Små ting

buket med lyserøde blomster

Den fineste, lyserøde buket, der tilmed dufter vidunderligt takket være pæoner og duftlathyrus.

Glædelig tirsdag venner ♥

Den er – traditionen tro – lidt træt her (#trættetirsdag), men ikke desto mindre kan jeg se tilbage på en uges tid fuld af små herligheder og øjeblikke, som jeg gerne vil dvæle lidt ved. For det er jo sådan, at græsset er grønnest, der hvor man vander det. Og det man giver taletid og opmærksomhed, er det, der fylder. Banalt og lommefilosofisk måske, men synes nu det passer og viser sig sandt gang på gang alligevel. Det er slet ikke så tossede leveregler endda, hvis I spørger mig.

Havebesøg hos både det ene og det andet hold bedsteforældre i weekenden, må vist være ugens absolutte højdepunkter for os, men derudover flyder dagene fuldstændig sammen. Er det også sådan hos jer? Eller føler I, der er tilbage på arbejde og har børn i skole eller institution, at hverdagen så småt er ved at vende tilbage?

Uanset hvad håber jeg, at I får en god, ny uge fuld af små, rare ting ♥

Ps. Flere Små ting.

 

pænt rod

Når ens køkkenrod tager sig pænt ud.

mor med barn og hund på strand

På yndlingsstranden med mit lille hold.

aperol spritz
varme hveder

Ugens favoritter i kategorien ‘mad & drikke’: Aperol spritz i aftensolen og varme hveder med tøndsmør.

tre bøger på sofabord

Tre (meget forskellige) bøger jeg ser frem til at stikke næsen i.

Et heldigt sammentræf på gaden i Vietnam. En kvinde på vej med sine bananer foran en Chanel-forretning, en fotograf med et kamera passerede. Resultatet er denne plakat, der lige er blevet trykt for sidste gang. Det kunne jeg ikke modstå og nu hænger den her.

Nyeste paletbladsstikling på matriklen stortrives og har fået den mest utrolige farve.

altan med bord og parasol

Altanen er erklæret åben for sæsonen. 

 

(Visited 2.747 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hej Emily!
  En helt anden ting end “Små ting” (som forøvrigt er dejlig læsning); min lille dreng er snart 6 måneder, og jeg kunne rigtig gerne tænke mig at prøve BLW. Kan du tipse om nogle gode steder at læse sig op på emnet?
  Kh Emilie

  1. Jeg stor-nyder simpelthen også de her indlæg, og jeg drømmer virkelig også om astropod-bogen, glæder mig til at høre hvad de synes om den.
   – Denne kommentar skulle egentlig handle om, at jeg også er interesseret i BLW-metoden som du, Emilie
   Kh :-)

   1. Hej F,
    Åh, dét gør mig glad at læse <3 Og jeg glæder mig sådan til at nærstudere den.
    Modtaget og se evt. svar til Emilie. Men måske jeg også skulle lave et lille blogindlæg :)
    Kram E

  2. Bare i orden :) Jeg har været meget glad for bogen ‘Jeg kan selv’, hvor jeg har fundet svar på alt jeg havde behov for. Hvis du er på insta, kan du også tjekke højdepunktet ‘Kurt spiser’ på min profil (@emilysalomon). Og jeg kan VARMT anbefale BLW. Kram til jer

 2. Jeg har to børn – en på 4 ½ i børnehave og en på knap 1 år som lige nåede at starte i vuggestuen inden coronaen ramte. Nu har de været tilbage i næsten en måned og hverdagen begynder at melde sig igen. Faktisk synes jeg på mange måder hverdagen er lettere at få til at fungere med hjemmearbejdsplads. Større fleksibilitet, mulighed for at ordne en gang vasketøj i løbet af dagen, ingen transporttid osv. gør at jeg føler vi har mere tid sammen med ungerne om eftermiddagen og det hele er en smule mindre hektisk. Men jeg saaaaaavner mine kolleger :-)

  1. Jeg kan virkelig tilslutte mig det med at det er fedt at arbejde hjemmefra <3 Og dejligt at hverdagen begynder at indfinde sig. Tror det er kombien af at have en baby hjemme og en mand, der arbejder hjemmefra pga corona, der gør at det sejler lidt her haha. Men kom lige til at kigge i kalenderen og se, at jeg kun har ca. 1 måneds 'barsel' tilbage inden den står på sommerferie og derefter starter Kurt i dagpleje, så nu vil jeg nyde, nyde, nyde min sidste barselsmåned <3 Og forstår så godt, at du savner kollegaerne. Selv med zoom, skype osv. er det bare ikke det samme. Man kommer virkelig til at skatte de små ting på den anden side. Kram herfra

 3. Jeg er en af de uheldige der har fået coronavirus, jeg er formentlig smittet på mit arbejde som sygeplejerske. Så den sidste uge har jeg holdt mig på afstand af resten af familien, og bare skulle få tiden til at gå. Hurra for e-bøger.
  Det er noget af det hårdeste jeg har prøvet, jeg glæder mig usigeligt til at komme ud på den anden side.

  1. Ej altså din stakkel Christina <3 Håber du har det godt igen nu. Og helt enig med Lisa, der har skrevet en besked til dig nedenfor <3
   Stort klem herfra

 4. En lille hilsen til dig, Christina:
  Du er en af hverdagens heltinder! Tusind tak for dig og fordi du er med til at passe på alle os andre!

  Jeg er ret sikker på, at jeg også har haft den ækle virus tilbage i marts – det var nok lidt dumt at kysse på én (min mand), der havde holdt møde med én, som lige var kommet hjem fra konference med en mellemlanding i Norditalien ;) Jeg har aldrig haft så tør en hoste og været så udmattet. Og så kunne jeg INTET smage eller dufte i to uger. Men dengang holdt de testene tættere på kroppen end Gollum holdt Ringen, så jeg finder nok aldrig ud af, om det var Coronavirus, jeg havde, og pyt også med dét :)

  Rigtig god bedring til dig. Stay strong, sister <3

  Og Emily: Jeg elsker "Chanel"plakaten :)

 5. Hvor ser din altan bare hyggelig ud :-)
  Hvor har du købt det gulvtæppe, man kan se til venstre?

 6. Kære Emily

  Tak for et rigtig dejligt og HJERTEVARMT indlæg. <3
  Jeg tog mig selv i at tage noter til dine fine ord. Hvem ved, måske de ender som små smilende post-its til køleskabet. Det med græsset, taletid og ikke mindst egenpleje. Særligt når man læser det på en underfundig grå mandagsmorgen, og gør sig tanker om den kommende uge. Med dine ord gemt i hukommelsen, tror jeg, at den bliver rar.
  De bedste ønsker om en dejlig uge til din lille familie.
  Tak for nærhed og inspiration.

  Kh fra Pernille

  1. Selv tak Pernille <3 Og tak for sådan en dejlig og motiverende kommentar, at tænke sig at mine skriblerier, kan bringe smil og eftertanke hos andre, gør mig usigeligt glad. Stort knus E