Små ting

Morgenlyset i vores stue. Så gør det (næsten) ikke noget, at stå op, når nogle små typer, synes det er morgen kl. 05.15.

Det her kunne nemt være blevet verdens længste omgang af Små ting for midt i flytteriet, har der været masser af mindeværdige stunder og gode, små ting at sætte pris på. Også selvom det også har været en mundfuld på flere leder og kanter, som jeg øffede lidt over i sidste uge. Men intet er (heldigvis) sort/hvidt og lykkeglimt har der været i snesevis. Dog har jeg ikke delt Små ting i hvad der føles som hundrede år, så i stedet for at samle op fra siden sidst, så har jeg altså nøjedes med de sidste par uger.

Lige nu sidder jeg i øvrigt på første sal, på mit lille kontor med udkig ned over skov og trætoppe og skriver. Og havet hvis ellers man kniber øjnene lidt sammen. Dét er den vildeste hverdagsluksus, jeg endnu har prøvet.

Kurt er i vuggestue en times tid i dag og har lige fået et billede af en glad lille mand, der spiste rosiner (i anledning af afslutningsfest for en af de store, der skal i børnehave) og var i mægtigt humør. I eftermiddag skal vi på stranden, tror jeg.

Og måske også hænge lidt ud med Kurts mormor, der har bagt rabarbermazarin af nogle af alle vores rabarber fra haven (endnu en kæmpe hverdagsluksus). Så dejligt at have min mor så tæt på ♥

Den kommende uge byder på anden etape (ud af fire) af vores badeværelsesrenovering. Bliver dejligt at komme lidt tættere på målet.

Jeg håber, I får en mageløs uge i det fine vejr. Med eller uden byggestøv og vuggestueindkøring ♥

 

Søde, lille puttegris.

Iskaffesæson, en dejlig solkrog, min nye yndlingshåndsæbe og min nye, gamle vitrine. Skal males og have skiftet greb. Når jeg orker.

Med ægte tøj på for en gangs skyld. Har ikke ligefrem excelleret i garderobegenialiteter, men manner, hvor føles det altså rart, at have andet på end malertøj/det man finder i en bunke fra dagen før.

Et godt sæt.

Pølse på Righospitalet til 3 måneders kontrolscanning af maven. Heldigvis ingen tegn på tilbagevendende tumor ♥. Fejringssnurrer fra Juno. Post-malerarbejde-negle. En sommerlig buket til verdens bedste dagplejemor, som vi besøgte forrige uge.

Benene op. Endnu en hverdagsluksus.

(Visited 3.329 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

    1. Har du mon tænkt over hvilken farve du vil male din vitrine? Har noget lignende, og er så meget i tvivl om farvevalg 🤩🙏

  1. Skal Kurt både gå i vuggestue og dagpleje eller hvordan? Krydser fingre for en fortsat god indkøring:)

    1. Nej, han gik i dagpleje på Islands Brygge, hvor vi boede før og nu går han i vuggestue. Tak :) Knus Emily