Små ting

Når et lille hjørne i soveværelset frembringer æstetisk velbehag.

Først og fremmest: SÅ herligt, at I har været glade for, at Små ting er tilbage. Og tak for alle jeres gode kommentarer til sidste omgang, spændende også at høre fra jer og hvordan I går og har det midt i denne mildest talt mærkværdige tid. Har fået svaret alle nu, beklager lang svartid. Det er ikke så fremmende for dialogen, at jeg er slow, men I skal vide, at jeg under alle omstændigheder værdsætter mulighededen for, at vi kan ‘snakke’ sammen og elsker, når I også skriver i min retning. Og ligeså, når I svarer, hjælper, hepper og kommenterer på hinanden.

For nok har vores lille fælleskab her mig som tovholder og primus motor, men I er også i høj grad, med til at præge både dagsorden, indhold og tone ♥

Den forgangne uge bød først og fremmest på fødselsdagsfejring af matriklens ældste beboer og resten flyder lidt ud for mig, for nu at være ærlig. For selvom vores hjemmedage her i karantænetiden, har fået deres egen – og egentlig ret fine – rytme, så ER det altså lidt svært for mig, at huske hvilken dag der skete hvad, så længe vi er så meget hjemme. Dermed ikke sagt at vi keder os. Tvært imod. Vi har begge masser af arbejde at gribe fat i, foruden en lille 9-måneders hvirvelvind, der holder hos (mere end) til ilden.

Jeg håber, at jeres uge også bliver fin og med en god rytme. Med/uden hvirvelvind(e). Og måske endda med en rar begivenhed eller to, der gør at man kan skelne den ene dag fra den anden ♥

Ps. Og ja, næsten alle ugens Små ting omhandler mad. Er i forvejen en sulten type og tilsat ammeappetit og karantæne, så handler alt nærmest om mad ;)

De smukkeste, smørgule tulipaner.

en pause i solen

5 minutters pause i solen. Ah!

fødselsdagsmorgenbord

Det kan godt være, han er 40+, men fødselsdagsmorgenbord og lidt oppyntning, bliver man aldrig for gammel til vel?

burger og pomfritter

Nogle gange er det, hvad man har brug for: Burgere og fritter. Jeg er kæmpe fan af Jaggers vegetarburger.

vandmelon

Årets første vandmelon.

solnedgang

Endnu en smuk, berusende solnedgang. Smutter ofte ned til vandet i 5 minutter efter Kurt er puttet og ser på solnedgangsmagi.

Mine varmeste anbefalinger til denne smukke og lækre kogebog: Vegetarisk i aften? (det hedder den, men det er også et godt spørgsmål uanset)

hjemmelavede oreos

Hjemmebagte Oreos er fast tradition på Nikolajs fødselsdag.

Weekend-eftermiddagslur med Pølsen og denne udsigt. Nuvel, det er ret beset rod og bunker (i den milde ende), men lyset faldt så fint ind ad gardinet, der var trukket halvt for.

 

(Visited 2.816 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Jeg eeeelsker Små Ting! Og kan derude varmt anbefale Burger Shacks Vegetarburger (de har to, det skal være den danskproducerede Veggie Burger, ikke Beyond Meat). Den er vanvittig lækker på en tilpas fast food-agtig måde. Og deres fritter er også gode ?

  2. Hej Emily. Jeg har længe fulgt med på din blog og jeg elsker virkelig det, som du laver og skriver om. Du har sådan et fint univers og mange andre skribenter, bloggere og influencers burde virkelig lade sig inspirere af dig. Tak for alt inspiration og at vi må følge med. Hilsen Anne. :)