FeatureJeg er ‘månedens stilfulde’ i Costumes december nummer. Det er jeg altså glad for og lidt stolt af. Hvis du har lyst til at se eller gense indlægget hvor billedet er fra, så kig med her.

I’m featured in danish fashion magazine Costume this month. If you’d like to see more of the post where the picture’s from, have a look here. 
(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Mange gange tillykke (-: Jeg kan se du nævner Firenze, og da jeg snart skal derhen på studietur med min klasse, så ville jeg høre om du havde nogle forslag til disse "must-see" steder?

  2. Tak tak tak ;) June – hehe, ja det kunne de da egentlig godt have gjort :DMht. Firenze var jeg der sidste gang for 6 år siden, så har ikke deciderede steder i klar erindring, men husker bare hele stemningen og de mange muligheder. Men det er en helt fantastisk by, så det skal nok blive rigtig godt! Er man til kunst er Ufizzierne selvfølgelig et must-see og ellers kan jeg anbefale Politikens guidebogsserie 'Kort og godt om', de er små og opdaterede med masser af gode tips ;)

  3. det er superflot at du er kommet i costume! og ja, fuldt fortjent :)jeg bor selv lige i nærheden af firenze, så jeg kan lige hjlæpe dig godt på vej.. lige omkring domkirken er der fyldt med gode butikker, du kan næsten ikke komme uden om dem faktisk. hvis du går over floden arno, kommer du hen til et kvarter der godt kan virke lidt nusset, men hvis man er god og heldig til at fine gode ting og sager, så er det faktisk ganske hyggeligt at gå og rode i de underlige butikker :) held og lykke med det og god tur!