Den bedst tænkelige start på ugen

Så er jeg vel tilbage fra Nordjylland. Startede dagen med en omgang priktest hos De Praktiserende Lægers Laboratorium i Pilestræde. Slog ikke ud på nogen af de 12 allergener jeg blev prikket med. Heller ikke hund :) Blev så glad at jeg begyndte at græde – ved ikke hvad der er med mig for tiden, er simpelthen så grådlabil.
Selvfølgelig er det irriterende, at jeg stadig ikke ved hvad de allergiske anfald skyldes og der venter nok en besværlig udredning forude, men det var ikke hund og det er det allervigtigste.
Fejrede det med en stor dobbeltshot-latte fra Joe & the Juice, som jeg tog med på arbejde. Nu sidder jeg og opdaterer og opretter begivenheder på aok.dk. Suk, hvor er der bare mange ting og sager at lave i min fantastiske by, svært at prioritere. Vil jo gerne det hele: Til alle udstillingerne, koncerterne og teaterforestillingerne. Se alle filmene og hænge ud på alle caféerne. OG shoppe i alle butikkerne :)

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Dejligt at du ikke var allergisk overfor hund- det forstår jeg da godt, at du blev rigtig glad for! Hvis det er noget, som du orker, kunne det være ret fedt, hvis du lavede en anbefaling af ting på AOK/ting lige nu i Kbh. Men det kan selvfølgelig godt forstås, hvis du får behovet opfyldt på jobbet :)

  2. Mette – det skal jeg lige tænke over. Idéen er super og jeg ville synes det var sjovt, men har lidt mange jern i ilden for tiden, så må lige se på det ;)

  3. Jeg forstår dig godt – kan jo se, at du har gang i mange spændende ting :) Men vil bare sige, at jeg bliver super inspireret af alle dine gode forslag til udstillinger, events osv. Så tak for det :)