Video: Weekend og hjemmekontor makeover

Jamen altså, hvor har jeg glædet mig til at vise jer denne her video og ikke mindst, hvad vi brugte vores weekend på. Endelig er vores forsømte hjemmekontor blevet fint og funktionelt igen.

Alle møbler, tæpper, lamper og vaser på kontoret er fundet hos Ilva.

Og nu som vlogger, haha. Dem er der vist ikke mange af midt i trediverne. Måske det også bliver første og eneste gang, men det var altså ret så skægt og hyggeligt (og udfordrende, hatten af for alle influenter der har Youtube som primære platform, virkelig), så skal ikke udelukke, at vi kunne finde på at gøre det med jævne mellemrum, hvis det er noget, der er interesse for. Måske lidt fra vores campingture i ferien?

Vi havde nogle lidt dumme, midlertidig (skulle det vise sig i bagklogskabens lys) løsninger på vores hjemmekontor for nogle år siden. Blandt andet brugte vi mdf-plader på bukke som skriveborde, hvilket fungerede super indledningsvis, men så begyndte de at bøje mere og mere under tyngden af computer m.m. og til sidst lignede de mere hængekøjer end skriveborde, og var således umulige at arbejde ved og måtte ud. Og så blev vores hjemmekontor ellers stødt og roligt en slags udvidet kælderrum. Dér hvor man stillede ting, man ikke lige vidste, hvor man skulle gøre af.

Hvilket var dødærgerligt, for vi har begge – mig i særdeleshed – brug for en god hjemmearbejdsplads. Og når nu man er så heldig, rent faktisk at have pladsen, så var det ærgerligt, at det bare blev til en slags pulterkammer.

Men nu har vi endelig fået lavet om på det og har atter et rart hjemmekontor og nu i lidt mere holdbar version.

Jeg håber, I kan lide videoen ♥

 

Links til møbler og boligtilbehør fra Ilva

 

(Visited 3.129 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Åh hvor er du sød <3 Og ja, der mangler lidt 'gamle' vloggere ikke? Hehe ;) Klem herfra

 1. Hej Emily. Dejlig video! Er jeres fine kontorstole også fra Ilva? Jeg kan nemlig ikke finde dem… Bh Julie

  1. Nej de er arvestykker fra min mormor og morfar. Men næsten alt andet er fra Ilva :) Knus Emily

 2. Jeg glemmer simpelthen altid hvor meget Københavner du er med din “accent” – det kommer lige meget bagpå mig hver gang :-D Og jeg er så vild med det! Og kæmpe vild med hyggelig vlog – dem skulle du lave mange flere af hvis det stod til mig!

  1. Haha… jamen jeg er jo også født og opvokset i København, så det kan jeg ikke løbe fra ;)
   Ej, så dejligt at høre. Kram og god sommer <3