Dagens Outfit: Lånte fjer

reklamelinks: Frakke H&M// Strik H&M// Jeans Tomorrow Denim// Luffer Markberg// Støvler Anonymous Copenhagen// Hue Acne Studios// Taske Chanel

Låner I tøj? Altså af jeres veninder/kollegaer/søster/mor?

Jeg gjorde i stor stil, da jeg var teenager og det er en disciplin, jeg prøver, at blive bedre til igen. Af flere årsager.

Sidste år købte jeg en skjorte sammen med en veninde og vi skiftes til at have den en måned af gangen. Og det er alletiders også i praksis og jeg bliver lige glad, hver gang det er min tur til at have den. Og føler lidt, jeg har fået noget nyt. Deleøkonomi fungerer (også) i garderobesammenhænge.

Men ‘bare’ at låne eller bytte (skal holde bytteaften med mine veninder, så snart den slags kan være på sin plads) er virkelig også en god måde, at bedrive en mere bæredygtig garderobe på.

Og det kan også være en alletiders måde at teste en trend eller et dyrt køb af på, inden man selv investerer. Se om det nu også passer til en. Det er mest det sidste, jeg er ude i her med AC’s smukke taske. Jeg kunne selvfølgelig også bare beholde den ;)

Spøg til side. Regel nummer et, når man låner, er at aflevere det tilbage i samme stand og til tiden. Så man forbliver en attråværdig låner.

Og kan låne flere flotte tasker.

Ps. Regel nr. to ift at låne: You break it, You buy it.

Pps. Regel nr. to gælder ikke åndssvage, sarte fælge på mandens bil… Eller det gør den faktisk. Men det burde den ikke.

 

(Visited 2.799 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Årh, så fint! Jeg gad virkelig godt tøjbyt med mine veninder, men det fungerer ikke rigtigt i praksis. Jeg tror, vores stil og/eller størrelser er forskellig, og så bor nogle af os med lidt for meget afstand. Men jeg bytter engang i mellem tøj med både min mor og min søster. Så afleverer vi en sæk til hinanden, når vi er lidt trætte af det :-) Ellers prøver jeg at sælge lidt ud af det. Jeg er repræsentant for Momunity i Allerød, og her har jeg tænkt på at lave sådan en tøj-swap tråd ??

  1. Ja, det kræver selvfølgelig at man har nogenlunde sammen stil og størrelse, for at virke. Men alletiders med mor og søster og mega fin idé med tøj-swap! Kram E

 2. Kanon god ide med dele garderobe!
  Kræver bare, at man har samme smag som veninderne;-) – og i min alder betyder størrelse noget, så at finde veninder med samme størrelse som mig, er ret svært, kan jeg godt sige.
  Men super god idé!!

  1. Ja, det er lige det ;) Det hele skal selvfølgelig helst gå op i en højere enhed, men hvis man er så heldig at have kvinder om sig, som man deler smag (og størrelse) med, så er det altså et hit. Klem E

 3. Jeg har aldrig gjort mig i delegarderobe eller i at låne tøj af andre (andet end af nød et par gange). Jeg ville simpelthen være så nervøs for at komme til at ødelægge noget, at det ville være en stressfaktor for mig, så jeg har det bare bedst i noget, hvor jeg kun står til regnskab for mig selv. Idéen er ellers rigtig god :-)

  1. Dét kan jeg godt relatere til, men skulle uheldet være ude, så må man jo bare erstatte det. Og det har jeg trods alt aldrig været ude i. Med andet end de f***** fælge apropos mit pps. ovenfor ;) Kram herfra