Berlin III

Ok, nu er det snart en uge siden jeg kom hjem fra Berlin, så skal nok lade være med at koge mere suppe på det efterhånden gamle ben. Men her kommer lige det sidste batch Berlin-billeder.

F√łles lidt sindsygt at jeg allerede skal rejse om sm√• tre uger igen – denne gang til Lanzarote. Har aldrig v√¶ret der, hvad med jer? Er det fedt?
Har været på Gran Canaria en gang for ti år siden og det var temmeligt skrækkeligt, men måske Lanzarote er federe? Glæder mig i al tilfælde og får det bedste ud af det uanset hvad ;)

Last batch of Berlin photos. Can’t believe I’m of yet again in less than three weeks, this time to Lanzarote… I truly feel very blessed and privileged.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

16 tanker om "Berlin III"

 1. Har desværre ikke erfaring med Lanzarote, men sjovt du skriver det med Gran Canaria Рdet er også godt og vel 10 år siden jeg var der, og jeg var bestemt heller ikke imponeret!!!

 2. Bliver helt glad af de billeder :) Super fine! Man skal tage Lanzarote for hvad det er. Sol, afslapning og gode b√łger. S√• husk dem! Lej evt. en bil og k√łr op i Timanfaya National Park og se p√• mini-geysere og vulkankratre. Deroppefra er udsigten meget fin og landskabet interessant (men det er koldt!)

 3. Lanzarote er en dejlig √ł, jeg er der hver sommer i min lejlighed. Vejret er lunt, lidt bl√¶st, vulkaner, lavasten og s√łde lokale folk, der gerne vil snakke. Stille og roligt. Skal du bo p√• nord- eller sydsiden? Om ikke andet s√• k√łr en tur op nord p√• og nyd det barske lavasten-milj√ł og havet. Smukt.Vil ogs√• lige anbefale dig at bes√łge √łens st√łrste stolthed, kunstneren Cesar Manrique's hus. Jeg er helt misundelig, he he :) Kh Katrine

 4. Ihh nu bliver jeg nysgerrig, ville selv gerne til Gran Canaria, s√• ville gerne h√łre hvorfor det er forf√¶rdeligt? Det st√•r der nemlig ikke p√• rejsebureauernes hjemmeside nemlig;) H√•ber du f√•r en l√¶kker tur med k√¶resten:) Ham m√• vi snart ogs√• h√łre om;)Hilsen Camilla

 5. Stressstories – tak for ros af billeder og Lanzarote-tips;)Gunilla – hmm… Det er da nok ikke udelukket. Hvis han er ok med det selvf√łlgelig og hvis der er en lejlighed til det. Mon ikke han kommer til at v√¶re med p√• et lille feriebillede fra La Santa… :DKatrine – tusind tak for tips! Jeg skal bo p√• La Santa, ved egentlig ikke om det er nord el syd. Hvad er bedst?Camilla – det var bare virkelig et charter-helvede, som jeg husker det. Boede vist ogs√• i den mest skr√¶kkelige by og der var l√¶dertaske udseende pensionister med lidt for meget guld over det hele (ogs√• en masse i t√¶nderne) alle vegne. Puerto 'etellerandet' p√• Gran Canaria skulle dog v√¶re l√¶kkert. Er det til sommerferie du overvejer det? Hvad med Mallorca el Ibiza? Det er virkelig nogle fantastiske √łer, der er kommet bedre uden om grisefest-arven ;)

 6. Hej igen. La Santa er p√• midt-nordsiden. Sydsiden er fyldt med turister, men i nord er der mere roligt. Det er faktisk pr√¶cis p√• La Santa, jeg har min lejlighed :) Du kan godt gl√¶de dig til en dejlig aktiv ferie. Jeg elsker det og er afh√¶ngig af mine √•rlige uger. I kan leje en bil p√• komplekset og k√łre nogle smukke ture rundt p√• √łen. Det tager kun ¬Ĺtime fra nord til syd, s√• lille er √łen. Men ellers s√• bare tag cyklen og cykl til Tinajo, gedebyen eller La Santa by og se p√• fiskere. Det er roligt og hyggeligt, og i kontrast til kompleksets ivrige program. Forresten kan jeg anbefale et lille hyggeligt pizzaria i Tinajo (tag en taxa om aftenen), der hedder Mezza Luna. √Öhh jeg l√¶nges mere og mere… ha ha :) Kh Katrine

 7. Det er godt nok nogle fine billeder du har taget.. Har aldrig v√¶ret i Berlin og vil rigtig gerne. Disse billeder g√łr ikke dette √łnske mindre, det helt sikkert!Er ogs√• vild med din stil p√• billedet- afslappet og cool. Og.. dit pandeh√•r er fantastisk. Ok, nu er jeg f√¶rdig, hehe :)Mvh. lineandree.blogspot.com

 8. Katrine – ih tusind tak. Er virkelig helt fantastisk at have s√•dan nogle s√łde l√¶sere, der gladeligt deler ud af rejsetips. Bedre end nogen guidebog er I :)lineandree – mange tak skal du ha', h√•ber snart at du kommer til berlin, det er virkelig en dejlig by. Hvis du mener billedet i dette indl√¶g, er det ikke mig, men en af de veninder jeg var afsted med – skal nok sige det videre til hende;)

 9. Puerto Rico;) jeg er nemlig blevet inviteret til gran canaria af kæresten til 6 års dag.. Ibiza lyder faktisk også meget lækkert, tror jeg vil overtale ham til det i stedet;) tak for rådet og hav en super lækker ferie lige om lidt er det jo;)Camilla

 10. Jeg faldt lige over din blog! Og hvor har du bare en fed stil!! :DJeg f√łlger dig helt klart fremover.Du ser ud til at kende berlin ret godt? Har du boet der f√łr eller bare v√¶ret der meget?

 11. Marie BM – undskyld at jeg overs√• din kommentar og derfor f√łrst svarer nu… Tusind tak for de p√¶ne ord, du kan tro det g√łr mig glad ;)N√¶, ikke som s√•dan mht. at kende Berlin, har v√¶ret der to gange f√łr, men den f√łrste er l√¶√¶√¶nge siden. Men boede hos/rejste med nogle rigtige Berliner-eksperter ;)