Look of the day: When in Paris…


Håber ikke I allerede er ved at OD’e på Paris? For der er altså meget mere…
Og det er vist også meget godt, for der er ikke så meget spændende at komme efter ellers hos mig lige nu. Er stadig småsyg og så har jeg også en masse skolearbejde og læsning at hygge mig med for tiden.

Jeg synes det er ret skægt at bevæge sig lige på grænsen mellem påklædning og udklædning, derfor kunne jeg ikke dy mig for at trække i t-shirt med små broderede Eiffel-tårn og et styk barret, hehe.

Outfit details: Hat, belt + clutch vintage// t-shirt Topshop// skirt H&M// cardigan Zara// booties Repetto 

(Visited 866 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Hvor er det bare et skønt look! Er simpelthen så vild med din nederdel. Den MÅ jeg altså bare eje!!! Ved du mon om den stadig er til at opdrive??Mvh Marie.

  2. Lækkert outfit og jeg kan godt lide detaljen med t-shirten! Har den selv, men får desværre ikke brugt den nok.Mht. Paris, jeg har SLET ikke fået nok, ser frem til hvert et indlæg der kommer! :)

  3. Du er sååååå skøn! Fantastisk outfit!!! Og nej man kan aldrig få en OD af Paris.. Glæder mig til at se flere billeder… Hilsen Stine Anine

  4. Hvor er du altså fin! Du er virkelig også sådan en, der kan slippe afsted med at lege med grænsen mellem påklædning og udklædning :)Ville godt nok også gerne se folks ansigter, hvis jeg kom gående i så eksperimenterende et outfit her hvor jeg bor :p

  5. Tak altså hvor er i bare rare! Synes også selv at de her billeder blev rigtig fine ;)Marie – uh, nej det ved jeg faktisk ikke… men hvis du bor i nærheden af kbh, så er Fields altid et godt bud. Købte den for to uger siden i morgen, så mon ikke?Tina – hehe, ja men det sker altså også for mig af og til. At folk lige glor en ekstra gang (og det er ikke fordi de synes man er pæn, men fordi de synes man ser topmærkelig ud). ;)

  6. Vakkert, kjempefin er du- og takk for alle de fantastiske bildene fra Paris! Ps: Hvor kommer det lekre beltet fra?

  7. Ih altså, vokser jo en halv meter af alle de roser! Mange tak ;)Karina – det er den bedste kompliment jeg kan få ;)Kristin – bæltet er et gammelt et jeg har fået af min mor :Dang. Billeder se fanen 'foto' under headeren :)