Efterårsferietid

Lige om lidt klapper jeg computeren i og går på både weekend og efterårsferie. Kurt holder fri med mig næste uge, mens Nikolaj er på arbejde og ski i Østrig. Vi kommer givetvis til at savne ham, men det er også lidt hyggeligt at være ‘alene hjemme’ synes jeg. Eller alene og alene. Vi har masser af aftaler med både bedsteforældre (farmor kommer endda og bor her i noget af ferien, så dejligt) og venner. Har planer om efterårshygge til den helt store guldmedalje. Altså selvfølgelig på et niveau, hvor det lader sig gøre med en på 2 år. Men har i alle tilfælde følgende på listen og med få undtagelser (teaterbilletterne er købt), kan det tilrettes efter dagsform og humør:

 • Bage kanelsnegle. Det er både min og Kurts favorit og tænker, jeg skal have ham med til noget af tilberedningen. Orker sjældent barn/madlavning-kombi i hverdagene, men når man har tid, er det ret hyggeligt.
 • På tur til ‘Rusland’ ved Tegners museum at hilse på får og besøge den nærliggende græskarmark, hvor der også er pluk-selv-blomster (lidt endnu).
 • Læse! Jeg skal bruge (næsten) hver og en af Kurts lure på at læse. Og hvis jeg ender med at gå tur imens eller pakke de sidste flyttekasser ud, så skal jeg ‘læse med ørerne’. Jeg er i gang med Julia Lahmes Hvor lagde jeg babyen (den er gammel, men stadig et skægt og sandfærdigt billede af at blive mor) og Yoko Ogawas De tabte minders ø på papir. På lydbogsfronten er jeg i gang med Faber & Pedersen-krimierne, er nået til Kvæler, tredje i serien, og synes virkelig de er gode og fungerer især glimrende på lydbog.
 • Pakke de sidste flyttekasser ud. Har stort set ikke kvalme længere, så nu er der altså ingen undskyldning. Glæder mig også sådan til at komme helt og ordentligt på plads.
 • På biblioteket med Kurt. Det har vist sig at være alletiders lille udflugt for Pølsen. Så kan vi i fællesskab finde et par bøger, hans synes ser spændende ud og låne dem med hjem.
 • I legeland (eller måske det bare bliver en legeaftale) med Kurts gode veninde Ellie. De har ‘kendt’ hinanden stort set siden de blev født og det er så hyggeligt, at se dem vokse op.
 • Se Landet for længe siden sammen. Mit barn er bidt af en gal dino og kan koncentrere sig overraskende længe, hvis blot der er fortidsøgler på skærmen.
 • Gå masser af ture i skoven og samle flotte blade og kastanjer.
 • Læse denne her artikel, som jeg har bogmærket for 100 år siden. Den handler om, at man ikke kan nå alt (det man gerne vil) og at det måske er en god ting.
 • Lave aftenbakke til mig selv (og farmor) om aftenen. Og se Sex Education og Nybyggerne.
 • Have Kurt med i teateret. Hans første tur. Det er børneteater for de helt små og varer blot en halv time, men er lidt spændt på om han kan sidde stille så længe alligevel.

Holder I efterårsferie? Hvis ja, hvad skal I lave? Eller ikke lave? ♥

(Visited 2.431 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer