Ting der gør mig glad lige nu

Efterår er nok min yndlingsårstid og i år er ingen undtagelse. Synes at det har været fantastisk indtil videre. Blandingen af indian summer og køligere dage er lige noget for mig, så er der både mulighed for at lufte sommerkjolerne for sidste gang og finde striktrøjer og halstørklæder frem.

Lige nu holder jeg kaffepause fra læsningen

min næsten bedste ven lillebitte bistrokande fra Bodum, mummikop fra Arabia Finland og prins Charles egne øko-cookies Duchy Originals med citron mmm…
Noget andet der gør mig glad lige nu er nogle helt fantastiske hortensiaer jeg købte i går
de kommer ikke helt til deres ret på billedet, men de er SÅ flotte
Er ret vild med afskårne blomster, men er sjældent at jeg køber andet end roser og nelliker, så det er rart med lidt forandring. Sæsonen for hortensiaer er på sit sidste så skynd jer at få fat i dem. De findes også i andre farver.
Læste engang om en undersøgelse hvor man havde sat blomsterbuketter på eksamensborde. Dem der havde blomster på bordene klarede sig gennemsnitligt bedre end dem der ikke havde, så man skal ikke kimse ad blomsters terapeutiske effekt :o)
(Visited 546 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar