Last night

Jeans Cheap Monday//Tee Luella//Bag Mulberry//Coat vintage//Scarf Dune//Poncho vintage//Heels Marni
(Visited 179 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Nice outfit..Dine marni sandaler er så fine! Så dem på eBay her tidligere, men de var i en str 38, som så ikke er min str.. øv øv.. Er de ellers true to size?

  2. Jeg er ret vild med jakken, den måtte gerne hænge i mit klædeskab :) Armygrøn rules! Og så er der jo den lææækre Mulberry taske *drool!* Åh, bare den en dag bliver min!

  3. Kim-Linh Nguyen – Mine er også fundet på eBay, det tyske, og ja jeg synes de er helt reelle i størrelsen. Men de er altså lidt af en udfordring at gå i. Jeg plejer at have ret godt styr på hælene, men de her er altså en udfordring ;) Burberry'erne jeg købte i sidste uge er virkelig en drøm i forhold…Anne C – Jamen jakken (eller en der ligner) kan blive din for omkring 300 kr. hos Kbh. K, det er vel næsten billigere end en fra H&M el. Topshop? De har som regel en masse militærparkaer fra tyske overskudslagre. Hvis de ikke har så mange når man kigger forbi, kan man altid høre hvornår de får en ny sending hjem. Uh, er altså også meget meget glad for den taske ;)