Augustønsker

Mit moodboard til et projekt, jeg arbejder på. Og det var egentlig også mit moodboard for august. Men så kom syndfloden…

Intentioner og ønsker. I august vil jeg…

 • Skrive mere. Både hertil og til ‘mig selv’. Jeg skribler som regel på flere ting, men pennen har haft sommerferie.
 • Kigge på traktorer og mejetærskere med mit lille menneske, der er meget begejstret for at bo på landet (også) i høstsæson.
 • Vride det sidste ud af sommeren, hvis vejret tillader det altså. Grille og spise ude og drikke rosé og bade og spise soft ice, så meget som muligt.
 • På Louisiana at se MOR!-udstillingen inden den er slut (sidste chance 29/8).
 • Finde lamper til vores køkken og spisestue. Svært altså. Elsker indretning, men synes belysning er til den bøvlede side.
 • Se at få pudset vinduer eller kaste håndklædet i ringen og hyre vinduespudser. Ovenpå alt det slibearbejde er det nærmest umuligt at se ud…

Jeg ser især frem til…

 • Serie-aftener med Nikolaj. Altså måske det er sølle, men tænker mange forældre, kan relatere? Den der time eller to i sofaen efter putning føles jo nærmest som at være på ‘romantisk weekend’, som de siger i Landmand søger kærlighed ;)

Månedens outfit…
… alt mit ‘gamle’ tøj, som jeg endelig, endelig har fået pakket ud af flyttekasserne. Så variationer af disse outfits.

Nå, ja skal selvklart også gå i crop top!

Jeg skal spise…
…  svinger mellem at ville vride det sidste ud af alle sommergodterne og samtidig har jeg lyst til at tage hul på efteråret med lækker grød om morgenen og suppe til aftensmad. Og til at bage noget med æbler. Skal også lave noget med blommer og jordskokker, som vi har masser af i haven.

Det skal jeg lytte til…
… ja, hvad skal jeg egentlig lytte til? Musiktips modtages med kyshånd. Er en kende uinspireret på den front. Og hører, som altid, Lana del Rey, der (også) er god på denne årstid.

Det skal jeg se…
… har faktisk set begge (men vi er jo også et godt stykke inde i augusts, ahem), kæmpe anbefaling herfra af Kokken fra Castamar og Skæbnens Bazar. Historiske, romantiske dramaer i et overskueligt antal episoder og på hhv. spansk og fransk (vælg endelig originalsproget ellers er det en funky oplevelse). Begge ligger på Netflix.

Jeg skal læse…
Breve til livet af Anne Sofie Allarp og Ditte Giese. Er godt over halvvejs og er både underholdt og udfordret. Meget tankevækkende og interessant og den stryger mig både mod og med hårene, rusker op i mig, gør mig klogere og forarger mig til tider. Vidunderligt velskrevet i tillæg. Jeg er med andre ord fan.

Månedens drøm…
… lidt indian summer på terrassen. Sidste år i august var det SOMMER i august, har lige kigget min kamerarulle igennem. I år føles det lidt mere som oktober… Eller oplever man bare al den regn mere intensivt, når man bor i hus?

… at nogen ruller hele Taleban stramt ind i et tæppe og sender dem til en øde ø, hvor de ikke kan eller genere nogen.

Ønsker mig det sidste væsentligt mere end det første.

Jeg er taknemmelig over…
… at bo i sådan et trygt, lille og på mange måder rart land som Danmark.

… at mit lille pølsebarn for alvor virker til at trives her tre måneder efter flytning. Det tog hårdere på ham, især indkøringen i vuggestue, end jeg havde regnet med, men tid og ro har gjort sin ting og vi er for alvor ved at være landet i en hverdag, der er rar og kører for både store og små. Altså forstå mig ret, han har ikke været ked af det i tre måneder. Men han har været lidt ved siden af sig selv og mere tryghedssøgende. Det kan selvfølgelig skyldes mange ting… Men han er sprudlende glad for tiden og dét er SÅ dejligt ♥

Jeg gider ikke...

… hvepse, hår under hagen (altså de stride af dem) og skinkesalat. Altså hvem kan lide det? Går ikke af vejen for næsten alle andre typer af ‘salat’ (i øvrigt kun danskere, der kan finde på at kalde kød/fisk i mayo for salat), men den med skinken forstår jeg altså ikke. Havde engang en kæreste, der betroede mig, at hvis han fik rejsning i en upassende situation, så tænkte han bare på skinkesalat og så lagde den sig ellers. Måske det faktisk er derfor, jeg har det tvivlsomt med det. Beklager, hvis jeg også har ødelagt det for jer nu…

(Visited 2.563 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Nøj, jeg har savnet dine skriverier mens du har holdt sommerferie. Hvor er det dejligt, at du er tilbage (for mig altså, ha ha). Jeg synes du skal høre Tinariwen, hvis du ikke kender dem. Afrikansk blues, lyder mystisk, sygt godt. Især albummet Elwan. Eller Valerie June. Eller gode gamle Jada.

 2. Jeg drømmer også om suppe i disse tider, og har lokket min kæreste til at lave hans hjemmelavede hønsekødssuppe i næste uge. Så er der ikke et øje tørt! Selvom det er lidt tidligt. Og koldskål, grillet mad og iskaffe er ej heller ude af vagten her.

  Andre ting lader sig naturligere vente. Vores æbletræer bugner heldigvis allerede, så satser på at der skal startes solid æblegrød produktion til september/oktober, når de er modne💖 Det bliver så skønt.

 3. Altid så hyggeligt med dine lister <3
  Vil give en anbefaling til at lytte til Lorde – hendes nye singler er brandgode!