Små ting

shorts og t-shirt med palmer

Sommerklar. Solbriller til babyfyr og palme-dress til mor.

Mandag. Den første ‘rigtige’ i hvad der føles som hundrede år for mit vedkommende. Nikolaj er tilbage på arbejde (ude af huset) og selvom det allerede er vemodigt og jeg savner ham, så markerer det også, at hverdagen så småt vender tilbage. Og det glæder jeg mig altså til. Hverdagen. Ligesom Dan Turell, så holder jeg vældigt meget af den. Det vidste jeg godt, men halleluja hvor har jeg, fået det bekræftet nu.

For de seneste par måneder har for mig, været lidt som et vakuum. Det forsømte forår. En vild, emotionel rutschebane. Der har været gode ting: Surdejsbagning, fælleslæsning i min insta-læseklub og ekstra tid sammen i vores lille familie. Blandt andet. Og dårlige (altså udover den altoverskyggende dårlige): Savn, handlingslammelse og tristhed.

Nok er jeg generelt taknemmelig, men hvor meget min sædvanlige hverdag giver mig, hvordan den tilfredsstiller mine behov for både samvær og ro, har jeg først lige fået øjnene op for.

Men jeg er nok ikke alene om at værdsætte dette eller hint, som vi før tog for givet…

Søde, gode hverdag: Måske du ser lidt anderledes ud og kommer til at gøre det en god rum tid fremover, men velkommen det er du.

Jeg håber, at I også får en vidunderlig, ny (hverdags)uge ♥

 

strand hund havtorn

Strandtur med den pletnæsede.

bog med blomstertegninger

Smukkeste bog som jeg holder af at bladre og læse i. Og glæder mig til ham med de små pølsefingre, vil ‘læse’ den med mig. SÅ meget at pege på og snakke om. ‘Botanicum’ hedder den.

croissant og kaffe
baby spiser croissant

Kurt på café. Glædeligt gensyn med Il Buco som spisende gæster og ikke blot til take away.

laksetatar og rosé

Og apropos café, så kan det her meget vel være ugens absolutte højdepunkt. Rosé og laksetatar på Pastis med mine drenge. Helt høj på lørdagslykke bagefter. Nå, ja og en smule tipsy, der skal ikke meget til…

gult joggingsæt og trenchcoat
gult joggingsæt
potteplanter
jordbær med fløde

Favoritjoggingsættet. Er blevet liiiiiidt for glad for joggingtøj (ja, faktisk har jeg først for alvor opdaget glæden ved det her under lockdown) og det kan meget vel blive en af de ting, jeg rent faktisk kommer til at savne. Hvis det altså nogensinde lykkes mig at tage rigtigt tøj på igen.

Plantelykke og årests første danske jordbær (med fløde!).

strik baby

Kurt er rig på hjemmestrik. Gad virkelig godt have denne i en størrelse mig.

 

(Visited 3.781 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

    1. Det er også totalt yndlings! Det er fra Girl Talk x Envii, men er desværre fra sidste år. Men måske det kan findes på Trendsales eller lignende. Kram E

    1. Også mig <3 Den skal nok komme tilbage. Skal bare lige være sikker på, rent faktisk at kunne nå at læse en bog om måneden, inden vi starter op igen. Og det går ikke nu, med ham den lille babyfyr. Klem og god weekend

  1. Dejlige billeder og skønt “hjemmestik” til Kurt. Der sidder mærke på så de må være købt? vil du ud med hvor ? :-)
    God Tirsdag!

    1. Mærket er nogle man kan købe hos Petite Knit hvor opskriften er fra :) Kram og god tirsdag lige tilbage