Outfits på det seneste

Frakke H&M (Conscious fra efteråret)// Taske Saint Laurent (gammel model, lignende her)// Støvler Arket// Hue Acne Studios

Indlægget indeholder reklamelinks.

Det kan godt være det ikke har været sindsoprivende eller innovativt, men jeg har haft tøj på, på det seneste (altså det har jeg nu oftest) OG dokumenteret det. Og selvom der måske ikke er noget ground breaking over hverken styles eller styling, så er det noget, jeg er mægtigt godt tilpas i. Føler mig smart og pæn i. Og sådan nogenlunde praktisk, hvilket altså også er et must. Både når man er nogens mor, men egentlig også bare når man er en helt almindelig københavner, der går eller cykler rundt. Meget af det har I set før, omend måske i andre sammenhænge, men det er jo også hele idéen i en holdbar garderobe. Jeg er i øvrigt, som I kan se, blevet meget begejstret for tone-i-tone.

Har I en favorit blandt de fem?

Og deler vi egentlig stil og smag? Eller er I til noget mere farverigt? Eller måske endnu mere minimalistisk?

Jeg kan godt mærke, at jeg bliver mere og mere til den klassiske side. Især i vinterhalvåret. Om sommeren får min indre boheme også lov at komme til sin ret.

Må I få den bedste dag. Hvad end den er helt i sort i lang frakke og høje hæle eller i farverige sneakers og kjole ♥

Ps. 9 dage – 7 outfits.

Pps. De 10 mest populære outfits i 10’erne.

Frakke Totême// Bluse Sézane// Jeans Levi’s (vintage 501)// Taske Goyard// Hue Acne Studios

Frakke H&M (Conscious fra efteråret)// Strik Ganni (gammel)// jeans Tomorrow Denim// Støvler Arket// Taske Saint Laurent (gammel model, lignende her)// Luffer Markberg

Frakke Rag & Bone (gammel)// Sweatpants Colourful Standard// Strik Magasin du Nord Collection//Luffer Markberg// Taske Chanel

Jakke Acne Studios (købt brugt på Vestiare)// Sweatpants Holzweiler// Støvler Eytys (lignende her hos & Other Stories)// Taske Acne Studios

Mest brugte outfit ;) Bukser Arket// Trøje Arket// Sutsko Cozy Sheep

(Visited 3.179 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Dejligt med et outfitindlæg! Jeg kan også mærke, at jeg søger mere og mere mod noget klassisk og neutralt. Og tone-i-tone er simpelthen så flot. Om trangen til noget simpelt kommer af at blive ældre, eller om det er fordi, moden skifter og påvirker mig, kan jeg ikke helt finde ud af. Måske er det også den lurende krise i både klima og sundhed, der giver de mere afdæmpede farver en større appel, selvom min garderobe egentlig også indeholder masser af spræl? Flotte outfits, i hvert fald. Din rulamsjakke giver mig lidt lyst til at lede efter noget lignende. Suk, den er pæn. ✨??

    1. Godt at høre Stine. Og jeg kan så godt følge dine overvejelser. For mit eget vedkommende tror jeg måske, det er en kombination. Men nok også et udtryk for at jeg generelt er draget af… ja, ro, kunne man nok kalde det. Altså både ro oveni hovedet, men også i indretning, påklædning osv. Tænker det er forbundet. Kram E

  2. Så kom der også et joggingsæt fra Colorful Standard hjem til mig at bo #influenced. Det er vist også på sin plads med både lockdown og en snarlig barsel i sigte… Hvad søren skal man ellers have på :D

    SÅ skønt med et outfitindlæg; det inspirerer mig uendeligt meget!

    1. Ej, så dejligt at høre Stine <3 God fornøjelse med joggingtøjet og god barsel. Kram E