Dagens Outfit: Skovhugger

reklamelinks: Hue Holzweiler// Solbriller Gucci// Jakke Isabel Marant Etoile// Jeans Tomorrow Denim// Støvler Mango// Strik Arket

Følte mig lidt som en skovhugger på vej til forretningsmøde. På den gode måde altså.

Nuvel, der er ikke så meget nyt under solen i dette outfit-indlæg, MEN det er jo også en stor del af idéen i min garderobetilgang.

Således kan I se jakken/skjorten og jeans’ne her, støvlerne her og strikken her. Hvis I vil se, hvordan de også kan styles. Og solbrillerne har været yndlings siden 2017, da jeg købte dem på vores bryllupsrejse. Dem er der søde minder i ♥

Eller jo, mit computer-sleeve er faktisk tilføjet for nylig, men måske ikke helt en garderobeting. Under alle omstændigheder noget, jeg havde ønsket mig længe. Og i år skulle det være for at komme godt i gang. Eller det var i alle tilfælde min undskyldning ;)

Skal nok forsøge at samle nogle af alle disse capsule-garderobe/5 piece french wardrobe-tanker snarest, men kommer også til at dele lidt løbende i outfitindlæg à la dette.

En lille garderobestatus pt. er, at jeg IKKE mangler beige eller stribet strik (så meget en note til mig selv!). Til gengæld mangler (ja, ja alt er relativt) jeg et par helt sorte jeans (skinny fit) og en sort blazer (gerne lidt oversize). Synes bare det er SÅ svært med begge dele.

Men skal nok holde jer underrettede, hvis det lykkes.

 

(Visited 2.193 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Når man kan/må igen, så har jeg fundet nogle virkelig flotte, oversize blazers i herreafdelingen i diverse genrbugsbutikker. Sidder i skrivende stund i en sort, mat blazer med et silkefold.

  2. Jeg synes virkelig, at blazere er noget af det sværeste! De skal ikke sidde for stramt, men hvis de skal være oversize, skal de heller ikke give “boks-look” og det er bare svært at finde det rette fit generelt, synes jeg :D Og så er det også lige, hvad man har budget til.

    https://satinawandel.com

    1. Helt enig. Hvis de er for fittede, så bliver det konet og for stort, så drukner man i den, specielt, hvis man ikke selv er så stor/lang… Vil bare gerne se blazer-smart ud på den franske måde… suk… Klem

      1. Ja, det skal sgu ikke være nemt. Da jeg var omkring de 19-20 år, fandt jeg faktisk en ganske fornuftig i H&M. Så blev jeg ældre, mor og nu virker det helt umuligt at finde én, der sidder spot on. Medmindre man kaster en halv formue efter noget skræddersyet…