Monthly Wanted

Blødt og behageligt tøj til hjemmedage. En halskæde der er lige dele humoristisk (ligner lidt sådan en perlehalskæde børn laver, synes jeg) og smuk. Lidt gode ord, fancy slippers og noget smart til neglene. Og en velduftende showergel ej at forglemme. Jeg har aldrig tidligere, gået synderligt op i badesæbe. Men nu, hvor mine bade stort set kun består af sæbe og shampoo og er på rekordtid, så er lidt velduft og skum i høj kurs og er blevet indbegrebet af hverdagsluksus.

Reklamelinks:

 1. Halskæde fra Anni
 2. Strik med knapper fra Na-kd
 3. Crew neck t-shirt fra Arket
 4. Hoodie fra Anine Bing
 5. Solen og hendes blomster af Rupi Kaur
 6. Slippers fra Toteme
 7. Bløde bukser i genanvendt cashmere fra Arket
 8. Arbejdsskorte i uldblanding fra & Other Stories
 9. Skjortekjole fra Skall Studio
 10. Showergel fra Tromborg
 11. Neglelak fra Kure Bazaar
(Visited 4.772 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Ja tak en af hver! Måske lige undtaget mavekig blusen og skjortekjole, begge fine, men mere til din krop end min?

  1. Haha… du er sød. Jeg føler måske også jeg er liiiiidt for gammel til maveblusen ;) Havde ikke set at knapperne stoppede, da jeg klikkede den hjem. Ups. Men nu går jeg med den. For gammel eller ej, hehe. Kram E

 2. Uhh, har længe kigget på Solen og hendes blomster og overvejet at købe den efter jeg læste den første bog! Og nu er der jo alverdens tid til at læse, så tak for påmindelsen!

  1. Det var så lidt. Sådan nogle fine, små digte. Kan varmt anbefales <3 Kram til dig