Fem fredagsanbefalinger

Denne uge er ræset forbi og har været så herligt et hurlumhej af virkelig mange og gode ting og også ok meget dårlig planlægning (fra min side). Men altså. Af og til skal man gøre noget unyttigt og ikke mindst lave fejl, så man kan lære af dem. Ikke?

Uanset hvad så har jeg haft en hel uge (!!!) uden kvalme og utilpashed og det har gjort at jeg har været en kende euforisk, drønoptimistisk og måske en kende overmodig på egne (og andres) formåen. Men alle klarede den med skindet på næsen og NU er det (næsten) weekend og den glæder jeg mig også til. Skal på familietur med både Pølsen og pølsefaderen til København og ses med gode mennesker, som jeg savner ♥

Håber, I også får en glimrende weekend (evt. uden overmod og anden galimatias)!

Her er 5 anbefalinger fra mig til jer, som I måske/måske ikke kan bruge ;)

 • Psychedelic Mirror af Caia Leifsdotter. Så smukt og dekorativt og kan gode lide det flabede i et spejl, man ikke for alvor kan spejle sig i.
 • Featherlight Brow Enhancer. Elsker (! intet mindre) denne her brynpen og har brugt den i 3 år efterhånden. Den får mine stakkels “90’erne made me do it” øjenbryn til at se fyldigere og samtidig naturlige ud.
 • De her preggo-jeans med straight leg reklamelink (ikke noget med gamache-agtige-snyde-jeans), ligner og føles som rigtige jeans. Fra H&M
 • Lagkagehusets varme choko. Lagkagen laver det meste sådan helt ok (men heller ikke mere end det, ret skal være ret) men deres varme kakao/chokolade er langt over middel. De kommer ægte chokolade i og den smager SÅ godt. Har testet og testet (og vi boede dør om dør med Lagkagehuset på Islands Brygge før, det savner jeg lidt) og med mindre man skal noget mere nichet `a la La Glace eller Peter Beier, så er Lagkagen altså go to for varm kakao (med flødeskum selvfølgelig, altid med fløde).
 • Ting, jeg har lært, da det var for sent af Petra Nagel. Sjov, ærlig, pinlig, herlig, god! Især must read for alle unge kvinder.

Ps. Jeg er virkelig hooked på ‘Sheet Pan Dinner’-trenden (lidt ligesom one-pot-pasta, men her er det altså et helt måltid, der bliver tilberedt i ovnen på én bageplade) og vil gerne eksperimentere med den. Kender I til gode Sheet Pan Dinner-opskrifter? Synes det er så dødsmart altså. Jeg skal i alle tilfælde prøve denne her Sheet Pan Chow Mein snart!

 

 

 

(Visited 2.350 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Sikke nogle gode anbefalinger.
  Gravide jeansene er desværre et halvt års tid for sent, selvom jeg her efter 2. Graviditet stadig ikke er tilbage i mine gamle jeans.

  Men kakao er testet og jeg er enig. Brow lineren drømmer jeg om og så skal jeg da hjem og Google alt om Sheet dinnee. Er ikke stødt på det før.

  Tak for dette indlæg!

 2. Julia Tuvesson har skrevet en hel bog om “Plåtmat” og Camilla Skov excellerer i “Loaded Fries” i seneste kogebog – genialt koncept :-)

 3. Jeg lavede på et tidspunkt en lækker ovn-ret med ris og kylling i fad fra Emma Martiny, og hun har flere dejlige opskrifter.
  Og så vil jeg helt klart kigge nærmere på den bog fra Petra Nagel! Den kunne jeg godt tænke mig at læse.
  Og så lige en anbefaling tilbage og ud i æteren; de tynge larme uldtrøjer fra Arket og COS, som fungerer så glimrende som inderste lag og under arbejdsskjorter, når nu det er ved at blive koldt.

 4. Hyggeligt indlæg. Meny i Espergærde centeret har en Lagkagehuset, ligesom der er mange andre fine butikker i centeret – og ikke mindst er der en skøn strand og fint havneområde i byen. Blot et tip hvis du savner den varme kakao alt for meget :-)

  1. Dét er et godt tip! Troede faktisk jeg skulle helt til Hørsholm, men et smut til Espergærde er noget nemmere :) God weekend!

 5. Hej Emily,
  Prøv at tage et kig på Rukmani Ivers’ ‘the roasting tin’ serie. Kender kun ‘the green roasting tin’ men det er vist lige netop det du leder efter og mere:)

 6. Hej Emily,
  jeg blev meget inspireret af din anbefaling af Featherlight brow liner fra Estee Lauder, da jeg tænker at din trofasthed til produktet siger en del:). Men så gik jeg ind og læste anmeldelserne af produktet på forskellige hjemmesider. Der er mange der giver det dårlige anmeldelse. det meste går på, at de ikke kan få farven ud på penslen eller at penslen meget hurtigt løber tør for farve. Et det noget du kan genkende?

  Bh Sidsel

  1. Nej, det kan jeg ikke rigtigt genkende. Jeg synes den holder længe, 3-6 måneder alt afhængig af om jeg bruger den dagligt. Jeg lader den som regel stå med tippen nedad (stiller den bare i et tandkrus eller lignende, mens jeg ordner resten af min makeup) og så synes jeg der er så fint med farve. Kan dog godt følge det med at det ikke føles som om der kommer så meget ud, men kigger jeg eksempelvis på et billede hvor jeg ikke har ordnet bryn og så på et hvor jeg har (og har brugt den), så kan jeg se, at den giver rigeligt med farve ;) Faktisk godt det ikke er mere. Den giver sådan et pænt og naturligt udtryk synes jeg. Hvis du tager mit seneste ‘små ting’ indlæg, så har jeg brugt den på det første billede i indlægget og ikke på det billede med den hvide bluse og ‘god hårdag’. Kram E