simmer & shimmer

Simmer & Shimmer fra OPI. Efter første lag troede jeg slet ikke på at det ville komme til at dække. For det synes jeg altså sådan noget glimmerlak skal. Især hvis det er på solo, det er noget andet hvis det er over en anden lak. Men efter andet lag så dækkede den pænt og jeg kunne godt have stoppet der. Eller well, det kunne jeg ikke helt, for nu gik der først prinsesse Emily 5 år i den og den fik også lige et tredje lag. Små piger og glimmer, what can I say?

Billederne gør i øvrigt ikke lakken ret. Kameraer er nogle stædige bitches af og til og bryder sig ikke synderligt om at fokuserer på hundredvis af små glitrende og lysreflekterende felter på en gang. Det må jeg jo bare tage som en udfordring, men med en mundtlig eksamen i morgen tidlig, kan jeg nok ikke forsvare at stå og lege med kamera-bitch (I må ikke sige jeg har kaldt hende sådan, hehe) hele dagen, så det bliver ikke bedre i denne omgang.

EDIT: Skal lige huske at sige at lakken er en jeg har fået forærende, da jeg var til premiere på Burlesque. Bare så vi har rene linjer :) Når jeg selv køber OPI lak, gør jeg det på lookfantastic.com, hvor Simmer and Shimmer koster 10 pund (og jeg har da i al tilfælde fotograferet glimmernuancerne bedre end dem, hæ).

Simmer & Shimmer über sparkly varnish from OPI.

(Visited 239 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Jeg har længe overvejet en af OPIs Burlesque lakker, men synes måske prisen er lidt pebret. Men hvordan er holdbarheden, kan du sige noget om det? For det er dødpænt!

 2. Wow det ser godt ud! Jeg er i gang med neglebidningsstop og det går skidegodt og når jeg får længere negle, skal jeg helt sikkert skaffe mig den der lak!! :) Og du tager altid så fine billeder altså :)

 3. jeg købte den igår i ‘sparkle-icious’ farven. Jeg har vist 4 lag på og kunne sagtens finde på at smide endnu et lag på :D
  Skal det glimte skal det sgu glimte :D

 4. Ihh den er så fin. Jeg har den også.. :-)
  Synes dog ikke holdbarheden er så god på dem. Jeg brugte både base og top coat, og efter et døgn var hele lakken røget af to negle. Men det var pænt så længe det varede, og har da også siden købt seks mere fra serien, så helt skræmt væk er jeg ikke.. ;-)

 5. Uhh den er altså fin! Glimmer til neglene er altid godt. Måske en lak jeg skulle overveje. Jeg synes du har fanget den rigtig godt på kamera. Det giver i hvert fald mig lyst til at købe :)

 6. Eij – hvor er den fiiin!
  Jeg er helt tosset med glimmer-trenden, hvem der bare havde råd til at shoppe amok i fine neglelakker!!
  (Eller blev inviteret til sjove events med den slags gaver…;oD)

 7. Pøjpøj imorgen med imorgen! Jeg har min (allersidste) mundtlige eksamen senere på måneden – og hold op, det bliver skøøønt!

  Vh. Anne

 8. OPI koster 125,- i vejl. udsalgspris.
  Jeg fører dem i min neglesalon til 99,- og det samme gør de fleste onlineshops, da man sælger lidt flere af dem, selv om OPI er førende, og er langt bedre end fx. Chanel. (Sorry).

  Kan anbefale CNDs makkerpar Toughen Up (underlak) og Super Shiny (overlak) – de koster 200,- i sætpris, og holder et år for en ivrig neglelakerer, og generelt holder mine OPI lakeringer 14 dage, så det er altså et spørgsmål om kvalitet af over- og underlak. Jeg har testet alt igennem, i mine snart 8 år i faget, og trættende som det end er, er løsningen fundet. Håber nogen kan bruge den.

  (Super Shiny tager også det grynede ved en glimmerlak ;-))

  Just some fif’s :-)

  /Linda

 9. Nej hvor er den fantastisk!!!(den MÅ man da eje!) Jeg købte en super fed i pieces med guld og rød og blå glimmer… MEN selv efter 4 lag var den stadig ikke dækkende…. ØV hvor blev prinsessen i mig skuffet!!! Men forhåbentlig er den cool med en mørk farve under….

 10. Hej Emily
  Når nu du engang skal have lakken af, er du så ikke sød at give en tilbage melding om hvorvidt den er til at få af. Synes altid jeg har problemer med glimmerlak, de sidder bare for vildt fast på neglen.
  Kathrine

  1. Hej Kathrine

   Jeg har netop fjernet min glimmer opi fra neglene, helt uden problem – faktisk er den nemmere at tage af en normal farvet neglelak (:

 11. PIGER! I er simpelthen for seje altså ;) Tusind tak for at I giver jer tid til at give tips til både mig og hinanden!! Tror næsten at alle spørgsmål er blevet besvaret?!
  Men vil da lige kommentere på holdbarheden af denne glimmerlak, sådan som jeg har oplevet det. Normalt synes jeg OPI’s lakker er noget af det mest holdbare, men det her glimmer skaller hurtigt af og nærmest en hel negl af gangen. Men så har man til gengæld intet besvær med at få den af. Det holdt ca. 1 1/2 dag på mig og så røg det hele nærmest simultant af.
  Vil dog prøve som Linda skriver (se hendes kommentar længere nede) at bruge en god under- og overlak og se om det så ikke går lidt bedre næste gang :)

  Igen mange tak for at I er seje til at læse og svare på hinandens kommentarer. Synes det er så fedt når det bliver lidt mere ‘ping-pong’ mellem os alle :)