Hattelihut

vintage hat//vintage jacket// Fnubbu scarf// Cheap Monday jeans// Zara clogs// Balenciaga purse

Mikkel tog dette billede af mig sidste tirsdag efter Friis & co. event. Og det er altså sådan ca. mit yndlingsoutfit for tiden. Har det nærmest også på her. Kender I det at man af og til bare har lyst til at have det samme på hver dag? Sådan har jeg det med det her, med forskellige sko dog, men ellers nogenlunde sådan. En transperant løs tee, mørkegrøn cardigan, grå skinnies, min trofasta mili-parka (købte den i februar og bruger den nu bare uden foer) og så det blå/creme/aubergine-farvede halstørklæde og den der lidt floppy hat. Føler mig meget godt tilpas i det ;) De fjerøreringe jeg viste i går er i øvrigt nærmest købt til dette outfit, passer lige i farverne…

My fave outfit at the moment, feel like wearing it everyday ;) Mikkel shot this pic last tuesday after a blogger event. The feather earrings I showed yesterday are more or less bought for this outfit, the colors will fit right in ;)

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Ville bare sige; super god blog du har dig! Jeg har lige læst alle svarere på spørgsmålene i dit forrige indlæg. Du virker uhøjtidelig og sød :-) Og god stil forresten!

  2. Ohh ja kendergodt det med at have sådan et outfit. Herhjemme er det leggins, en lang top fra H&M i forskellige farver, pallietvest og stort tørklæde :)

  3. Ann Cathrine – ih hvor dejligt at høre, det er jeg glad for ;) Tak!Pernille – Ih det lyder også godt, det er lidt sjovt med sådan noget yndlingstøj…The Fashion Cloud – Thanks Toni, that's great :D