Sommer tur/retur

Velkommen tilbage. Til jer i særdeleshed, men også lidt til mig. En lille måneds ferie fra nærværende blog blev det til denne sommer,-. og nu kribler det altså også i mine små skrivefingre, for at komme i gang. For nok er ferie dejligt og sundt og alt muligt, men når man er uendeligt glad for sit job, så føles det altså også dejligt at skulle ’tilbage igen’. Og det er ikke bare tilbage fra sommerferie for mit vedkommende, men også fra barsel.

Kurt er startet i dagpleje denne uge og selvom det i praksis betyder indkøring det næste stykke tid og således egentlig mindre tid for min del, så er jeg altså snart sådan rigtigt tilbage. Det er sådan lidt… bittersødt. Og det kan jeg skrive stolpe op og ned om, så det får nok sit eget indlæg. For mens jeg glæder mig til rigtigt at kunne dele og inspirere herinde bl.a. og ikke liiiiige skulle skrive indlæg eller tage billeder, når lurguderne vil det, så er det også meget, meget mærkværdigt, at min lille fyr er blevet et år og at vi ikke skal være sammen alle døgnets timer længere. Havde ikke forestillet mig, at det ville være så følelsesmæssigt hårdt (for mig), men jeg har altså brugt en god del af denne uge på at tude. Både de der taknemmelighedstårer – “Et helt år, jamen altså og tænk at vi var så heldige at få ham”. Men også de lidt mere triste af slagsen. Vi har jo talt om, at jeg ikke er god til, at noget godt slutter og det her vejer tungt på den vægtskål.

Men lad os, for nu, fokusere på den del med at glæde sig til at trække i arbejdstøjet. For det gør jeg også i dén grad. Jeg har så meget at fortælle jer fra den forgangne sommer (der jo heldigvis slet ikke er slut endnu, hej august din lækre strandløve!). Det har nemlig været en begivenhedsrig ferie for vores vedkommende. Ikke nok med, at vi har fejret Kurts første fødselsdag til den store guldmedalje (vi har ikke holdt dåb, så NU skulle der være stor fest), så har vi også været på magisk campingtur i Norge OG så har vi købt et hus. Det sidste var ikke planen. Ikke lige nu i alle tilfælde. Om et år, måske flere, havde vi tænkt. Men så bød det rigtige hus, det rigtige sted sig til og nu er vi husejere. Så vildt. Tror ikke helt jeg har fattet det, for nu at være ærlig.

Dét glæder jeg mig til at fortælle mere om. Både hus og Norgesferie og fødselsdagsfejring. Foruden at starte i morgen med en stor omgang Små ting à la sommeren 2020. Og så har jeg også så meget andet, jeg glæder mig til at tage fat på og dele med jer.

Mere end jeg lige vil liste op her (der skal også være lidt overraskelser), men der kommer gang i bloggens venindebog igen (og jeg har lyttet til jeres ønsker, både ift. diversitet og ‘almindelighed’) og ligeså i læseklubben. Der kommer også opskrifter, skønhedsfavoritter og intentioner for måneden som sædvanligt. Og så kommer allersidste X måneder som mor også indenfor en ganske nær fremtid. Ikke, at jeg stopper med at skrive om morliv, men det månedlige listeformat har passet godt til babytiden og nu skal der altså nye boller på suppen. Og apropos nye boller, så brygger jeg på en ny ‘modeserie’ om capsule-garderobe(r) og styling af gamle skatte/gengangere. Og også noget mere sundheds-/helsestof for det er stadig noget, der optager mig meget. Jeg skal bare lige finde formen på det. Ovennævnte huskøb kommer nok også til at afføde lidt mere interiørfokus, noget jeg ved, I også er begejstrede for.

Så nu ved I lidt om, hvad der er i vente den næste tid OG i samme forbindelse, er I meget velkomne til at pippe op, hvis I har ønsker. Jeg kan ikke honorere alt, men det er altid herligt, inspirerende og motiverende at høre om, hvad I (også) drømmer om at læse om ♥

(Visited 3.717 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Jeg har vist skrevet det før – men i midten af december eller sådan noget håbløst, så nu vil jeg være ude i ordentlig tid til din planlægning: jeg ønsker mig sådan et julegaveindlæg med gaver, der støtter velgørenhed, og som er lidt mere originale end “Giv en ged”.?

  1. Sikke en god idé og dejligt at få den i god tid. Så kan det forhåbentlig udkomme som et indlæg til november :) Stort knus E

 2. Kære Emily,

  Velkommen tilbage – håber den lille får en god start på dagpleje. Krydser fingre for boganmeldelser, mine favorit-skriv!

  1. Tak, det håber jeg også. Synes det er lidt hårdere end jeg havde regnet med. Boganmeldelser er noteret, tak for feedback :) Knus E

 3. Jaaa – jeg glæder mig? Til det hele!!

  Åh, jeg kender den følelse så godt. Det virker fuldstændig uoverskueligt at tænke på, at man fra den ene dag til den anden ikke længere skal dele hvert øjeblik af dagen med det dyrebareste man har♥️ Jeg tænker ofte på noget, min kære svigerfar sagde engang:”børn har ikke godt af at være sammen med deres forældre hele tiden”. Og selvom der sikkert er mange der er uenige i dette udsagn, så tror jeg, han har ret. Og det har forældrene i øvrigt heller ikke?

  1. Dejligt <3

   Haha... måske jeg er uenig, men det trøster mig alligevel lidt ;) Stort klem herfra

 4. Nøøøøj sikke en cliffhanger… Jeg glæder mig til at læse med ? Velkommen tilbage☀️

 5. Glæææder mig til dj er tilbage. Og til at høre mere om huskøb! Jeg tudede hele den sidste uge af min barsel, syntes det var verdens hårdeste uge. Men lige pludselig er det hverdag – og det kan også noget. Nu har jeg 3 mdr tilbage af barsel med vores 2. barn og SUGER alt til mig.. og går og tænker om det mon bliver min sidste barsel. Utroligt så store følelser sådan nogle små mennesker kan sætte igang.

  1. Glæder mig lidt til ægte hverdag, tror jeg. Det her føles lidt som limbo og er skisme lidt hårdt på den følelsesmæssige konto, av.
   Forstår dig så godt, nyd, nyd, nyd <3 Syntes selv det var den bedste tid overhovedet <3 Kram E

 6. Juhuu! Velkommen tilbage fra ferie. Jeg glæder mig til at læse mere om det hele. ?

  Og åh, håber dagplejeopstart kommer til at gå godt. ❤️
  Her udskyder vi det på ubestemt tid, men det er virkelig også et dilemma at ville have sit barn hjemme og samtidig have behov for at skabe.

  Jeg håber du vil give en rundvisning i hus (og have?) en dag? Men det er selvfølgelig helt op til jeres privatliv, jeg elsker bare at se, hvordan andre bor og følge med i deres indretning.

  1. Tak Søde ML <3

   Ja, jeg var i samme dilemma, men nu er valget truffet og vi er i gang og planen er korte dage og en ugentlig fridag, så både det ene og andet behov kan tilgodeses. Håber det ender lykkeligt <3

   Dét vil jeg gerne. Dog overtager vi først til foråret 2021, så der går lige lidt ;)
   Kram

 7. Velkommen tilbage fra ferie :) Jeg kunne godt bruge lidt tip fra Frilufts Emily… Jeg har hen over sommeren besluttet mig for, at børnene og jeg skal ud at bruge naturen mere – og måske “geare” lidt op i den anledning. Her tænker jeg ikke nødvendigvis det helt store udstyr – men nok bare noget, der er lidt mere praktisk end mine ikke så outdoorsy sneakers… Men hvor skal man ende og begynde ift. praktiske støvler, overtøj osv? Måske Frilufts Emily har lidt tips ift. det? ;)

 8. Det er dejligt at læse en så positiv og glædesfyldt blog. Det smitter! Tusind tak for det! ;-)

  Jeg læser primært din blog for at blive opløftet om morgenen. Du er simpelthen blevet en fast del af min morgenrutine med kaffe og morgenmad og Emily Salomon….
  Jeg ville blive glad for at læse mere om nye eller hyggelige cafeer, gode restauranter i København, som du tidligere har skrevet om. Måske noget om oversete/glemte steder i København? Jeg er ikke så interesseret i ting og tøj, men jeg elsker at du også glædes ved de små ting i livet. Jeg ville synes at det var hyggeligt at læse om boligindretning især, hvis det handler om nogle kreative og pladsbesparende løsninger. Jeg er ligeglad med julegaveforslag, for er man voksen kan der ifølge mit synspunkt kun stå to ting på ønskesedlen: oplevelser og mad (chokolade, kaffe, hjemmesyltede sager, mm). Resten køber man selv. ;-))

  Held og lykke med det hele!
  Med venlig hilsen
  En trofast læser :-)

  1. Ej Eva, tak tak tak, hyggeligste kommentar jo. Og så motiverende <3 Bliver helt stolt over at være en fast del af din morgen. Og at det 'gode gamle' blogmedie stadig kan noget og er en værdsat del af jeres input/underholdning.

   Tak for god feedback. Haha... er vild med din tilgang til julegaver ;)

   Knus og hav en dejlig weekend
   E

 9. Ej altså, hvor lyder det bare rigtig skønt med alt det du har på vej! Glæder mig især til det om capsule-wardrobe og styling af gamle skatte. Det øver jeg mig selv meget på, så dejligt med ny inspiration ?

  Glæder mig til at følge med! ❤️

 10. Velkommen tilbage fra ferie! Jeg glæder mig til at læse om alle de spændende ting, du har på tegnebrættet.
  Jeg har brugt sommeren på at gøre klar til at blive selvstændig – hjemmeside, kaffemøder med potentielle kunder osv. Det er så spændende og samtidig vildt angstprovokerende at være helt ansvarlig for sin indkomst hver måned – så jeg vil vildt gerne have noget inspiration fra dit liv som selvstændig. Måske a la de indlæg om min dag/min uge du har lavet af og til, de giver sådan et godt indblik i hvordan du tilrettelægger din hverdag :)

  1. Yay hvor spændende Rikke! Hvor er du sej. Håber du bliver lige så glad for at være selvstændig, som jeg er og tak for et alletiders forslag til indlæg :) Kram og god weekend <3

 11. Tak for dejlig blog. Jeg vil også gerne høre mere om friluftsliv og meget gerne om grej. Hvad skal man anskaffe sig, samarbejder omkring gode brands mm.

 12. Dejligt med glimt fra hverdagen og skønt skriv fra dig igen, Yay. Jeg ser frem til læseklubben – den reminder mig altid kærligt om hvor skønt og givende det er for mig, at sætte mig ned med en god bog. Tak ?

 13. Hej Emily. Glæder mig også til nye spændende opslag fra dig. Elsker dine beauty favoritter og også dengang du delte hvad du spiser i løbet af ugen. Altså morgenmad og frokost. Skal tilbage på sporet herefter ferien og kunne godt bruge lidt nyt inspiration ??☀️??Kh. Tanja

  1. Det er noteret. Kunne også godt selv trænge til at komme tilbage på sporet haha, så det er en god idé. Kram og god tirsdag E

 14. Jeg er en følger fra Norge, og har fulgt dig i mange år:) Jeg kunne godt ønske meg beauty innlegg, de synes jeg alltid var så inspirerende før! Hva er make-up moten nå? Hehe. Jeg har selv to små barn, og er plutselig blitt en av dem som oppdager at make-up pungen er litt utdatert med glimmer på pudder og øyeskygge og det hele (måske veldig 2016? Hehe).

  Er også veldig inspirert av dine boktips!

  Ellers vil jeg gjerne tipse alle familiet som vil ha outdoor inspirasjon om å følge Cecilie Skog, en norsk eventyrer som er opptatt av at de små turene er viktige med barn. 200 meter ut i skogen kan også noe. Det vil du merke når din lille dreng skal ut og gå selv, og utforske kongler og steiner:)

  Lykke til med dagpleie start! Det er så merkelig en følelse å først være gravid og så tett med sin baby hele tiden, for så å skulle være fra hverandre. Det går bedre etterhvert:) Klem!

  1. Kære Karianne

   Tak for alletiders feedback OG tippet om Cecilie Skog, hende vil jeg se nærmere på, tak :)
   Klem E