Summertimes

Nu må selv jeg vist til at erkende, at sommeren er slut. Og selvom jeg synes den føltes helt utroligt kort, har jeg masser af gode minder fra denne sommer. Tænkte at jeg ville dele lidt af dem her med jer i en lille fotospam-ode til sommeren.
De fleste billeder er fra indlæg, der har været bragt på bloggen hen over sommeren, så hvis I vil med til Lanzarote, Distortion, Roskilde Festival, Barcelona, The Dee Diner, til sommermiddag, på Tour de Amager eller i sommerhus, så er det bare at klikke sig videre :)

Hov, hvis I vil se nogle rigtig gamle sommerbilleder, så klik her.

Håber I har en dejlig søndag. Efterår er nu også dejligt…

Have to face that the summer is over… but I do indeed have tons of good memories from this one :)

(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Puha, man bliver da helt vemodig af de billeder. Sommeren var så dejlig!Nu er det mit første besøg her på din blog, så må lige spørge: Den overdrevet smukke kat, er det din? Den er godt nok sød.

  2. Ej hvor sjovt – kiggede lige under sommerhusbilleder.. De to skønne hunde kender jeg godt. Nu vil jeg ikke sige, hvor sommerhuset er henne, men de hunde er bare sååå søde. Har selv sommerhus i nærheden og de hunde kommer altid ud til en, når man går forbi på vejen. Ej hvor sjovt : )

  3. Rikke – jaaaa det havde jeg :) og så rart at have masser af gode (billed)minder!Bitten – Uh, du må ikke blive vemodig, men kender nu godt følelsen. Lad os i stedet mindes den dejlige sommer og glæde os til næste år. Well, det lød banalt, men du forstår sikkert hvor jeg vil hen ;)Katten er desværre ikke min, men en jeg mødte på Lanzarote (og gav halvdelen af min frokost) – hun havde en lige så smuk killing og var altså tæt på at tage dem begge med hjem :)Lasse – Taaak :) Natalja – Hehe hvor skægt. Ja, Luna og Ronja er virkelig vejens prinsesser, så gode hundepiger. Jamen hvor hyggeligt, så må du jo sige hej hvis vi ses en dag deroppe :)anonym – den er str 36 ;)Fierce ét Chic – takker, de er taget med et Lumix DMC TZ7 og et Nikon D40x, hvis du vil vide mere kan du søge efter det indlæg der hedder Camera :D