Børneværelse in the making

At indrette Kurts værelse har indtil videre været det hyggeligste og tilmed mindst komplicerede (ingen tørretider eller endeløse leveringstider à la badeværelset) i vores flytteproces.

Og ikke nok med, at jeg har hygget mig gevaldigt med det, vores lille minimenneske har været så ovenud begejstret over hvert eneste lille tiltag, at det har været en fryd. Han er helt med på, at det er hans rum og leger derinde hver eftermiddag til den store guldmedalje.

Da han kom hjem fra vuggestue i går, havde vi indrettet et nyt hjørne i hans værelse med den sødeste værkstedsbænk med masser af tilbehør og den faldt altså lige i Pølsens smag. Tror, nærmest aldrig jeg har set ham så glad  for eller optaget af noget andet legetøj.

Værktøjspræferencen kan meget vel skyldes, at han jo har været en del med på sidelinjen når vi selv og håndværkere har været i gang i huset. Uanset hvad, var han henrykt over at få sit eget grej ♥

Det lille værksted og puder, tæpper, kurve m.m. er altsammen fra Ilva og I finder en fuld liste med links nedenfor.

Kurt ELSKER sit værksted og han er tilmed helt med på, at have det forklæde og den kasket på, man kan få som tilbehør. Det kunne ellers have gået begge veje, men er åbenbart et hit. Almindelige kasketter og solhatte er en helt anden sag, men jeg har åbenbart ikke forstand på hovedbeklædning til tumlinge…

Jeg overvejer sådan om Kurt også skal have en anden seng end sin tremmeseng. Og har kig på denne her + en sengehest. For nu sover han i sin gamle Juno-seng. Uden tremmer og trukket fra hinanden. Og det fungerer egentlig fint, men han tager af og til hovedspring ud fra fodenden, der stadig er høj (den kan man ikke pille af). Så lige nu ligner soveværelset et puderum for at undgå halsbrækkende styrt. Det problem ville en lav børneseng løse, men synes bare sådan en er ret stor og liiiiidt for nem at komme ind/ud af ;)

Mens jeg tygger på det med sengen, så har jeg bestilt denne lille reol og så glæder jeg mig ellers til at krydre hele herligheden med loppefund henover sommeren. Nå, ja og noget af alt det flyttekasserne gemmer. Vi har stadig så mange, der ikke er pakket ud, haha.

Har I set noget eller har I selv noget, der er genialt på et børneværelse og som jeg skal kigge nærmere på? Kurt havde et telt, som han var vildt glad for, men som desværre er gået i stykker (fordi nogen rutchede på det, ahem, måske den samme nogen, der tager hovedspring fra det højeste punkt på sin seng), så sådan et er jeg i alle tilfælde på jagt efter. Burde måske også kigger efter en lille rutchebane. Og et miniature-stuntman-kostume…

Jeg købte også den sødeste, lille købmandsbutik til Kurt i Ilva. Den passer perfekt i vores køkken (og ved siden af Kurts legekøkken).

(Visited 3.692 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. SÅ fint børneværelse! Har du evt. farvekoderne til væg og loft? Vi overtager hus her til efteråret og det er lige præcis sådan jeg har forestillet mig det ene børneværelse skal males 😍

 2. Børneværelser er så skønne at indrette. Det med børnesenge er så svært. Vi har været igennem utallige løsninger; vugge, tremmeseng, udtræksseng, halvhøjseng med rutsjebane, køjeseng, køjeseng delt i to, juniorseng… altså til 3 børn… behovet ændrer sig hele tiden.
  Kan ikke anbefale en halvhøjseng. Det er svært at udnytte pladsen under på en god måde, var vores erfaring. (Og jeg slog knolden hele tiden!)
  Apropros anbefalinger til børneværelset så er vi glade for vores hule-hænge-gynge. Husker ikke mærket, men den minder om denne: https://legeakademiet.dk/haengekojehule-i-okologisk-bomuld-inkl-ophaeng-33-jcd70xx.html?gclid=Cj0KCQjw8vqGBhC_ARIsADMSd1DgBxeRLINM9pKmsy75yayfY6OT0i7Gr8-QSGA2_neW87qcFj9GFIUaAhRxEALw_wc
  Den fåes også i stor (Google cocoon hængehule) så minder det lidt om et telt, hvis I savner det😉. Win-win.
  Begge dele kan også bruges i haven.

  1. Tusind tak for at dele dine erfaringer Mie <3
   Og tak for tip om hængegyngen, den ser spændende ud. God sommer :)

 3. Hvor er det bare flot indrettet og godt valgt til Kurt :-)

  Han er så sød i forklæde og kasket med sit værktøj :-)

  Jeg synes I har en rigtig god smag og har gjort gode valg.

  Jeg ville, alt efter Kurts værelses størrelse vælge en super seng, formet som en stor lastbil/brandbil eller lign. med seng øverst, plads til legesager, opbevaring, lej nederst.
  De super børne-sengemiljøer kan fås for omkring 5-8.000 kr. og kan googles.

  Rigtig god weekend til jer alle 3 :-)

 4. Vi er ved at renovere børneværelse til vores 2,5-årige, og min mand har længe ønsket sig et stykke væg med klatregreb.
  Tidligere synes jeg det var selvmorderisk, men nu glæder jeg mig til det.🙌

  Vi skiftede i øvrigt tremmesengen til juniorseng (med sengehest) for et par måneder siden, og det havde faktisk en virkelig god effekt på hans søvn. Den så kæmpestor ud – og han lillebitte! – men til gengæld banker han ikke ind i tremmerne hver gang han vender sig.

  Hav en dejlig ferie ☀️

 5. Hej. Sikke skønt det ser ud! Hvilke farver er det i har brugt til jeres vægge på de billeder der er på denne side 😍 Har i brugt den blå på alle væggene i børneværelset? Og hvor er den sandfarvede lokaliseret? – også børneværelset? Sidder på gulvet i min søns værelse og skal finde farver 😂

  Pft – og tak for inspiration ❤️☀️

  1. Hej Jennifer, har skrevet farvekoderne i et andet svar i denne kommentartråd, så der kan du finde dem :) Der er blågrå på alle vægge og så en mørkere blå i loftet. Jeg er ikke helt sikker på hvilken sandfarve du tænker på?
   God vind mked projektet :) Klem Emily