God sommer

SÅ daffer jeg på sommerferie. En god blanding af tid hjemme, i sommerhusteltet og sidst men ikke mindst i autocamper i Norge. Glæder mig sådan. Både til at køre på lidt lavere blus, men mindst lige så meget til nydning og eventyr med min lille familie.

Og bloggen ‘holder ferie’ sammen med mig. Det er en rar måde for mig, at få en lille digital detox. Computeren bliver slet og ret klappet i på skrivebordet om lidt, og så får den lov til at stå dér og hvile sig resten af juli. Det betyder altså, at der ikke kommer nye indlæg før først i august, når vi er hjemme igen fra vores tur til de norske fjelde.

Jeg kommer dog til at opdatere lidt på min instagram i perioden. Så I er mere end velkomne til at følge med dér.

Jeg håber, at I får en dejlig, dejlig sommer allesammen og glæder mig til ‘vi ses’ til august ♥

Savner I læsestof, mens jeg er væk, har jeg listet lidt indlæg herunder, der måske kan friste. Og ellers kan jeg også varmt anbefale at gå i gang med de forskellige kategorier og underkategorier i menubaren ovenfor. 4.507 indlæg ligger der på bloggen i alt fra de sidste 10 år, så der er lidt at gå i krig med, hvis man altså lyster.

Var det måske noget med bryllup galore?

Eller morliv i lange baner?

Er du mere til lækre sommeropskrifter?

Eller sminke og skønhedsfavoritter?

Måske hellere noget om bøger og læseanbefalinger?

Der er også masser af små ting og gode hverdagsøjeblikke.

Måske du er gravid?

Eller har lyst til at fordybe dig i skøre, interessante eller tankevækkende artikler?

Det kan også være, du skal holde sommer i Danmark eller være turist i egen by?

Eller var det noget med et makeover à la hjemmekontor?

Rigtig, rigtig god sommer uanset hvad ♥

(Visited 3.507 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Taaaaak og lige over (altså i dit tilfælde “drenge og pige”) og gooood tour de Jylland <3 Kram

  1. Rigtig god ferie til dig og din lille familie. Det lyder skønt det hele❤️ God sommer ☀