Sommerforberedelser… indefra

Måske I, som undertegnede, har spist gulerødder til den store guldmedalje inden en solferie? Jeg overgjorde det engang som teenager. Så meget, at jeg så decideret orange ud. Så skal man altså spise ret mange gulerødder. Som i rigtigt mange.

Vil man gnaske lidt færre rodfrugter, men stadig – og en kende mere effektivt og målrettet – forberede huden på sommer og sol (åh hvor jeg længes!), så har Smuuk Skin en skønhedstablet lige akkurat til det formål. Sun Prepare hedder den og det er netop, hvad den gør. Forbereder til solen. Sammensætningen af vitaminer, mineraler, planteekstrakter og karotenoider styrker og kickstarter nemlig hudens egen pigmentering.

Jeg er lige selv startet på Sun PrepareSynes nemlig altid det gode forårsvejr og det første ægte solskinsvejr kommer bag på mig, men i år vil jeg være forberedt. Især fordi jeg pådrog mig nogle kedelige pigmentforandringer under graviditeten sidste sommer. De er næsten væk – efter en hel del målrettet hudpleje og arbejde her i løbet af vinteren – men især pigmentpletterne i panden, kan man altså stadig ane (I kan se det tydeligst på første billede). Og huden husker, gør den. Så jeg er klar med hat og masser af solbeskyttelse, men altså også et ekstra boost indefra i forsøget på at undgå de mørke skjolder hist og her. Sun Prepare skulle nemlig kunne udjævne nogle af farveforskellene. Det er ikke det samme som at den kan udviske pigmentfejl eller få dem til at forsvinde, må jeg nok hellere lige skynde mig at sige. Men den skulle kunne få dem til at synes mindre.

Og det lyder altså ret godt i mine ører.

 

Hvordan, hvornår og hvor mange

Smuuk Skin har en fin, lille Q&A om Sun Prepare og da det matchede de spørgsmål, jeg også selv havde til produktet, og som jeg således også forestiller mig, I kunne have, så har jeg inkluderet dele af den nedenfor.

Q: Hvordan virker Sun Prepare:
A: Den går ind og beskytter og forbereder huden på solens stråler samtidig med at den stimulerer hudens melaninproduktion, hvilket hjælper til hurtigere at opnå en smuk sommerglød. Det er dog vigtigt at huske at den ikke erstatter solbeskyttende produkter, så man skal altså stadig huske solcremen.

Q: Hvor mange tabletter skal man tage?
A: To om dagen. Der er 180 i glasset og der er således til 3 måneder.

Q: Hvornår skal man begynde at tage Sun Prepare?
A: 4-8 uger før man skal på ferie/i solen. Vil man opleve den fulde effekt bør man starte 8 uger før og fortsætte ferien/sommeren over.

Q: Kan man tage flere af Smuuk Skins kosttilskud samtidig? Eksempelvis Sun Prepare og Youth Optimizer?
A: Ja, man kan sagtens kombinere tabletterne.

Q: Hvad betyder det, at huden påbegynder sin pigmentering? Tager man bedre imod farve? Får man farve fra produktet?
A: Sun Prepare indeholder (bl.a.) planteekstrakter og karotenoider, der ikke alene forbereder huden til solen, men også bidrager til at huden får en gylden farve og en pæn glød.

Q: Hvordan påvirker Sun Prepare pigmentforandringer?
A: Sun Prepare påvirker en pigmentforandret hud således at farveforskellen mellem den mørke og lyse del af huden bliver udjævnet. Det betyder dog ikke, at den fjerner dem.

 

 

(Visited 3.032 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Det må de gerne. Personligt lod jeg dog være pga. indholdet af a-vitamin (som man ikke må få for meget af som gravid – men hvis ikke man får det fra andet er det ok, dog svært at styre synes jeg) og kobber. Knus E

 1. Hej Emily, jeg er lidt interesseret i at høre om Smuuks produkter ift. graviditet og amning. Vil du uddybe lidt på det? Vh Sara

  1. Hej Sara, de er alle sikre at tage under graviditet og amning. Dog lod jeg personligt være med at tage Sun Prepare og Hair Booster under graviditet, da de indeholder nogle vitaminer og mineraler (bl.a. A-vitamin og kobber), som jeg ville være sikker på, ikke at få for meget af, mens jeg var gravid. Jeg tog til gengæld Hydro Balance gennem hele graviditeten og mistænker at den måske bidrage til at jeg ikke fik et eneste strækmærke. Er man i tvivl i forhold til kosttilskud og graviditet, kan det altid være en god idé at tage en snak med egen læge. Knus Emily

 2. Hvor er din fine kjole fra? den emmer så meget af sommer, at man næste kan mærke sandet ml tærerne

  1. Hej Maria,
   Dét er et godt spørgsmål, jeg hører lige ad. Der er nemlig noget med betakaroten og rygning ikke? Klem E

    1. Så er der svar fra Smuuk Skin:

     Man skal være obs på indholdet af syntetisk beta-caroten, når man er ryger.
     I SUNPREPARE indgår et komplex af karotenoider fra alger, der er en naturlig kilde med et lavt indhold af beta-caroten.
     1 tablet SUNPREPARE indeholder 5 mg beta-caroten svarende ca til 1 gulerod (6,6 mg beta-caroten per 100 mg)

     Med en naturlig kilde og lavt indhold af beta-caroten er der ikke risiko for rygere.

 3. Ihhh de bedste produkter! Som jeg er blevet afhængig af efter en af dine kampagner for deres kosttilskud! Både Hydro Balance og Hair Booster har været med til at give også denne forholdsvis nybagte mor lidt mere spræl og glød indefra trods søvnløse nætter og tab af hår… :-) Mon ikke Smuk Skin igen kunne lokkes til en rabatkode til dine trofaste læsere??

  1. Ej hvor dejligt at høre Anne <3 Jeg skal prøve at høre ad ;) Kram og god weekend