Et år med Smuuk

 

i samarbejde med  Smuuk Skin

Det er nu et år siden at Smuuk Skin, som jeg er stolt ambassadør for, blev lanceret. Og således har jeg nu taget de skønheds-boostede kosttilskud derfra gennem en længere periode og tænkte, at det kunne være fint, at gøre status. Fortælle jer om hvilke der er mine favoritter og som jeg fortsat tager dagligt. Og hvad de har gjort for mig og hvilken forskel jeg oplever.

Og så fejrer vi selvfølgelig også Smuuks 1 års fødselsdag med en herlig konkurrence for jer, hvor der er en flot præmie på højkant. En præmie som vinderen endda kan dele med sin mor, søster, veninde eller kollega.

Jeg tager skønhedstabletterne fra Smuuk Skin hver morgen (uanset om det er i følgeskab med en croissant eller smoothie, hehe) og har gjort det i lidt mere end et år og fire måneder. Jeg tog dem nemlig også inden lanceringen, for jeg havde som krav, at jeg ville teste dem grundigt og være sikker på, at det var produkter, jeg kunne stå inde for og hvor jeg rent faktisk oplevede en forskel, inden jeg sagde ja til at være ambassadør. At jeg selv så resultater og mærkede en effekt, inden jeg anbefalede dem til andre. Og det har jeg i dén grad gjort.

Min storfavorit er Hydro Balance som jeg indledningsvis tog som en kur på 4 tabletter dagligt og som jeg efterfølgende har taget 2 tabletter af om dagen. Kun afbrudt af perioder, hvor jeg har taget  Youth Optimizer fra Smuuk Skin, der også er et collagen-tilskud. For det føltes trods alt lidt som frås, at køre dobbelt op. De kan dog noget lidt forskelligt, de to,  men det vender jeg tilbage til.

Hydro Balance bidrager til en mere elastisk og gennemfugtet hud. Indefra. Med hjælp fra bl.a. kollagen, der er det protein, der holder huden spændstig. Og med vitaminer og mineraler, der bidrager til at vedligeholde huden og beskytte den mod oxidativ stress. Og det kan mærkes hos denne her tørre moster. Jeg har kæmpet med dehydreret og tør hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen – så længe jeg kan huske, og det på trods af, at jeg drikker tonsvis af vand, spiser masser af sunde olier og smører og plejer ydersiden. Jeg har kunne holde det nede med en ihærdig indsats og har ikke ligefrem gået rundt og skallet, men den der lidt tørre, stramme fornemmelse, har altid forfulgt mig. Især om vinteren.

Sådan er det ikke længere. Jeg behøver ikke så rigelige (læs: voldsomme) mængder creme og olie længere og min hud føles alligevel gennemfugtet. Og er rar at være i. Og det er jo trods alt det vigtigste. Dernæst er det mægtigt, at den også ser pænere ud. Jeg vil ikke gå så vidt som til at sige, at fine linjer og rynker er udviskede, men de er i alle tilfælde ikke blevet mere synlige og det er vist meget godt gået, når nu jeg kan se tilbage på et år, hvor jeg har sovet markant mindre, end jeg plejer. Og med tanke på, at jeg nu er i færd med mit 35. leveår. Men allervæsentligst ser huden bare flottere ud. Mere plump og med bedre glød. Slet ikke træt og mat, selvom den nu nok kunne have al mulig grund til at være det.

Det kan selvfølgelig skyldes helt utroligt mange faktorer. Der er selvklart også sket en del hormonelle ændringer i min krop i løbet af det forgangne år. Men jeg tror nu på, at Smuuk Skin og især Hydro Balance også har en del af æren.

En anden yndling og ligeledes et godt kollagentilskud, er Youth Optimizer, der hjælper til at ældes med ynde – igen indefra. Jeg tager den og Hydro Balance i flæng. Sådan lidt efter dagsformen og intuitionen. Udover marint kollagen indeholder den også bl.a. vindruekerneekstrakt, grøn te og ceramider, der skulle forbedre hudens udseende indefra. Det oplever jeg, at de gør.

Sidst men ikke mindst må jeg lige nævne Hair Boostersom jeg ‘kun’ har taget, siden jeg fødte i august. Det var den, jeg skrev om her. Så i omtrent 5 måneder. Jeg tror på, at jeg kan takke den for, at jeg ikke rigtig har oplevet det såkaldte ammehår (eller ‘efterfødselshår’ som det nok snarere burde hedde) og har altså ikke oplevet et synderligt hårtab. Til gengæld kan jeg se, at jeg får mange nye hår og det er således mindst lige så kraftigt nu, som da jeg var gravid. Det kan selvfølgelig stadig nå at falde af, men da det er noget de fleste oplever 3-4 måneder efter at have født, så tør jeg næsten godt ånde lettet op. Pigmentereingen og farven er også blevet flottere. Omend det, der gror ud er lidt mørkere end jeg bryder mig om ahem… Må have lidt lyst i, så snart jeg er færdig med at amme. Indtil da må jeg nyde min gigantiske udgroning og den flotte mørke pigmentering ;)

Vind valgfri produkter fra Smuuk Skin til dig og dine veninder

Sådan en fødselsdag skal selvklart fejres og det gør vi ved at udlodde en pakke med lækker forkælelse til hud og hår. Således kan man vinde 3 x valgfri produkter fra Smuuk Skin OG 3 x Hair Booster. Således kan vinderen dele med 2 veninder, sin mor, søster, kollega eller hvem, der nu trænger til lidt januaropmuntring.

For at deltage i konkurrencen, så hop over på min instagram.

Præmien har en samlet værdi af op til 2.544 kr.

Ps. Fugtboost til de tørre.

(Visited 6.093 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Tillykke! Vil straks deltage. Vil du dele dine tanker om at tage kosttilskud ala dem fra Smuuk uden graviditet og amning?
  Kh <3

  1. Det kan du tro. Jeg synes man skal passe på med at overdosere med fedtopløselige vitaminer og mineraler som jern, kobber m.m. når man er gravid, så jeg tog ‘kun’ et af kollagentilskuddene ad gangen (altså Hydro Balance eller Youth Optimizer) idet de indeholder E-vitamin og så ventede jeg med Hair Booster (der indeholder kobber), til jeg havde født. Der er dog ikke noget i nogle af tilskuddene der ikke kan tages under graviditet el amning, men det er sådan jeg gjorde det :) Stort knus E

 2. Jeg troede heller ikke jeg havde tabt særlig meget hår under amningen, men i virkeligheden finder man først ud af det, når det vokser ud igen og er langt nok til at stritte i alle retninger ?‍♀️

  1. Ah crap. Håber nu stadig jeg er sluppet nogenlunde nådigt. Det føles sådan. Stort knus E

 3. Hej Emily.
  Har du taget alle pillerne imens du var gravid? Og gjorde du dig nogle tanker om dette?
  Håber på svar ??
  Vh Trine

  1. Hej Trine, jeg tog Hydro Balance og Youth Optimizer (enten eller, ikke samtidig), men ventede med Hair Booster til efter jeg havde født. Knus Emily

  1. Hmm… nej har vist ikke haft den på ellers (endnu), men den er fra House of Dagmar :) Min julegave fra mig til mig. Kram E

 4. Kæmpe tillykke med jubilæet! Du er meget inspirerende og dygtig.
  Hvis man nu ikke har Instagram men gerne vil deltage i konkurrencen er det så muligt?

  God weekend!
  Bh.

  1. Desværre ikke i denne omgang, men jeg lover, at det nok skal være en mulighed næste gang. OG tak <3 Stort knus E

 5. Hej Emily, hvilke kosttilskud tager du ud over dem fra smuuk? (De andre piller der ligger ved siden af smuuk-pillerne)