Små ting

Sommerferie på forskud.

Sikke en mandag. Jeg har netop været i både Brugsen og på apoteket. Uden mundbind! Det føltes lige dele forbudt og pragtfuldt og jeg kan ikke (som den følebolle jeg nu engang er) undgå, at blive lidt rørt over hvordan de seneste halvandet års Corona-tåger, så småt begynder at lette.

Jeg tror egentlig, dette mærkværdige år (and then some) har påvirket mig langt mere, end jeg først troede. Det har på alle måder været et begivenhedsrigt år for vores vedkommende. Store sorger og store glæder. Og det er svært helt at skille Kurts sygdomsforløb fra resten, men hvis jeg skal prøve at se bort fra det (en stort set umulig opgave), så har pandemien, de medfølgende nedlukninger, savn og afsavn og bekymringer gjort mig ikke bare lidt flosset i kanterne. Men også lidt mere følsom og med lidt mere blå end lyserøde briller på.

Og nu er det som om det letter. Skuldrene sænkes, lyset for enden at tunellen beamer og der er udsigt til den bedste sommer i hundrede år. Håber jeg ♥

For livet er fortsat skrøbeligt og uforudsigeligt. Dyrebart. Noget lørdagens fodboldkamp og Christian Eriksens tragiske kollaps, mindede os alle om.

Jeg håber, I får en dejlig uge. At I får krammet jeres nære og kære og gjort noget, der gør jer glade hver eneste dag ♥

Her er et par håndfulde gode, små ting, der har gjort mig glad den seneste uge.

Smukkeste, hjemmeplukkede buket fra min mor.

Elsker den stue. Lyset og højden til loftet. Vi skal have verdens højeste juletræ.// Ufrivillig botaniktime à la Kurt. R.I.P. pæon…// Kanelknækbrød med smør, livets snack.// Sødeste forme til frys-selv-is nogensinde.

Og vips havde jeg et barn med hår. Det holdt ellers hårdt ;)

Den sødeste indflytningsgave; et helt perfekt loppefund.// På yndlingsstranden.

Askepot er klar! Hit med det bal!

Strandpølsen. Der er næsten for glad for vand. Han vil bare i. Uanset temperatur og dybde. 

(Visited 2.366 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Skønne, skønne fotos og ja, jeg havde det som dig i dag i Føtex. Noget underligt, altså, men også SKØNT!
    Vi er fri, i Danmark, men på søndag går turen til Spanien til vores to huse og der er mundbind stadig et must, ÆV…

  2. Sødeste lille vandhund, du har med på stranden😊❤️

    Et lille tvist til kanelknækbrøds-snack er at komme neutral friskost (Buko eller Philadelphia) på i stedet for smør. Også godt😉