En (amme)hår-update

Tilbage i oktober udgav jeg det her indlæg om et alletiders kosttilskud rettet mod hårpragten. På daværende tidspunkt havde jeg endnu ikke oplevet et mærkbart hårtab ovenpå graviditet, fødsel og amning. Det er ellers ret almindeligt. Med høje tindinger og fimrehår og babyhår til følge. Det har vist ikke egentlig noget med selve amningen at gøre (snarere med at have bagt et barn og måske endda søvnunderskud), men derfor hedder det altså alligevel ammehår i folkemunde. Så det kalder jeg det også her. Så ved alle, hvad jeg mener.

Men det kom aldrig. Ammehåret. Eller hårtabet for nu at kalde en spade for en spade. For de fleste sker det, når barnet er omkring 3-4 måneder (uagtet om man rent faktisk ammer eller ej), så jeg tør næsten godt sige det højt nu (og uden potentielt at jinxe det), hvor mit barn er 8 måneder. Skulle det være sket, så var det nok sket.

 

Og at det lige akkurat ikke sker for mig, kan vi selvfølgelig ikke bruge som evidens for noget som helst, men jeg har nu altså en stærk fornemmelse af at Hair Booster’en fra Smuuk Skin, som jeg har taget siden umiddelbart efter fødslen har en stor del af æren. For at styrke håret indefra og for at få nye hår til at gro hurtigt frem, så jeg faktisk synes mit hår nu er kraftigere, end da jeg var gravid.

 

 

 

Hair Booster er ikke kun til de, der oplever at fælde (eller vil forebygge det) i forbindelse med at have fået barn. Selvom jeg efterhånden har en del veninder, der også har haft stor glæde af den mod ammehår. Men den dur til alle hårtyper og er til alle, der gerne vil give håret et kærligt skub indefra.  Skønhedstabletterne indeholder vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, der naturligt vedligeholder og styrker håret indefra. Læs evt. mere her.

Indholdet i Hair Booster har dokumenteret effekt og bygger på 3 katagorier af næringsstoffer som det eneste produkt på markedet. Nemlig: 6 forskellige b-vitaminer, aminosyrer og padderokekstrakt, der indeholder silica. Altsammen er med til at styrke håret indefra og fremme hårets vækst. Den generelle feedback fra de, der bruger Hair Booster er, at de oplever at fælde mindre, samt at der efter 8-12 uger begynder at komme en masse nye hår, som over tid vil gøre at håret føles tykkere.

Hair Booster koster 299 kr., der er til 3 måneder.

 

Smuuk med rabat

Du kan købe Hair Booster (eller andre kosttilskud fra Smuuk Skin) her med 20% i rabat med koden EMILY20

 

(Visited 7.430 times, 9 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. HURRAAA!! Så kom der en rabatkode til Smuuk Skin igen – var lige ved at løbe tør for Hair Booster, så tusind tak for det :-) Er sikker på, at rabatkoden er helt og aldeles for min skyld alene ha ha ha!

  1. Haha Anne, jeg har det FULDSTÆNDIG lige sådan, jeg er løbet tør for både Hair Booster og Hydro Balance, så tak Emily og god påske

   1. Yay Anne og Line, hvor herligt at høre at det bringer glæde :) Lyder som om I er lige så glade for (og afhængige af, haha) Smuuk Skin som jeg. Kram og god påske lige tilbage

  1. Dét må man :) Dog kan der være nogle, der har lidt ‘dobbelt-effekt’, eksempelvis indeholder Youth Optimizer og Hydro Balance begge kollagen (dog forskellige typer), så det er måske lidt overkill at tage de to samtidig. Jeg er glad for begge og tager dem lidt i flæng, men altså ikke samtidig. Men jeg tager dagligt Hair Booster (nøjes nu med 1 tablet pr. dag efter at have taget 2 om dagen i snart 6 måneder) og så ét af tilskuddene til huden. Klem E

 2. Dejligt, hvis det virker! Det kunne mit hår godt have brug for. Jeg troede, jeg gik fri af ammehåret (også efter 8 måneder), da en kæk frisør spurgte ind til om jeg havde oplevet noget endnu. Hun havde nemlig først oplevet hårtab da hun stoppede med at amme. Og selvfølgelig… da jeg startede på arbejde kort tid efter og stoppede med at amme i dagtimerne (og produktionen derfor gik mærkbart ned), ja så begyndte jeg at fælde helt vildt og få de tindinger der, og små nye hår der ville ud samme sted ? Bare for at sige… det kan ske. Men lad os satse på at du og dit lækre går fri, hair boosters eller ej :) Og skulle de ske, så har du sikkert så tykt et hår, at man ikke bemærker det :)

  Tak for gode indlæg.
  Kh mor til 16 mdrs tumling.

  1. Av, her troede jeg lige jeg gik fri. Håber stadig, men kan godt se logikken i det du skriver. Dog fældede alle i min mødregruppe simultant, da vores babyer var 3,5 måned (og dér ammede alle endnu), så måske der er håb. Så individuelt.
   Selv tak og dejligt du læser med <3
   Kram til dig og tumlingen

  2. Jeg sad og tænkte, at præcis det samme skete for mig: håret gik først tilbage til ‘normaltilstand’ langt senere. Men sådan kan det nok være så forskelligt ;-) og jeg tilslutter mig: Emily, du har det flotteste, fyldige hår, så jeg tror ikke vi andre bemærker, hvis der bliver tyndet lidt ud i det :-)

   1. Tak I er søde. Jeg venter spændt på hvad ‘det ender med’ her ;) Kan dog berette at jeg ikke oplevede at få mere/fyldigere hår under graviditeten, som så mange ellers får. Klem til jer begge

  1. Det er piller ;) Personligt foretrækker jeg også mine kosttilskud som piller (og uden sukker eller kunstige sødemidler) og så mit slik, når jeg spiser det, som… ja, slik ;) Men omvendt har jeg smagt nogle af de der vitaminvingummier og jeg må indrømme at de vitterligt smager godt. Rigtigt godt. Hvis bare man kunne købe almindelige vingummier der var lige så lækre, haha. Klem E

 3. Tak for rabatkoden, som jeg tror, jeg vil benytte, nu jeg lige har født. Jeg har før været lidt betænkelig ved den slags hår-“boostere”, fordi myten (?) ofte lyder, at al hårvækst – også den ikke ønskelige slags – styrkes, og selvom jeg gerne vil undgå at fælde, vil jeg også gerne undgå skæg. ;-) Nogen erfaringer her? Tak og glædelig påske!

  1. Haha… dét forstår jeg så godt. Personligt har jeg ikke oplevet øget hårvækst andre steder end på hovedet. Tænker at øget kropsbehåring/uønsket hårvækst snarere er hormonelt relateret vs. direkte at have noget med kosten (herunder kosttilskud) at gøre. Og kæmpe tillykke med baby og fødsel, du er sej mama! Kram E

 4. Hej Emily. Kost og vitaminer kan bidrage til at styrke et sundt hår, negle og hud, men et hårtab efter en graviditet skyldes skiftet i hormonbalancen (et dyk i niveauet af kvindelige kønshormoner, hvorfor nogle med PCOS også lider af hårtab), ligesom mange oplever et hårtab efter p-pillestop. Jeg synes desværre, det er vildledende med denne anbefaling, da de kvinder som oplever hårtab efter en graviditet naturligt vil få deres hår igen alligevel, og de der oplever langvarigt hårtab bør opsøge lægehjælp. De bedste hilsner

  1. Hej JMH, jeg synes det kan give god mening at understøtte kroppen (der kan være udpint ovenpå graviditet, fødsel og amning), med ekstra vitaminer, mineraler, urter og aminosyrer. Men det er selvfølgelig helt op til den enkelte. I gamle dage sagde man at hvert barn/graviditet ‘kostede’ en tand simpelthen fordi barnet tærede på ens egen beholdning af mineraler i kroppen. I dag, hvor vi spiser bedre og kan tage tilskud af eksempelvis calcium om nødvendigt, så behøver vi ikke ofre gebisset for at få børn. På samme måde kan man give en håndsrækning med kosttilskud netop til at få kroppen (herunder også hormoner) i balance igen. Eller det er i alle tilfælde min overbevisning. Jeg ved at kosttilskud er noget, der kan dele vandene.
   For mange kan det, især når man er nybagt mor, være svært at få spist heeeeelt sundt og varieret nok og så kan det være dejligt med et supplement af en multivitamin, fiskeolie og evt. også ekstra ting, som disse tilskud eller ekstra mineraler (selv tager jeg bl.a. magnesium og zink, netop for at understøtte og balancere mit hormonsystem). Klem E

 5. Kære Emily! Efter fødslen er min hud, særligt på kroppen, blevet knas tør- det har jeg altid haft en tendens til, men nu er det helt skidt! Kan de der hydro halløj også hjælpe til det? Fik desværre ikke lækkert graviditetshår, men håber at hair booster kan hjælpe nu ? Kh Line

  1. Kære Line. Hvis du er sund og rask og får nok vand osv., kan det være mere effektivt at afressere

  2. Ups. Fik fumlet på telefonen, men det jeg vil sige er, at ændringer i hud og hår efter en graviditet ofte skyldes hormoner, hvis du ellers er sund og rask. Dine hormoner vil nok finde balancen igen og ellers kan du prøve Alissa Vittis principper fra Woman Code eller lignende vejledninger til PCOS-kvinder som ofte må døje med rod i hormonerne. Det er desværre frygtelig kedeligt: skær ned på kaffe, sukker og hurtige kulhydrater, få nok søvn og dyrk ikke alt for hård motion.

  3. Hej Line, samme her er også knastør som udgangspunkt og særligt i månederne efter fødsel. Har god effekt af Hydro Balance, men som JMH også skriver, så er man også et stort hormonelt rod, så det er alletiders idé også at tænke på væske, (sundt) fedt, kosten generelt, stressniveau, søvn osv. Sidstnævnte er bare ikke altid såååå nemt, når man lige er blevet mor (taler af erfaring), så lidt short-cuts kan være rart.
   Og elsker selv Woman Code! Men den er også lidt til den omstændige side (foruden de kedelige løsninger), og kan være svær at efterleve lige i starten af moderskabet. Men tag det du kan bruge/passe ind i dit liv <3
   At give kroppen et skub og en håndsrækning indefra med vitaminer, mineraler og, i tilfældet med Hydro Balance, kollagen kan være rart for et system på overarbejde ovenpå graviditet og fødsel. Klem E

   1. Tak begge to :) Kroppen får allerede scrubs og olie udenpå. Jeg drikker pt ikke kaffe eller dyrker anden motion end babyløft og gåture, da hun er knap 3 uger. Ligeledes, som du skriver Emily, er søvn lidt noget i små doser ? Det ville nok kræve et amnestop at få den tilbage! Jeg kigget på det andet- kosten er i forvejen sund og varieret :)

    1. Meget forståeligt. :) Jeg har selv døjet en del med hud og hår ifm. hormonelle ændringer og ubalance, og har forsøgt mange kosttilskud a la dem i indlægget uden held. Men håber, der er nogen som oplever en effekt. Det, der har virket på mig er enten p-piller (anti-androgene 2. generations) mod langvarigt hårtab og uren og tør hud eller en all-in hormonvenlig livsstil a la WomanCode. P-piller er forbundet med risici og bivirkninger og en all-in hormonvenlig livsstil er svær at efterleve. Bioeffect-serum virker også rigtig godt mod tør hud, men hvis du har solskader i huden er der risiko for at serummet fremskynder hudkræft (af den slags der oftest kan kureres). Nå, det blev en længere smøre. Håber du kan bruge nogle af mine bitre erfaringer til noget.

 6. Synes du pillerne er store at skulle sluge? Det ligner de er mere på størrelse med en fiskeolie tablet end for eksempel en ipren, hvilket er det størrelsesniveau jeg er vant til.

  Mathilde

  1. Nej, det synes jeg ikke. De er marginalt større end en panodil/ipren, men ikke så store som en fiskeoliekapsel :) Kram E