Små ting

Croissantpause på terrassen.

Tingene begynder så småt, ganske småt, at finde ind i en god trummerum her. Er stadig noget træt i sværen, men ikke helt så overvældet længere.

Det går meget bedre med vuggestuen. Ja godt, vil jeg næsten sige. Men er så bange for at jinxe det. En måned plus i roligt tempo, var vejen frem for Kurt. Og så hjalp alle jeres historier mig helt utroligt. At vide, at det også kan være vejen frem at det tager tid. Tror jeg var blevet så fastlåst på tanken om at “indkøring tager 1-2 uger”. At jeg tænkte, der måtte være noget galt med barnet/mig/stedet, hvis ikke det gik sådan. Forventningsafstemning – med sig selv – og at være parat til at sadle om, gav et helt andet overskud og ro. Så tak for at hjælpe mig i den retning.

I indeværende uge, går vi ind i slutspurt i forhold til vores badeværelsesrenovering. Altså der går stadig omkring 3 uger, før det er helt færdigt, men denne uge er sidste hvor vi selv svinger hammer, mejsel og spartel. Næste uge kommer der badeværelsesmøbel og siden skal der måles op til bordplade m.m. i kalksten og når det er kommet, så skal der fikses med armaturer, men alt det er overladt til specialister og fagfolk. Der er stadig ok mange løse ender, men omvendt har vi aldrig været tættere på. Og vi kan se målstregen. Det føles virkelig godt. At renovere badeværelse blev et noget større projekt end jeg nogensinde havde kunnet forestille mig.

Til gengæld er vi efterhånden klar til at deltage i næste sæson af Nybyggerne. Dog er det nok ikke liiiige det, vi har allermest lyst til pt ;)

Har lært så meget. Omend jeg ikke helt ved, hvornår jeg skal bruge den viden og de færdigheder igen, hehe. Men altså det er sjældent sådan noget er helt spildt. Det gælder vel i og for sig al viden. Tror jeg nok.

Mit mål for denne uge er – udover badeværelsesslutspurt – at få en dukkert i havet. Det er endnu ikke sket og det er altså for galt, når nu vi bor 5 minutter fra den bedste strand, jeg kender. Lidt kærkommen havterapi.

Jeg håber, I får en fremragende, ny uge. Uanset om den skal fyldes med strandtid eller byggestøv ♥

Ps. Der er stort set kun billeder fra ‘indenfor murene’ i denne omgang Små ting, men altså, kommer ikke så meget ud for tiden ;)

Kan I huske hemsen, jeg talte om i det her indlæg? Den gemmer sig deroppe og er et ret så magisk lille sted, med udsigt over skov og havet (med lidt god vilje). Går næsten derop hver aften og ser solen gå ned.

Huslivet er SÅ optur. For store og små. Det må jeg hellere lige huske at nævne, nu hvor jeg også har ventileret alle genstridighederne herinde ♥

Entréen. Klar til det sidste lag spartel på gulvet og til nye fronter på skabe m.m.// Kurt udtryk på det her billede.// Uld på uld.// Badeværelsesstatus. Så tæt på og så langt fra…

Om 3 uger sidder jeg i et badekar lige her. Håber jeg.

Endnu en aftenbakke.

(Visited 2.932 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Elsker, hvordan din kjole og væggene har næsten samme collage-vibe. En slags fashion-kunstnerisk-‘how to thrive in chaos’ med smilet til🥰💐🍒 Ret fint<3

  2. Åh altså, vi er også midt i et stort renoveringsprojekt sammenkoblet med en flytning til ny landsdel. Virkeligt en vild proces at være i. Nyt badeværelse står for døren hos os, og jeg er nysgerrig på om du vil dele hvilket møbel og hvilket badekar I har valgt? Har selv mistet overblikket over den slags pt 🤣🙈