Crème de la crème

Manner, hvor var I bare mega søde i går. Sikken en ‘velkomst’ tilbage. Selvom jeg kan se på statistikkerne omme i maskinrummet, at I fortsat er rigtig mange, der læser med herinde (omkring 60.000 om måneden, ret vildt), så er det så motiverende, når I også lægger en kommentar i ny og næ.

Det er ligesom mere til at tage og føle på, end ‘bare’ at kunne se, at så og så mange, har læst et indlæg. Så tak for, når I tager jer tid til at kommentere. Ved godt det ikke altid ligger lige for, men I skal vide, det er så værdsat, når I gør det ♥ Sidder altid (ubevidst) og smiler, når jeg læser og svarer på kommentarer og Nikolaj griner altid af mig.

Jeg er generelt sådan en, hvor mimikken sidder løst og er ubevidst. Jeg lever mig også ind i film med hele ansigtet og foretrækker mørke biografer af samme årsag. Er til stor morskab for alle ved filmaftener hjemme, hvor der ikke er mørkt.

Har I det lige sådan? Eller er I bedre til at køre poker-fjæs?

Måske meget godt, jeg ikke forfulgte en levevej som pokerspiller ved nærmere eftertanke…

Hermed et tone-i-tone outfit (dem bliver jeg mere og mere forfalden til -gør det også nemt at klæde sig på) og noget langt hår, der drømmer om et gensyn med sin frisør snarest…

reklamelinks: frakke Uniqlo// sweater Arket// bukser Magasin du Nord Collection//støvler Mango// taske Bottega Veneta (den farve jeg har den i, hedder ‘Tapioca’, men tror ikke den findes længere)

(Visited 2.760 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Vil lige tage din søde “opfording” op og lægge en kommentar, især fordi jeg har det nøjagtig på samme måde, når jeg ser film. Og er ligesom dig også altid genstand for andres morskab. :-) Men jeg har fulgt dig i mange år efterhånden og lægger sjældent kommentarer, men kan forestille mig, at det må være enormt hyggeligt, når folk skriver lidt. Det vil jeg tænke over – elsker jo at følge med!

  Kram Astrid

  Ps. Smukt outfit!! Meget inspirerende

  1. Hvor er det pænt af dig og ja, det er nemlig så hyggeligt og givende for mig. Men slet ikke noget jeg forventer, har fuld forståelse for at det jo kræver lidt ekstra tid og dedikation. Men så herligt, når I i ny og næ gør det. Det er faktisk noget af det jeg netop nyder allemest ved blogmediet. At det ikke kun er envejskommunikation. Jeg lærer så meget af jer og holder af de ‘samtaler’, store som små, vi har. Kram lige tilbage og god dag

 2. Årh, samme her! Min kæreste griner altid højt af mig når jeg ser/læser/lytter til ting, der er hjerteskærende/sørgelige/skræmmende/vidunderlige …. han synes tit, at mine ansigtsudtryk, spontane udbrud og vejrtrækningsmønster er hovedunderholdningen. Jeg kalder det indlevelsesevne; han kalder det bekymrende nervøst adfærd …

 3. Jeg er gymnasielærer. Et solidt pokerfjæs er en nødvendighed i det job, hvis man ikke skal tage pusten fra de “små”, når de ikke forstår ret meget x) … eller når de spørger om noget, hvor jeg selv er helt blank, haha! Det findes heldigvis også.

 4. Du er skøn! Jeg ser det for mig… Også Nikolaj der griner/smiler af dig❤️
  Jeg er fan af dine outfit, både tonerne og sammensætningen og hvordan du altid formår at vinkle den så dine stænger bliver mega lange…. Jeg når dig ikke til sokkeholderne, primært fordi min stil er mega kedelig og jeg primært kører sort…. Til gengæld har jeg lige købt en kop, i svag gul med konfetti glasur, der spiller max med dit creme outfit og gule taske. Så dér kan jeg være med. Cup of the day med matchende baggrund, det er det nye sort…. Ha ha. Glædeligt forår til dig☀️

 5. Vil også tage din søde “opfordring” til mig :) Jeg læser også altid med og når ikke altid at kommentere. Men NÅR jeg gør er det altid midt i en pause fra arbejde. Jeg brygger altid en god kop kaffe- har jeg købt lækkert bagværk fra bageren indtageren jeg også det og tænker : ” lad mig lige nyde kaffen og kagen – mens jeg læser Emilys blog!”. Også kigger jeg ellers på de flotte billeder og læser og drømmer mig væk :) Tak for din gode blog <3 det er mit mentale afbræk imellem arbejde og eskapismen fra hjemmekontoret :)

 6. Jeg er typen, der læser flittigt med og elsker det, men som er meget dårlig til at smide en kommentar (nu med lidt dårlig samvittighed, fordi det kun giver god mening, at du forklarer, at respons er motiverende). Det vil jeg huske og blive bedre til at sende en tanke, thumps up eller skulderklap din vej. Så tak for “opråb”.
  Du gør det i hvert fald rigtig godt ??

  Mit pokerface er i øvrigt ikke-eksisterende i mit privatliv, men under udvikling i mit arbejdsliv, hvor det nogle gange giver mest mening, hvis jeg ikke kan læses som en åben bog ?

 7. Jeg har fundet ud af at jeg ikke kan lave en blinke-smiley uden at blinke med det ene øje. Det må vidst være ned ad samme skøre boldgade ?

  1. Hahaha, Signe – det gør jeg også! Jeg tror det er for lige for at prøve, om et blink passer ind efter den pågældende sætning? ?

 8. Smukt outfit, det klæder dig :-)
  Jeg lever mig også ind i film, menneskers historie, skæbne mv. så ville nok heller aldrig kunne lyve uden det opdages:-)
  Pas godt på dig og din familie :-)

 9. Har i flere år forsøgt at arbejde med neutral og objektiv udtryk (kan kræves i mit job) men har så mange skægge tilbagemeldinger fra kolleger efter en forhandling? jeg er så tydelig at aflæse.
  Jeg følger med dagligt på blog og insta og vil rigtig gerne høre meget mere om jeres flytning, indretning og ideer?

 10. Jeg har også det dårligste pokerface! Meget svært at spille terningespil som Meyer eller snyd, men prøver efterhånden bare at smile hver gang jeg siger noget – det gør det lidt sværere at aflæse ;-)

  Når jeg ser film, selv film jeg har set før, bliver jeg altid så forskrækket og hopper lidt – kan også godt komme til at sige en lille lyd.. folk finder det også meget underholdende ;-)

 11. Jeg er på samme måde når jeg ser film- bare med lyd på! “Hvorfor gør hun det? Tror du, han er skurken? Åh nej, jeg tør ikke kigge! Er det slut nu? Hvem er ham der?” Osv osv ?? Min mand er ved at blive sindssyg hver gang ?

 12. Kære Emily
  Du får også lige en hilsen fra mig! Jeg har været trofast læser i mange år efterhånden, men synes aldrig jeg har noget at sige, som er interessant nok til en kommentar, men nu vil jeg alligevel prøve ;)
  Jeg nyder at følge med på sidelinjen og synes det er så sundt og stærkt et signal, du sender, når du holder ferie fra bloggen! Jeg tror det er godt, at vi prioriterer fred og ro over fomo og andet stress, for det er så nemt at blive revet med af. Og det minder måske også os andre om lige at trække vejret dybt, når du prioriterer så fint ?
  Jeg er her for indholdet og ikke frekvensen! Skulle der gå endnu længere mellem dine indlæg, ville jeg stadig læse med! Kh