RützouBlev temmelig betaget af Rützou showet og ikke mindst catwalken, der var et lille kunstværk i sig selv. Der var nogle virkelig smukke kjoler iblandt, og en fabelagtig dip-dye bluse (i yndlingsgul). Det var kontrasternes fest, men på en rolig og voksen måde. Der var mange farver; lilla, blå, gul, grøn, blomsterprint, men også mere afdæmpede nuancer af hudfarvet og sort til at holde det hele lidt nede.. Der var både draperinger og mere minimalistiske snit. Løse flagrende bukser og stramme silhouetter. Florlette transparante materialer, flagrende og tung silke og forede, patchwork-agtige jakker i noget der lignede hør og som gav et mere bastant look. Kæmpe guldsmykker eller slet ingenting.
Var helt syg med at der var så meget grønt og gult, så kan næste forår og sommer bare komme an

Og så til noget helt andet: Modeller! For det første må disse overjordiske væsener, være af en helt anden race end vi andre. Wow, siger jeg bare. Når de står der på et podie eller er i et blad, tænker jeg ikke så meget over det, men da de kom løbende forbi os, netop ankommet fra et andet show, mens vi stod og ventede på at komme ind til Rützou, så lagde man mærke til hvor meget de skiller sig ud.
Stor respekt til de piger, der bare knokler og flyver fra det ene show til det andet. Og til de hårstylister, der skal fikse deres hår, der måske har været touperet til ukendelighed til forrige show!
Dagen sluttede vi med drinks på SAS Radisson til Tina Haagensen event.

I dag holdt jeg slappeformiddag med løbe- og badetur og så har jeg været et smut forbi Bloggercamp i Terminal 2.  I eftermiddag og aften skal jeg på arbejde. Havde ingenlunde planlagt efter modeugen på forhånd, så den står både på arbejde i dag og noget så ufashionabelt som dyrelæringsteori-seminar hele weekenden (det er dog et ret fashionabelt seminar i hundetrænerkredse og jeg glæder mig!). Så hopper lidt med på modevognen i morgen med og måske lidt lørdag aften, men her bliver altså ikke oversvømmet i modeuge. Ej, heller læringsteori, det skal jeg nok skåne jer for :)

(Visited 274 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar