Sugar and spice and everything nice

Modtog en pakke Pukka the og en plade Tohi chokolade fra Fairtrade Mærket i sidste uge og da jeg alligevel ofte køber Pukka the og da chokoladen tog mig med storm, skal det ikke genere mig det mindste at ‘reklamere’ lidt for det her på bloggen. Men for at få det helt på det rene, er det altså noget jeg har modtaget som en gave :)
Og den gave kom lige på det rigtige tidspunkt, da jeg havde allermest brug for god the og chokolade, så tak til Fairtrade.
Theen er en grøn fætter med mynte og ikke så crazy som nogle af de andre Pukka’er (mine favoritter er Detox og Pleasure), men et ret safe bet. Kunne godt finde på at sparke lidt mere liv i den med noget frisk mynte også, sådan maroccan style (og så OD’e med en virkelig frisk smag i munden, hehe). Chokoladen var helt genial! Intet mindre. Tror måske, at den var lavet til mig: Mørk chokolade, tjek. Ingefær, tjek. Citron, tjek. Og øko og fairtrade forstås. Og vil gerne have mere nu. Nogen der ved hvor man kan købe det?
(Visited 182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Nej nej nej, det er simpelthen ÅNDT Emily at vise sådan en perfekt sammensat chokolade på en lørdag, hvor det jo er slikdag! Jeg bliver også nødt til at finde den et sted (det bliver sikkert på nettet), så har jeg den måske til næste lørdag :-)P.S. De overskæg gav mig store associationer til min gamle tysklærer fra folkeskolen, åh gud :DRigtig god weekend :-)

  2. Hej Emily :) Du kan tjekke franske.dk for mere info – det er nemlig Franske Specialiteter, som sælger det :)

  3. Haha, en sand hottie var han – som taget ud af krigstiden i Deutschland ;) Det forøger btw. ikke indlæringsevnen med sådan en mandsperson som lærer!Uh, jeg må kigge nærmere på det link, Mette har skrevet.. Kunne ikke selv finde frem til noget nemlig.

  4. Uhhh den chokolade lyder for lækker, den må vist prøves! Pukka detox er også min favorit;0)Nu vi snakker the må jeg anbefale en blanding der hedder Cool Mint, den er det perfekte match til en aften på sofaen med en god bog;0) Man kan få den i løsvægt både hos Perchs og hos den thebutik der ligger på et hjørne lige ved Nørreport st..