Små ting

Fornemmelsen af at have sminke på for første gang efter ferien. Lige dele mærkværdigt og rart.

Glædelig bagsommer og velkommen tilbage først og fremmest til jer, men også til mig selv.

Min sommerferie fra bloggen blev nemlig en my længere end planlagt, jeg var simpelthen så syg i sidste uge, men NU er jeg retur og glæder mig til sensommer og snart efterår (mine yndlingsårstider, hvis ellers man kan tillade sig at kalde sensommer en årstid) her på domænet.

Vi lægger blødt og mandagsagtigt ud med en god gammeldags omgang små ting med gode sager og øjeblikke, der har fået mundvigene til at pege opad på det seneste.

Jeg håber sådan, at I har haft en pragtfuld sommer, og at der har været spandevis af små og store ting, der har fået jer, til at trække på smilebåndet ♥

Det mest eventyrlige bryllup forrige weekend.

Regnvejrsture på stranden at samle muslingeskaller.

Og have- og terrasseliv i overflod.

Yndlingssommersandwich med tomat, fersken, bøffelmozzarella, avocado, pesto og ruccola.

Søndags-surf i Rågeleje.

Strandture med min lille skattepige.

(Visited 2.838 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hej Emily. Skønt at du er tilbage – det lyder som om du har haft en rigtig rar sommer <3 sikke et fint billede af Penny, synes det er så skønt når du deler hende herinde og på IG. Håber måske også på lidt flere indlæg om hunde og evt. træning. Vi tæller ned til, at vi skal hente vores lille vuf om to uger, så al inspiration er kærkommen. Har allerede været i gang med, at søge dine tidligere indlæg frem :) Kh!