Påklædning for de uinspirerede

beige jumpsuit

Jo, jo det er lidt det samme kjoler kan. Altså at man har et ‘færdigt’ outfit i én enkelt beklædningsgenstand og ikke skal tænke på andet. Men det er som om, at det gør sig endnu mere gældende for et jumpsuit. Eller en buksedragt, som det jo ret beset hedder på dansk.

Og så er der noget herligt power-agtigt over buksedragter synes jeg. Og praktisk. Men mest af alt er det bare så dødnemt at hoppe i den og så skal man ikke bekymre sig om at sætte en top og en underdel m.m. sammen. Og så er sådan en sag benforlængende. Smart!

Dog skal jeg huske at nævne at buksedragt er kæmpe no go, hvis man har barn i vikle eller bæresele. Altså hvis man på et tidspunkt skal tisse i alle tilfælde…

 

beige jumpsuit

Til gengæld er denne ammevenlig, hvis det er et behov, man har. Synes egentlig ikke det har været så svært det med ‘ammetøj’. Har kørt masser af skjorter og lignende med knapper og ellers bare sædvanligt tøj. Dog IKKE kjoler uden knapper foran. Og så har jeg lidt decideret ammetøj fra Boob (de har i øvrigt også flotte buksedragter til gravide/ammende), som jeg også var kæmpe fan af som gravid. Deres amme-bh’er er også bomben.

 

Outfit-detaljer: Jumpsuit H&M// taske Demellier London// støvler Mango

Men nok ammestuesnak. Jeg har været til træning i dag. Går fortsat på mor/barn-hold to gange om ugen hos Cramers og er vild med at mærke hvordan jeg bliver stærkere og stærkere. Har aldrig dyrket styrketræning så meget som nu og selvom jeg (ærligt) ikke var fan af funktionel træning/crossfit i starten, så er jeg endt med at blive glad for det. Og for resultaterne.

I skrivende stund prøver jeg at tage to-do-listen fra en ende af, mens Kurt sover en (god, fingers crossed) lur på altanen: Udvælge og redigere billeder til en hyggelig ting på Instagram i morgen, svare på mails og planlægge de kommende dage og ikke mindst næste uge i forhold til arbejde/baby.

 

beige jumpsuit
beige jumpsuit

Og så vil jeg også gene læse et kapitel i Anettes nye bog (og dermed min skønhedsbibel). Tidligere i dag lyttede jeg til Fashion no filter-podcasten, mens Kurt sov og vi gik ind til træningsstudiet. Og sådan er det lidt sjovt. For mens jeg stort set ikke interesserede mig for andet en babyer (og alt baby- eller fødselsrelateret) de første mange måneder af Kurts liv, så har jeg nu en kæmpe appetit på nærmest alt der IKKE handler om babyer. I særdeleshed når det kommer til information og medier (gider stadig godt babyer, især min egen, i den virkelige verden). Hungrer efter bidder af og indblik i noget helt andet end kravleteknik og mad og søvn for de mindste. Nok egentlig ret naturligt. Og sikkert også sundt.

Jøsses for en lang og usammenhængende sludder for en sladder ;) Det kan både ses og mærkes, at jeg får skrevet for lidt herinde og at jeg SAVNER det og jer ♥

 

beige jumpsuit

(Visited 5.121 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. … og så er du begyndt at bruge ordet “bomben” – det er vist anden gang på en uge! fniiis. ?

 2. Haha kjole uden knapper gør man kun én gang som ammende! Jeg sad med tre måneders baby til en fødselsdag og måtte bare være sådan: Undskyld jeg sidder her i underbukser, men min baby er sulten (konstant)

 3. Hej Emily
  Sikke en fin taske! Jeg kan ikke helt lure, hvilke model det er – er det en Oslo eller Oslo mini?
  Tak:) Maria

  1. Tak, hvor er du sød. Jeg har købt min i H&M på Fisketorvet og der havde de masser :) Kram E

 4. Fine Emily! Billederne får mig til at tænke på et samarbejde, du havde med H&M conscious for en del år siden, hvor jeg købte et sort denim jumpsuit, fordi du var så pæn i det. Det har jeg i øvrigt stadig :-)

  1. Taaaak <3 Ej bliver helt misundeligt, det var godt det jumpsuit. Solgte mit på loppemarked, men fortryder lidt nu, hvor du minder mig om det. Klem E