Oktoberønsker


Intentioner og ønsker. I oktober vil jeg…

 • Drikke varm kakao med flødeskum og te med mælk og honning.
 • Se den nye James Bond.
 • En lang tur i skoven at samle kastanjer og appetit (til efterfølgende boller og varm kakao forstås).
 • Fabrikere kastanjedyr. Bedst hvis børn eller barnlige sjæle deltager. Og satser på at Kurt vil være med.
 • Indrette soveværelset færdigt. Og vise jer resultatet.
 • Bage en lækker tærte eller kage. Tarte tatin med æbler. Eller gulerodskage.
 • I teateret med Kurt i efterårsferien.
 • Have masser af græskar på trappen og i haven. Og pynte op til Halloween i det hele taget. Har nogle ret så creepy, skrigende skeletter og sådan, som jeg ikke føler mig for fin til at hænge ud på døren.
 • Huske at købe slik, knas og godter til Halloween. Håber, der kommer masser af børn forbi. Der kom horder, da vi boede på Islands Brygge, men ved ikke om man også gør det i provinsen? Ellers må jeg spise slikket selv.
 • Begynde at træne igen. Sådan rigtigt. Har ikke lavet noget særligt i lidt for lang tid pga. kvalmen. Og det trives jeg egentlig ret dårligt med. Især min lænd.
 • Begynde at strikke igen. Det har jeg heller ikke kunnet pga. kvalme. Blev helt søsyg.

Jeg ser især frem til…

 • Alt ved oktober. Yndlingsmåned. Efterårsferie. Efterårshygge. Efterårsmad. Efterårsture.

Månedens outfit…
de her leggings som jeg har boet i den seneste uge. Tilsat klassisk Nørgaard-bluse med ekstra længde, så der er plads til maven. Og denne her blazer over for lige at samle det hele lidt. Eller denne her sweater, hvis det skal være mere afslappet.

Jeg skal spise…
græskarsuppe og lune kastanjer med smør og salt.

Det skal jeg lytte til…
… alt som Dan Schlosser læser op. Elsker hans stemme. For tiden lytter jeg til Faber & Pedersens krimier.

Det skal jeg se…
Den store bagedyst, Nybyggerne og Vild med dans. Mit tv-liv peaker lige nu. Og så skal vi også se Mare of Easttown færdig. SÅ god!

Jeg skal læse…
… Sally Rooneys nyeste, Skønne verden hvor er du.

Månedens drøm…
… at sove længe. Eller ikke nødvendigvis sove, men bare blive i sengen en time eller to med avis og morgenmad (gerne ristet brød med smør og appelsinmarmelade, hvis nogen tager noter).

Jeg er taknemmelig over…
… det lillebitte liv i min mave. Og at det lille liv udenfort trives og har det godt, det er et år siden han var syg og blev opereret og der går ikke en dag, hvor jeg ikke er taknemmelig over, at han er her.

Jeg gider ikke...
… have kvalme mere. Troede lige det var slut, men nu er den vendt tilbage…

… at have hæk på alle 4 sider af haven. En lille detalje vi overså, da vi købte huset ;)

 

(Visited 2.865 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Jeg kan på det allervarmeste anbefale Vredens Druer oplæst af Dan Schlosser på Mofibo – stort litterær oplevelse!

 2. Kastanjemanden på Netflix er også såååå uhyggelig (men bogen var bedst) 🤎 føler aldrig kastanjedyr bliver det samme igen!

  1. Ah, måske jeg lige skal nå at lave de kastanjedyr først. Og så se serien bagefter ;) Klem

 3. Nogen gode tips til lækker varm kakao m. flødeskum (og evt. andet godt) i Nordsjælland? Jeg kunne godt mistænke dig for at ligge inde med lidt god, lokal viden ;-) Mange kærlige hilsner fra en relativt ny københavner-tilflytter

  1. Jeg er især forfalden til Lagkagehusets og Peter Beiers, begge er med rigtig chokolade. Men skal ud at køre lidt for at få dem ;)