Novemberønsker

Intentioner og ønsker. I november vil jeg…

 • Få en (gravid)massage. Har ikke fået en massage siden sidst, jeg var gravid, og har (næsten) ikke tænkt på andet siden. Aaaaahhhh…
 • Gå en tur på en halv times tid hver dag. Jeg kan ikke løbe længere og vi bor så tæt på både vuggestue og indkøb, at jeg bevæger mig virkelig lidt alle de dage, jeg arbejder hjemmefra (og det er de fleste), med mindre jeg selv gør noget aktivt for det.
 • Begynde at strikke igen. Det savner jeg sådan. Men blev helt søsyg af det i starten af graviditeten.
 • På ‘dates’ med mine veninder ‘hjemme’ i København.
 • Nyde skoven vi bor opad og som er så utroligt smuk netop nu. Farvemagi.
 • Pakke de sidste flyttekasser ud. Hvis du tænker: “Har hun ikke skrevet det de sidste 4 måneder”, så har du formentlig ret. Men det er ikke sket. Og NU skal det altså være. Sorry Vika Flyt (som i øvrigt kan anbefales på det varmeste), at jeg sidder på jeres kasser, tak for tålmodigheden og jeg LOVER at pakke dem ud nu.
 • Spise linsechips. Min nye livret.
 • Begynde at købe julegaver. Og pakke dem løbende ind. Hyggeligste ever jo, men ikke når det bliver gjort i hastværk efter d. 20. december.
 • Så småt planlægge køkkenrenovering.

Jeg ser især frem til…

 • At skulle i Zoo med Kurt. Han er besat af dyr og tror, han bliver noget nær euforisk.

Månedens (drømme)outfit…
denne her fleece, som jeg vil bruge til sådan ca. alt. Men ved ikke helt om jeg orker told m.m. Og så SKAL jeg have købt nogle preggo-strømpebukser. Har praktiseret kjoler og bare ben indtil nu, men folk begynder at kigge underligt OG jeg begynder også så småt at fryse lidt, så må hellere se at få det gjort. Tip mig endelig hvis I kender nogle der er gode og holder, men som ikke koster 400 kr. pr. par.

Jeg skal spise…
… græskarsuppe, kanelsneglegulerodskage, salat med bagte græskar (billedet øverst i dette indlæg) og så skal jeg også se at få en god variation af mad ind. Har levet uendeligt ensidigt de sidste mange måneder og flere (forskellige) grøntsager og variation i det hele taget, ville nok være ok sundt.

Det skal jeg lytte til…
Efterfødselssamtalerne hos To The Moon Honey. Er noget nær besat af at lytte til andres fødselsberetninger.

Det skal jeg se…
SuccessionBedste serie. Tredje sæson er lige startet og der er nyt afsnit hver mandag på HBO.

Jeg skal læse…
Ting jeg har lært, da det var for sent af Petra Nagel.

Månedens drøm…
… at føle mig frisk og frejdig.

Jeg er taknemmelig over…

… at det nu er et år siden Kurt var syg og blev opereret og at han stadig er frisk og har det godt ♥

Jeg gider ikke...

… grydeklippe mit barn, men er omvendt også for sparsommelig til at sende ham til frisør for at få studset sine 10 babyhår. Men tiltrængt. Hvad end det bliver gryde eller frisør.

(Visited 3.598 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Kan også virkelig anbefale podcasten Fødselskanalen. To jordemødre der taler om alt vedrørende fødsler. Var mega optaget af det hele under graviditeten og det kom mig i den grad til gode på fødestuen, hvor jeg forstod hvad der foregik. En rigtig rar følelse, der gav ekstra tryghed. Og så er værterne bare to seje, unge jordemødre!

 2. Jeg vil bare sige, at jeg netop har brugt Vika Flyt på baggrund af jeres anbefaling, og de var simpelthen så gode!
  Så tak for den anbefaling – jeg kan kun give jer ret :)

  1. Ej, det er jeg så glad for at høre. Vi har jo ‘kun’ brugt dem en gang, men det var også så god en oplevelse, at jeg gerne ville anbefale, men kun dejligt at andre så har samme oplevelse. Ville hade, hvis nogen fik en dårlig flytning på min anbefaling. Klem E

 3. Jeg kan anbefale Boobs graviditetsstrømpebukser. De sidder godt og holder faktisk hele graviditet, i modsætning til fx Swedish Stockings, hvor min erfaring er, at de bliver for små over maven på et tidspunkt og derfor begynder at falde ned.

  I øvrigt vildt, at du kan holde varmen i bare ben. Jeg har haft preggo-leggings og tynde uldstrømper på i flere måneder nu.

  1. Har det SÅ, så varmt. Og tak for tip med Boob! Elsker deres ting, men vidste faktisk ikke at de havde strømpebukser, dem vil jeg fluks bestille hjem <3 Knus

  1. Har dem fra Momkind (også dansk) og de er virkelig også gode :) Men tjekker Milker også, kunne måske godt bruge et par til. Men det jeg efterspørger er strømpebukser, det mangler jeg helt vildt. Klem

 4. H&Ms graviditetsstrømpebukser er super! Til gengæld kan jeg IKKE anbefale Kunert – de er utroligt lækre om maven, men sååå fine i stoffet, at det er lykkedes mig at ødelægge to par allerede første gang, jeg havde dem på…

 5. Gravid strømpebukser fra Boob (size up hvis du er den mindste smule i tvivl). Jeg bor nærmest i dem og er i 25. uge. De koster 200-250-ish men jeg har flere gange set dem på 20-30% hos Boozt, Zalando mv. og det er altså lige før jeg vil gå så langt som at sige, at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal undvære dem når jeg ikke længere er gravid … Og – perfekte til vinter gravide (70 denier).