Et par ting jeg virkelig godt gad lige nu…

… sætte mit hår op til hverdag, bare af og til. 5 hverdagsfrisurer her …

Nuvel, måske det skyldes at jeg har levet af krydderboller siden juni pga. graviditetskvalmen eller måske det skyldes at vi har været on/off syge på skift den sidste måned, men der er så meget jeg er sulten på for tiden. Stort som småt, oplevelser, spændende mad, egenpleje og masser af andet. Og jeg skulle ikke længere end egne arkiver for at finde noget af alt det, jeg virkelig godt gad have en bid af (i overført betydning eller bogstaveligt talt) lige nu. Måske det også kan inspirere jer.

God, grå onsdag søde mennesker ♥

… drikke denne her matcha-latte fuld af gode sager…

… have det her outfit på…

… en lillebitte tur til Paris. Med min lillebitte guide til Paris i lommen…

forberede mig på at skulle have en lille baby (igen), nok også i mere traditionel forstand, men til en start bare ved at læse mit eget 1 måned som mor

… de resterende X måneder som mor er her, for de nysgerrige…

…. få en lækker (gravid)behandling. Kan passende plukke en fra min guide til gode gravidbehandlinger

… lave denne her dhal. Og ja, min opskrift er lidt et gastronomikulturelt sammenstød, men den smager altså godt…

(Visited 2.558 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer