Mandagsmiddag

Salat med kylling (marineret i soja, honning og limejuice + skal), bøffelmozarella, cherrytomater, rugbrødscroutoner (bagt i ovnen m. olivenolie, hvidløg og salt) og pesto (basilikum, pinjekerner, olivenolie og parmesan)

Gammel klassiker i ny forklædning. Marengsfuglereder med flødeskum, hakket hvid chokolade, passionsfrugt, lakridspulver, hindbær og revet limeskal. Blev inspireret af Summerbirds hvide flødebolledrøm, der også blander lakrids, passion, hindbær og hvid choko.
Efter al for lang tid med kedelige rugbrødsmadder, hurtige salater og take-out, havde jeg virkelig lyst til at bikse lidt mad sammen, men uden at det blev alt for besværligt. Og så havde jeg heldigvis også en taknemmelig gæst ?


Hvis der er behov/lyst for uddybede opskrifter, må I lige sige til ;)
(Visited 826 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej piger, ja de var virkelig en fryd at kigge på :) Opskriften ligger under indlægget 'Ice ice baby + opskrift på marengsdutterne'.Louise – ja, det tænkte jeg også. Lidt sundere, men stadig lidt 'fyld' og crunch på salaten. Og de smagte virkelig godt, så det kan klart anbefales.