Små ting

Bliver glad over at kigge på denne her ‘linje’ hver dag.

Glædelig mandag og glædelig kampdag!

Jeg har (indtil videre) haft den mest vidunderlige dag. Lidt som at vågne efter vinterhi.

Startede dagen til træning. Sammen med andre mennesker. Godt nok udenfor og godt nok en lillebitte flok, men alligevel. Forærede mig selv franske anemoner på hjemvejen, havde en lang telefonsnak med min mor imens, tog den ‘lange’, men hyggelige vej hjem over Christianshavn (min nedtælling omkring at NYDE København mest muligt inden vi flytter, er sat i gang) og har fået morgenmad til frokost (min livret) og kaffe og romkugle som mellemmåltid. Og har haft ægte tøj på (det med den grønne jakke i elevatoren nedenfor) og følt mig smart!

OG så er noget helt utroligt fint sket i weekenden. Med helt vanvittigt venlige og generøse menneskers hjælp, lykkedes det at få afhentet min drømmehåndvask til det nye hus i en lille by uden for Köln i Tyskland i går.

Havde fundet den på tysk eBay (til rørende 50€), men hagen var, at den skulle afhentes. Men så trådte the sisterhood of the traveling sink i kraft på Instagram.

Der bliver sagt meget om sociale medier, ofte også knapt så pæne ting og nogle af dem med rette. Men tænk sig, hvad de også kan. Tænk sig en hjælpsomhed og et storsind. Så mange tilbød at hjælpe. Og det endte med at være en næsten-nabo i vores nye by, der havde en tysk veninde, der boede nogenlunde i nærheden og kunne hente vasken og køre den til et shipping-sted. Og nu er drømmevasken på vej. Så skal den selvfølgelig bare nå frem i ét stykke…

Synes hele historien er så fin og rørende og en ALLETIDERS (måske banal, men stadig god) reminder om både at hjælpe andre, men også – og det i særdeleshed – spørge om hjælp, når man har brug for den. Stort som småt. Muslingevaske inklusiv.

“De fleste vil faktisk gerne hjælpe, hvis man spørger. Ville du ikke selv det?”, det statement og spørgsmål havde en følger fået som kærlig opsang af en veninde, der mente hun skulle blive bedre til at turde spørge om hjælp. Og hun skrev det videre til mig. Med historien om vasken som eksempel.

Jeg er helt, helt med på, at ikke alle har 60.000 ‘venner’ at spørge på Instagram og at det er en voldsomt flot og usandsynlig (er så overrasket og taknemmelig over det kunne lade sig gøre) tjeneste at hente en porcelænsvask under lockdown, men troede nu stadig det var et skud i tågen og blev oprigtigt rørt over hvor søde folk er.

Så bilder mig ind, at det også gælder i mindre skala…

Lad os bare sige at mandagshumøret er højt og at troen på det gode og venlige i andre er mere end intakt.

Må jeres uge blive god, fuld af kraft og næring (åndeligt som fysisk) og hjælpsomhed ♥

Håndvasken der er på vej. Billedet her tilhører @ellendixdotter, men min vask er magen til.

Solbrillevejr. Så rart på alle tænkelige måder.

Franske anemoner sammen med rester af sidste uges buket. Og jo, var gået væk fra at købe friske blomster ugentligt, men det har været en lockdown-luksus, som jeg tænker, jeg trapper gradvist ud af. Snart…

En mægtig dejlig spise (gerne med en margarita på siden, drinken altså, ikke pizzaen). En meget flot pressegave (jeg mener, parfume OG blomster OG chokolade OG vin) følte mig overordentlig heldig. Morgenmad til frokost. Et par favoritter i badet, især showergel med vanilleduft er livet.

Lille, store menneske. Syntes lige han var en meget lille baby. Nu er han altid i løb og kan ALT selv (hvis man spørger ham)… Vidunderligt og samtidig som et lille break-up en gang om måneden ca. at være nogens mor.

Bedste, dejligste Amager Fælled på søndagsløbeturen.

(Visited 3.183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Vi endte med at bestille fra Que Pasa i Vanløse, der tilfredsstille mine tex-mex cravings til perfektion. Fik deres Bean Burrito :) Klem E

 1. Ej hvor en skøn historie med vasken! Stort tillykke med, at den er på vej til jer. Jeg oplevede noget af det samme for år siden, da jeg søgte min drømmepraktik, som var virkelig svær at få. Jeg droppede alt min stolthed og bad gud og hvermand om hjælp til ansøgningen, sparring på samtalerne osv. – og alle som en sagde “ja, selvfølgelig!”, da jeg spurgte om hjælp. Og jeg fik stillingen og de mest vidunderlige 6 måneder i New York. Så jeg tror virkelig på “pay it forward”, optimisme og taknemmelighed generelt, ligesom du også er så god til at praktisere – god energi skaber god energi :) Klem

  1. Åh se dét var også en dejlig historie. Tak for at dele den og hav en god tirsdag :) Knus Emily

 2. Hej Emily. Lyder bestemt som en dejlig og skøn uge og sikke nogle flotte billeder ?? Den morgenmad til frokost ser vild lækker ud. Du giver simpelthen mig så meget inspiration på mange områder. Og den måde du fortæller på. Det er bare skønt. Må jeg spørge om du selv har bagt brødet fra frokosten. Dine opskrifter er flittigt brugt her i huset så måske det var din egen opskrift. Må også ha fat i den vanilje showergel. Kh. Tanja ???

  1. Så godt at høre Tanja, det er herligt du kan bruge stort og småt. Og fortællingerne <3
   Brødet er faktisk 'bare' sådan noget toastbrød (Levain hedder det vist, ret lækkert toastbrød) vi har i huset, da Kurt har fået kindtænder den seneste uge og havde for ondt i munden til at spise andet end helt bløde ting ;) Kram E