Outfit: Greige

Måske ikke det allermest aktuelle outfit i dag, hvor solen skinner i al sin Grundlovsdags-herlighed, men fandt det lige på kamerarullen og har aldrig fået så mange spørgsmål om noget andet stykke tøj, som denne trench-coat, så tænkte, at det var værd at poste under alle omstændigheder. For kender jeg den danske sommer (og juni i særdeleshed) ret, så bliver det en omgang blandede bolsjer. Vist nok med regnvejrssmag igen allerede fra i morgen. Og så kan en frakke jo være meget god at have.

Gad egentlig godt poste flere outfits igen (det var jo primært sådan bloggen startede i sin tid), for er fortsat lige modeinteresseret og er i tillæg mere inspireret på påklædningsfronten, end jeg har været længe. Og endnu mere sikker på min egen stil og hvad jeg kan lide. Det er altså en god ting, ved at blive ældre. Fejlkøbene er få, ja, nærmest ingen og garderoben er en stor sammenhæng,  hvor alt det ‘gamle’ også stadig er med i rotation, det meste passer sammen og der ikke er det store fokus på trends.

Men indtil jeg får lært Kurt at tage billeder (sagt halvt i spøg halvt i alvor, hehe), så er det nok ikke noget, der kommer til at ske sådan helt regelmæssigt. Det med outfit-indlæg.

Buksedragten jeg har på er den samme som jeg lovpriste i dette indlæg, hvor man også kan se den lidt bedre. Og udover at buksedragter er no go, hvis man vikler eller er på festival (men det er ingen jo – desværre – i år) og skal tisse, så er det altså end mere end almindeligt smart beklædningsgenstand. Lidt som kjolens praktiske fætter.

I dag skal vi fredagshygge og nyde det rare vejr. Gå en eftermiddagstur og spise en is. Fejre lidt fars dag. Kærestehygge i sofaen og se en film. Pip endelig op, hvis I har set en god en for nylig, vi skal streame.

Weekenden skal bruges på at tænke og ikke mindst blive klogere. Denne uge har sat mange tanker i gang. Jeg vil gerne gøre mit allerbedste for aktivt at opdrage mit barn til at være anti-racist. Lære ham hverken at være farveblind eller blind overfor sit eget privilegie.

Jeg brygger også på en omgang Weekend-tid (havde troet jeg kunne nå til i dag, men satser på i morgen eller søndag), hvor jeg udover det ‘sædvanlige’ indhold også samler relevante artikler om BLM/strukturel racisme/anti-racisme. Her må I også meget gerne tippe mig, hvis I har læst en, der skal med.

Hav en dejlig fredag ♥

Outfit-detaljer

reklame-links: Frakke Arket// Buksedragt H&M (lignende, men mere sommervenligt her)// Støvler Anonymous Copenhagen//Taske Markberg

outfit i grå og beige

Foto: Danica Chloé

(Visited 2.542 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Ja, her oppe passer outfittet perfekt vi har mere skyer end sol og et enkelt regndryp også, god weekend?

  1. Haha… jamen så er det i buksedragten og trench-coaten. God weekend lige tilbage <3

 2. Er vild med støvlerne, men synes ikke jeg kan finde dem i blå på Anonymous’ hjemmeside?

  1. Mine er grå, måske de ser lidt blå ud på billederne? Men de er grå i virkeligheden. Klem E

 3. Hejsa
  Mht filmtip, så bingwatched min mand og jeg Filthy Rich om Jeffery Epstein i går på Netflix. Og wow, den var god og virkelig skræmmende! Jeg sagde, jeg gerne ville se en krimi og puha, det må man sige, jeg fik. Desværre en virkelig en af slagsen.
  God fornøjelse

  1. Tak for tippet Stine, den må jeg vist se. Havde godt luret lidt på den, men man ved jo aldrig om det kan leve op til traileren (der så spændende ud), så dejligt med en anbefaling :) Kram E

 4. Ja takk til flere outfitposter ?
  Jeg tror du ville like filmen ‘Astrid’ (om Astrid Lindgren) ?

 5. Kære Emily. De sidste par ugers begivenheder har også givet mig en massiv lyst til at læse og blive klogere på den forskelsbehandling og undertrykkelse, der finder sted for øjnene af os. Men som mange af os indtil nu(!) ikke har givet nævneværdig opmærksomhed, fordi vi er hvide og priviligerede nok til ikke at have oplevet det på egen krop. Jeg er begyndt at høre podcasten A Seat At The Table, som giver et rigtig fint og nuanceret indblik i livet som racialiseret kvinde i Danmark. Ligeledes har jeg fundet frem til linket her:

  https://docs.google.com/document/d/1BRlF2_zhNe86SGgHa6-VlBO-QgirITwCTugSfKie5Fs/edit?fbclid=IwAR3nPzSZyIrgOMnTCmO3L-RRQmy2tSkYnpO2azev7RsgfE571jh63ZYC0nw

  Det er en samling af anti-racistiske kilder – bøger, artikler, videoer, podcasts, film, serier, SoMe-profiler mm. – mest med udgangspunkt i USA. Men det virker som et godt sted at starte, hvis man som jeg er lidt overvældet over det gudskelov kæmpe udvalg af anti-racistisk materiale, der findes derude. Så MEGA vigtigt, at vi allesammen lægger nogle kræfter i at forstå hvordan vi kan bidrage til den positive udvikling, på kort og på lang sigt <3