh siden 1950’erne. Og det er altså ikke uden grund. Det er en af de pæneste bh’er synes jeg og pasformen er fabelagtig. Man føler sig slet og ret godt tilpas i den.

Dagen inden shootet var jeg til en fitting (læs mere om sådan en i mit indlæg om samme her) i Triumph i Magasin, hvor vi fandt frem til den helt rigtige størrelse og den Amourette-bh, der passede mig bedst. Jeg valgte den klassiske Amourette 300 i en foret version og så med en matchende trusse til.

Ps. Se mere under (og brug gerne) tagget #myamourette på de sociale medier.

ENGLISH RECAP: A couple of weeks ago I had a photoshoot with Triumph and this is the result. I’m so happy about the pictures as well as being part of celebrating their most popular ‘Amourette 300’ bra.

Emily Salomon i My Amourette undertøj Triumph

 

(Visited 3.501 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

   1. Mkay… Men så en adventsgave. I glas og ramme. Eller en kalender. Du ved, dem hvor man selv designer den med egne billeder.
    He will love it :) <3

 1. Emily – for fanden hvor er du lækker altså! Det er altså lidt unfair synes jeg ;-) Din kære mand må da helt vild i varmen efter han har set de billeder. Han må være en meget meget glad mand og du har al mulig grund til at være stolt over resultatet.

  KH

 2. Hold da op dit kanon seje kvindemenneske. Hvor ser du bare hamrende godt ud!

  Kan sgu godt forstå, at det var lidt grænseoverskridende – undertøjsvimseri plejer som regel kun at være forbeholdt de udvalgte få, og nu deler du det med alle os. Det er ret sejt. Og det bliver bare så meget mere sejt, at du ser så godt ud. Seje Emily! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Og tak for sej kommentar. Ja, der er ligesom stor forskel på bikini og undertøj ikke? Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men det andet er bare en tand mere intimt… God weekend flinke Lisbeth <3

 3. Hvor ser du sød og lækker ud – tillykke med de flotte billeder :-) Amourette (præcis den samme model som du har på) har i 6-7 år været min absolutte favorit. Jeg har prøvet en del andre modeller og mærker, men vender hver gang tilbage til Amourette :-) Kh Maiken

  1. Takker :) Jamen det er altså også virkelig en optursmodel. Støtter (og løfter lidt) uden at man er helt mast sammen af puder og lignende. Kan godt forstå at du er trofast overfor den :) Kh. Emily

 4. Hvor er du bare smuk og sej Emily. Det er så sejt at du tør få lavet sådan et photoshoot. Jeg ville være dødsens bange! Respekt til dig :)

  1. Tak Liv. Jeg var faktisk overraskende (skræmmende?) ok med det i øjeblikket. Måske jeg er lidt mere ekshibitionistisk anlagt end jeg lige selv troede ;) Tak <3

 5. Oh la la la…. Du er sgu hot, Emily! :)

  Det må egentlig være meget fedt at have disse billeder af sig selv som 30 årig, når man om 40 år måske ikke er nær så veldrejet ;)

  1. Tak Pernille og ja, lige akkurat det samme tænkte jeg. Og måske også lidt skægt at vise til børnebørn eller lignende til den tid ;)

 6. Du har al god grund til at være stolt over disse billeder! Du ser knald godt ud, uden at det bliver for vulgært, nu når du er lidt letpåklædt. Der er meget klasse over det, og der er virkelig ikke alle, der kan “stå” så fin model til undertøj som du, det må jeg give dig! :) Og når det skal være, så er det dæleme også noget fint undertøj.

 7. Du ser så godt ud, og hvor er du sej! Flot Bh også, den kunne sagtens ende på min ønskeliste ;-)