Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Hej Emily,Altid super inspirende billeder! Jeg står og skal til at købe et nyt kamera, og jeg synes at dit tager super gode og klare billeder! Vil du løfte sløret for, hvilket et kamera du bruger;-) KnusCharlotte A.

  2. Fantastiske fotos på din altid dejlige blog- hvordan laver du rammer omkring så det ligner polaroidfotos?Hehe, hvis jeg blev spurgt (rent hypotetisk) af et af modeblade om hvilke et klædeskab, jeg gerne ville eje, så tror jeg, jeg ville svare: Emily Salomon :-)

  3. Hej piger, tak for jeres søde kommentarer – det gør altså det hele værd!!Charlotte A. – Jeg har et Lumix DMC TZ7 (kompaktkamera) og et Nikon D40X (spejlrefleks). Bruger dem i flæng. Billederne i dette indlæg er halvt af hver omtrent ;)Laura – hihihi hvor er du sød! Jeg bruger et program der hedder Toycamera Analogcolor til at lave rammerne. Men ellers er jeg sikker på at man kan google polaroid frames og finde en masse også :DChristina – Tusind tak! Hvor var det pænt af dig ;)Ninz – Mis med de blå øjne fik halvdelen af min frokost… Man kan næsten se hvor stopmæt den er… Propfuld af (mine) kæmperejer i sin lille kattemavse…