Dagens outfit: Sort trench

reklamelinks: Solbriller Bottega Veneta// Jakke Arket// Bluse Sézane// Bukser Magasin du Nord Collection (gamle)// Taske Bottega Veneta// Sko Converse

Synes der er fuldt blus på forårsfornemmelser, omend det stadig er noget til den kolde side. Jeg måtte i alle tilfælde kapitulere og smide en varm trøje under min sorte, korte trench coat for at det gik an. men i et lille øjeblik føltes det som forår i Paris, dér på Frederiksberg Allé. Med de elegante bygninger, solen der varmede dejligt og små, skolebørn, der myldrede ud fra den franske skole og plaprede lystigt på fransk.

Ja, ja man må tage, hvad man kan få. Og når nu det ikke bliver noget med en tur til Byernes By lige foreløbig, så kan man jo altid drømme sig lidt væk på Sankt Thomas Plads.

Hvis ikke, vi skulle flytte til Hornbæk, så ville jeg gerne bo lige dér i nærheden. Synes lige netop den del af Frederiskberg, hvor jeg også har gået i skole, minder sådan om den franske hovedstad. På sin egen lille, hyggelige måde forstås. Måske det er der, jeg skal slå mig ned, når jeg bliver gammel. Med mine fire hunde og en papegøje og en kakadue. Måske pigekollektivet endda genopstår som ollekolle. Med store, tropiske planter i stuerne. Og portvin og fyldt chokolade mindst én gang om dagen. Og forhåbentlig børnebørn og måske endda oldebørn, der kommer på besøg og snakker med os og alle dyrene.

Altså mændene er selvklart også velkomne. Alle de ældre damer, jeg har været beriget med i mit liv, er bare endt med at overleve deres mænd og sidenhen finde ind i det fineste fællesskab med hinanden og en rar (og til tider noget excentrisk) livsstil, så det er min umiddelbare reference.

 

(Visited 4.026 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Kan relaterer alt for meget til det med at forestille sig alderdommen alene.
  Jeg er virkelig godt gift, men alligevel så forestiller jeg mig, sådan lidt romantisk, hvordan jeg som ældre dame, skal være alene igen og leve et meget frigjort liv.
  Det er ikke, fordi jeg er meget hæmmet i mit forhold, men vi har to børn under tre, så tror ideen om ikke at tage hensyn til andre end mig selv er super appellerende nogle gange ;)
  Og så er det også det jeg har set. Især hos mit store idol, min bedstemor, som virkelig har et fedt liv, som enke på 20. år efter et godt ægteskab.
  Tænkt en gave, at få den der ansvarløshed og tilværelse man kan huske fra 20erne igen i 70erne eller 80erne ?

  Prøver lidt at øve mig i at forestille mig den drøm med min mand også. To friske frigjorte. Det kan også noget ;)

  1. Ej men er helt med dig ;) Vi må nok tænke de mænd ind i drømmen også, hahaha <3

 2. Super fint outfit! Hvordan er blusen i størrelsen? Har du samme størrelse som du plejer at have i lignende bluser? Kram ❤

  1. Hej Mette, ja det har jeg, har den i small, men er også en ‘lille lort’ på 163 cm og ville nok tippe om at gå en størrelse op, hvis man er en højere model, da den er noget kort i det (perfekt til mig, men bliver nemt en stumpebluse hvis man er højere end 165 vil jeg tro…). Klem

 3. Det er i grunden en skøn tanke med det olde-kolle fyldt med excentriske damer (og hunde!). Jeg har aldrig tænkt så langt som til, at der er et liv som enke-dame, sikkert fordi den eneste enke-dame jeg har kendt, var min mormor, som absolut ikke var udadvendt og bare ligesom visnede og døde.

  Jeg ville elske at slutte mit liv lige modsat: Med fest og farver :)

 4. Jeg var en gang til en virkelig legendariskfest i en kæmpe kolle villa lige der på Frederiksberg. Meget dekadent med springvand i sådan en vild orangeriet havestue med store, frodige planter og en vindeltrappe og hall. Og de ældre mennesker der boede der, endnu mere vilde og seje. Totalt drømmen!