Madmanifesten og lidt om at være bagud

så godt det var, den vil jeg gerne have hver morgen
Nøjsan altså, hvor jeg synes jeg er bagud. Heldigvis ikke så meget ude i det virkelige liv, men en hel del her på bloggen (nok fordi jeg har lidt for travlt ude i det virkelige liv…), det er jeg altså lidt ked af, men sådan er det jo af og til.
Billederne er fra før Berlin, hvor monsieur b-friend og jeg var på Madmanifesten at spise morgenmad og det ville jeg bare lige sige kan anbefales ;)
Sidder og folder lodder til konkurrencen på livet løs, så trækker en vinder lige om lidt.
Og så har jeg stadig lidt Berlin-billeder at vise og så er jeg vist også kommet til at ‘love’ et par indlæg til jer søde læsere. Kan huske at jeg har lovet én et indlæg med en opskrift på hjemmelavet og sukkerfri iceblend, men bortset fra det er jeg helt blank… Så hvis der er noget I kunne tænke jer så skyd løs. Laver jo ikke på den måde bestillingsarbejde, men har som regel syntes at I kommer med nogle gode forslag, så hvorfor ikke :D
Til de mange der spørger om mit kamera, kan jeg henvise til det indlæg der hedder ‘Camera’ fra denne måned :) Og tak for at I gør det, det tager jeg som en stor kompliment.
den lille tusch mangler jeg vist også at lave et indlæg om, men man kan da se den lidt her…
I’m a little behind my schedule concerning the blog :( Pics from last week when I had breakfast at cosy Madmanifesten in Copenhagen/Amager. I’m about to draw the winner of the give-away so stay tuned.
(Visited 227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej EmilyTak for din fuldstændig fantastiske blog, som jeg efterhånden har læst fast i noget tid.Vil egentlig bare sige at jeg synes du er SÅ smuk!Hav en god dag :)- Signe

  2. Synes dine briller er SÅ fine til dig! Er det Raybans? Og i så fald, hvor har du købt dem og hvad hedder modellen? Dem kunne jeg mægtig godt tænke mig at prøve på, selvom jeg nok ikke kan pulle dem off helt så fint som du :)

  3. Ladybird – Hvor er det sødt sagt. Sidder lige og rødmer lidt ;)Stine – Tusind tak. Det er nemlig Raybans:) Det er ikke Wayfarers, men en model, der er lidt mere firkantet for neden og som ikke går 'indad'. Kan ikke huske hvad de hedder, men der står RB5184 2012 inden i dem.

  4. Jep, det var mig, der spurgte efter Iceblend opskrift – jeg glæder mig! Og kan i øvrigt kun være enig i ovenstående; er nabo til Madmanifesten, hvilket er meget meget farligt, når man er på barsel (og sådan set også, når man ikke er!).

  5. Anonym – Hvor er du sød, tak ;) Lover at jeg laver en fletteguide i næste uge! Det er slet ikke svært. Men tænker det er nemmere at vise med billeder :)