Slow Content

Altså wow for en velkomst. Både her og i beskedindbakken på instagram. Tak for den og for den betænksomme omsorg ikke mindst.

Hvis I gerne ville give mig blod på blogtanden igen, så lykkedes det.

Og stof til eftertanke. Fordi så mange ønskede sig ‘Slow Content’. Enten i stedet for eller også som supplement til instagram, der efterhånden kan føles mere og mere hæsblæsende. Det oplever jeg også. Både som kreatør og følger.

Jeg skal lige regne ud, hvordan det løser sig i praksis, men jeg vil gerne give den både et skud og en skalle herinde igen.

Når både jeg og I har savnet mediet, så ville det jo være helt skørt, bare at lukke ned. Hvilket jeg ellers, ret skal være ret, havde overvejet. Sådan en gammel, tung blog er dyr at have liggende i serverplads m.m. Især hvis den ikke bliver brugt ;)

Men bruges skal den igen. Basta.

Og nu siger jeg det højt, for så forpligter det:

To gange om ugen kommer der atter nye indlæg.
Så kan jeg altså skrue op eller ned efter lyst og interesse, men tænker, det er et godt sted at starte.

Tak for jer og for hep og pep ♥︎

Ønsker jer en fortryllende uge, fuld af netop det.

Vi skrives ved snarest,

Kram

(Visited 604 times, 70 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Årh, jeg er og SÅ glad for, at du er tilbage på bloggen igen. Får det helt skidt ved tanken om, at du skulle lukke den ned; jeg bruger stadig ofte de gamle indlæg – især graviditets- og babyindhold, outfits/modeindhold, indlæg om PCOS samt opskrifterne. Du er en evig kilde til inspiration for mig og har været det siden 2009 :)

  2. Velkommen tilbage. Hvis det står til mig, lukker du aldrig bloggen. Virkelig. Jeg har fulgt dig i så mange år og du er en kæmpe inspiration! 🩷🎉

  3. Du kender mig ikke, men jeg plejer at lave dine “simple yet perfect brownies”.
    Jeg plejer at finde opskriften via Pinterest. Men jeg kan ikke finde den mere🥲 på din nye hjemmeside. Jeg kan finde billedet, men ikke mere.
    Gider du hjælpe mig?