Små ting

Gyldenris og solsikker.

Glædelig mandag ♥

Den forgangne uge har været virkelig rolig og rar for mit vedkommende. Og på den måde i stor kontrast til hvad der foregår ude i verden.

Jeg bliver meget påvirket. Tænker, at I også er flere, der har det lige sådan.

Men i den noget mindre skala, så glædes jeg over, at vi er lige midt i den indian summer, som jeg holder så meget af, at jeg har set nogle af mine allerbedste venner den sidste uges tid og at vi netop i dag, har fået gode svar på endnu en af Kurts kontrolscanninger.

Jeg brød helt sammen i dag inde på Rigshospitalet efter den veloverståede scanning. Tårerne trillede ned ad kinderne. Mest af taknemmelighed, men også fordi vi så småt nærmer os årsdagen for, da vi opdagede at han var syg. Elskede lille pølsebarn. Der går meget sjældent en dag, hvor jeg ikke tænker over, hvor heldige vi var og er.

Jeg håber, at jeres uge bliver god. Uanset om den er fuld af små eller store følelser, glæder eller sorger. Eller en god blanding af det hele ♥

Ps. Drømme, ønsker og intentioner for august.

‘Vores’ skov. Kniber mig i armen over at have det her 1 minut fra hoveddøren.

En virkelig god croque madame med en virkelig god ven.

Vores stue. Stille og roligt bliver den indrettet.

En fin vintagelampe til ‘strandhuset’.

Søndagssolskinspause med podcast, te med mælk og honning og bolle mens Kurt sov lur.

En lille pølse der ligger og hygger med sin giraf og dinosaurus.

(Visited 2.525 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Dejligste nyheder! Og dejligste billeder, især det sidste af Kurt, der slænger sig i regnskoven😍

  2. Hej Emily. Så fine billeder 👌😘☀️🌼🌸 Er det mon en hjemmebagt bolle på et af billederne. Mangler en god opskrift på en god og sund frokost /madpakke bolle. Kh. Tanja